Kan du komme i munnen min?

Jeg vil kjenne pikken din i munnen min i dag. Jeg står her på jobb og dagdrømmer om å sitte på kne mellom bena dine og kjenne den deilige glatte huden din mot leppene mine. Jeg blir våt av tanken på å presse deg inntil veggen med den ene hånden, mens den andre bestemt knepper opp buksen din. Tungene våre nesten sloss av kåtskap, og jeg biter deg forsiktig i leppen. Viser at det er jeg som bestemmer, og jeg vet du elsker det. Du lar meg synke ned mellom bena dine for å ta frem pikken din. Jeg tar tak rundt den og fører den mot munnen min. Fukter leppene og lar tungen min danse lett rundt kanten på penishodet. Jeg vil ha mer og smaker på tuppen som strammer seg og pulserer. Samtidig som ser jeg deg dypt inn i øynene, lar deg gli innover i varmen. Du stønner og legger hodet bakover og jeg elsker å se du nyter mens jeg kjenner du vokser og blir hardere. Hånden min tar et fast grep rundt pikken din og jeg runker og suger deg samtidig. Den glir lett i hånden min i deilig takt, med økende tempo. Øynene våre møtes på nytt. Du er deilig sløv og sulten i blikket og jeg kjenner du vil ha mer.

Nå klarer du ikke la meg ha kontrollen lenger og tar tak i hestehalen min og holder meg fast. Presser meg mot roten så jeg kjenner deg langt bak i halsen. Så trekker du deg ut for så å øke takten igjen. Det tenner deg at jeg lar deg knulle meg i munnen i ditt tempo. Det går fortere og fortere, og du nærmer deg. Jeg kjenner trusen min bli fuktig av å se deg slik, men du skal ikke få komme enda. Jeg tar tilbake makten og presser deg bakover igjen. Ut av varmen og ut av det som var så nære en eksplosjon. Jeg vil ha deg inni meg. Jeg er våt og lengter etter å kjenne deg. Vil at du skal presse deg inn mellom leppene mine og fylle meg med den stive, kåte pikken din.

Du klarer ikke styre deg. River av meg de tynne, lette buksen, drar g-strengen til side, tar tak i hoftene minne og drar meg mot deg mens du presser deg inn i meg bakfra. Makten er din igjen. Full av begjær og kåtskap tar meg hardt bakfra, mens du putter fingrene dine i munnen min så jeg kan suge på dem. Deretter lar du to fingre gli ned over kjønnsleppene og finner klitorisen min. Du stimulerer den lett med de glatte våte fingrene dine. Kombinasjonen av dette og pikken din inni meg får meg til å riste mens jeg kjenner bølgene av orgasme slår over meg. Du kjenner det strammer rundt pikken din mens rumpeballene mine slår hardt mot magen din. Du flytter hånden din bak og fører en fuktig finger så vidt inn i rumpen min mens du holder hardt fast i hoften med den andre hånden. Så øker du tempo. Nå er det din tur. Du knuller meg fort og hardt, og det er deilig å kjenne styrken din som bare blir kraftigere og kraftigere jo nærmere du kommer. Etterdønningene av orgasmen min banker fortsatt mot pikken din mens du glir deilig ut og inn.

Du klarer ikke holde tilbake, du bare må komme. Men du vil komme der du startet. I den deilige varme munnen min med tungen som elsker å leke med pikken din. Og leppene som i deilig tempo omfavner pikken din. Du drar deg ut, hiver meg rundt og presser meg ned på kne igjen. Munnen min gjør akkurat som du vil, omfavner pikken din i det du kommer hardt og fyller meg med hele deg. Jeg svelger, mens jeg ser opp på deg og slikker den lett salte smaken av leppene mine.

Så… Kan vi møtes etter jobb?

Denne novellen er skrevet av Maria. Vil du ha din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no nå!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,