Erotiske valentinsgaver

Erotiske valentinsgaver er perfekte enten du skal feire Valentinsdagen med en kjæreste, en elsker eller en ektefelle. Det finnes så mange gaver som gjør dagen litt ekstra spennende! En valentinsgave til mann kan for eksempel være noe så enkelt som en deilig blowjob med ekstra deilig glidemiddel, mens en fin valentinsgave til henne gjerne gleder partneren like mye som mottageren selv!

Erotiske valentinsgaver til par!

Det nyeste produktet man bør merke seg, som passer ekstra godt som valentinsgave, er nye We-vibe chorus! En parvibrator fra We-Vibe er det mest intuitive sexleketøyet for par noensinne! Nyt de intense vibrasjonene sammen når dere har sex, Chorus brukes av henne og stimulerer G-punktet, klitoris og hans penis – samtidig. Vibratoren kan også brukes av henne alene, og med appen fra We-Vibe kan Chorus styres fra hvor som helst i verden! Et annet produkt som er morsomt for par er vibrerende truse! Hun har på seg trusen og gir kontrollen til sin partner. Hvor langt utenfor soverommets fire vegger tør dere gå?

Erotiske valentinsgaver til henne!

 

Produktfilm av Her ultimate pleasure.Hvis man ute etter en valentinsgave til kvinne bør man se etter noe som gir det lille ekstra! Her Ultimate Pleasure tok verden med storm og kvinner sto i kø for å sikre seg en utegave. Nå er Valentinemodellen endelig i butikk, den samme funksjonen bare bedre og belagt med gull! Her Ultimate Pleasure suger, slikker og vibrerer – alt på én gang! Den pulserende sugeeffekten gjør klitoris ekstra følsom, mens den myke tungen glir frem og tilbake for en helt utrolig opplevelse. Skaftet er også en kraftig G-punktvibrator for tredobbel nytelse!

Bilde av kvinne med womanizer.Et produkt man ikke kan unngå når det er snakk om kvinners nytelse er Womanizer!   Siden start har 2,5 millioner Womanizer blitt solgt, og fremdeles hyler kvinner verden over etter mer! Hva er det som gjør et sexleketøy så ekstremt populært at det blir skrevet side opp og side ned i media, kvinner står i kø i månedesvis for de nyeste modellene og konkurrentene river seg i håret av fortvilelse? Når Nytelse.no skulle kåre tiårets mest populære sexleketøy var det ikke tvil om at Womanizer stakk av med seieren, og mest populær av alle er Womanizer Starlet Special Edition! Ikke bare er den en bestselger, den er også det sexleketøyet som har høstet mest positiv feedback noen gang. Den er beskrevet som et orgasmeeventyr, selv for de prinsessene som har vanskeligheter med å oppnå orgasme.

Erotisk valentingsgave - Herrevibatoren Manta er designet for par! Bilde av kvinne med manta.
Herrevibatoren Manta er designet for par!

Erotiske valentinsgaver til han!

Valentinsgave til mann er ofte noe som er gøy å bruke sammen som par! Tenga Spinner er en onanihylse utenom det vanlige – et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned. Gjett om han blir overrasket neste gang du gir han en runk? Et annet produkt som virkelig vil overraske han er Manta fra Fun Factory, herrevibratoren designet for par! Den kan bruke både under oralsex, samleie eller av mannen alene! Ute etter et rimelig alternativ? Glidemiddelet Handipop er laget for bruk under oralsex! Deilige smaker og perfekt glid vil gjøre opplevelsen bedre for dere begge!

Vil du gi han det aller beste av sexmaskiner for mann? The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. En kraftig børsteløs motor gir The Handy mer enn nok kraft – når andre sexleketøy for menn ikke klarer mer har The Handy fortsatt mye å gå på! The Handy er liten nok til å ha med seg overalt, og den smarte festeløsningen gjør at du kan bruke nesten alle typer onanihylser for menn for varierte opplevelser. The Handy simulerer oralsex/runking med en myk og trang penishylse som glir opp og ned langs utsiden av maskinen. Du kan fritt justere støthastighet og -lengde med knappene på utsiden av hylsen: ønsker du rolig pumping akkurat rundt penishodet, eller frister det med lange, raske strøk over hele penis? Avansert teknologi sørger for at tidenes runkemaskin takler selv de tyngste jobbene, uansett penisstørrelse gjør The Handy jobben for deg!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette