Fremmed under nordlyset!

Jeg har alltid elsket Nord-Norge. Den vakre naturen, det unike folket, midnattssola og selvfølgelig: Nordlyset. 

Hver vinter, hver sjanse jeg fikk, så slengte jeg på meg ullundertøy og kjeledress og kjørte til et øde sted uten lysforstyrrelser. Til tross for at jeg var ekstremt mørkredd, elsker jeg å stå i bekmørket og stirre opp på stjernehimmelen og det dansende nordlyset. Jeg har alltid tenkt at nordlyset var magisk, at det ville kidnappe meg en dag, slik legendene sier. Bare tanken fikk det å krible i hele kroppen. 

Det var en ekstra kald og klar kveld at jeg stirret opp på stjernehimmelen. Nordlyset danset som aldri før. Jeg var helt oppslukt og skvatt til da en mørk stemme hvisket meg i øret. «Beautiful tonight, don’t you agree?».

Jeg spant rundt og i det svake månelyset skimtet jeg en mannlig figur. Han virket ung, men jeg kunne ikke si noe med sikkerhet. Han var så nær at jeg kunne kjenne pusten hans i ansiktet. Jeg nikket, stum av overraskelse, men også et snev av lyst. For jo lengre jeg stirret, jo mer klarte jeg se av den ekstremt deilige mannen som sto foran meg. 

Jeg ble ett oppmerksom på hvor dårlig kledd han var og innså han måtte være en turist. Jeg spurte om han ikke frøs og den fremmede svarte»A bit on the hands, but otherwise fine.» Jeg aner ikke hvorfor, men noe fikk meg til å glide opp kjeledressen og strekke meg etter hendene hans. Jeg løftet opp ull-toppen min og førte hendene hans mot brystene mine. Hendene hans var iskalde og jeg merket niplene bli harde. Jeg bet meg i leppen av lyst og ventet, spent på hva han ville gjøre. 

Forsiktig først, så litt hardere, masserte han brystene mine. Jeg stønnet svakt hver gang fingrene gled over niplene, og når han knep fingrene rundt dem ble jeg mo i knærne og følte det banke i underlivet.

Den fremmede trakk seg nærmer meg, nølte spørrende noen centimeter unna munnen min, før han trakk meg inn i et hett kyss. Tungen hans lekte med med min og jeg kastet armene rundt halsen hans for å få ham nærmere. 

Lekent førte han en hånd nedover magen min, hvor det elastiske båndet på ullundertøyet gjorde det lett å lure hånden innenfor og videre ned. Han strøk meg ertende på innsiden av låret, så vidt borti trusen, før han lot hånden gli nedover igjen. Desperat spredte jeg bena litt ekstra, lengtende etter mer. 

Plutselig la han den andre armen rundt meg og i en rask bevegelse ble jeg slengt opp på panseret til bilen min. Jeg kunne kjenne fingrene hans lure seg forbi trusekanten. Tommelen hans fant raskt klitoris, mens de andre fingrene følte seg forsiktig mot den allerede våte åpningen min. Kombinasjonen av massasjen mot klitoris og fingrene som dundret inn og ut av meg, fikk meg til å kaste hodet bakover og stønne høyt av nytelse. I det fjerne kunne jeg høre ekkoet stønne tilbake. 

Røyken fra den varme pusten vår omringet oss og jeg følte orgasmen nærme seg. Jeg presset en hånd mot skrittet hans og kjente hvor klar han uten tvil var for meg. Jeg fomlet etter beltet, men møtte en annen ivrig hånd og valgte i stedet å få av meg kjeledressen. Alt nedenfor ble røsket av meg, men jeg enset ikke den bitende kulden. Mitt eneste fokus var den enorme, stive penisen jeg endelig hadde fått grep om.

Utålmodig akte jeg meg nedover panseret og slengte beina rundt livet hans. Jeg ledet ham rett, før jeg røsket elskeren min mot meg og kunne kjenne hele hans lem trenge lang inn i meg. Orgasmen bygde seg opp der han støtet inn i meg gang på gang, samtidig som han bet og sugde niplene mine. Det gjorde meg gal og hetens øyeblikk grep jeg fatt i håret hans. Dette fikk ham bare til å øke farten, og både støtende og bitingen ble røffere. 

Så kom klimaks og jeg kjente skjelvinger i hele meg. Dette må ha blitt for mye for ham, for nesten umiddelbart kunne jeg føle den varme sæden hans fylle meg. I flere sekunder lå vi bare der og stønnet i kor. Jeg kunne se nordlyset danse på himmelen over oss og jeg tenkte smilende for meg selv: Nordlysjakter som denne kan jeg uten tvil venne meg til.

Skrevet av C. Ønsker du din novelle publiseres på nyevibber.no? Send den til tonje@nytelse.no nå! Nå belønner vi publiserte noveller med gavekort på 500,-

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.