Sextype? Finn ut hvem du er

Hvilken sextype er du? Les mer om de ulike sextypene og finn ut hvem du er.

Hvilken sextype er du? Er du den nysgjerrige?

Sextype Nybegynneren

Vi anbefaler at at nybegynneren tester et produkt i god kvalitet, slik at den første opplevelsen med sexleketøy blir en god opplevelse!

Til han

Anbefaler vi å satse på et enkelt leketøy, som gir mye! De aller fleste menn som skal teste et leketøy for første gang, tester et leketøy han har hørt mye om;
Fleshlight STU, verdens mest solgte sexleketøy til mann. Han trenger inn i en trang og stimulerende kanal, i supermyk Superskin™ som føles ut som ekte hud. Du får en realistisk følelse, men med noe ekstra!

Til kvinnen

Anbefaler vi å prøve en klitorisvibrator. Kvinner har klitoris av én grunn – nytelse! Og kjære vene, hvor mye nytelse den lille knappen kan gi hvis man vet hvordan man trykker riktig! Klitorisvibratorer er designet for å gi kvinner mest mulig nytelse og er et godt valg hvis du ikke har mye erfarlig med sexleketøy. Tounch of Velvet, en klitorisvibrator med en form som lar det utforske nøyaktig hvordan du vil bli stimulert! Den har 10 ulike vibrasjonsnivåer å velge mellom, er vanntett og er et sikkert valg for den nysgjerrige kvinnen!

Sextypen Den kresne

Hvilken sextype er du? Er du den kresne?

Den kresne hever fort på øyenbrynet hvis et leketøy ikke svarer 100% til forventningene og leketøyet må gjerne by på litt ekstra. Leketøyet bør gi et godt førsteinntrykk og imponere allerede når man tar det ut av esken.

Til kvinnen

Anbefaler vi en god rabbitvibrator. Vi anbefaler Happy Rabbit G-punktvibrator, en rabbitvibrator som virkelig gir deg alt du ønsker! Den er i god kvalitet, imponerer med enorm kraft og er virkelig perfekt formet for best mulig stimuli!

Til mann

Anbefaler vi en god herrevibrator. Vibrating Mega Milker fra Pipedream er en vibrator med enorm WOW-faktor! Innovativ teknologi i Mega Milker presser og pulserer mot penis for ekstrem stimulering! Vibrating Mega Milker bruker kompresjonsteknologi og vibrasjoner for å stimulere hver centimeter av penis. Den har en innvendig motor som presser og pulserer mot den myke hylsen, det føles nesten ut som om du blir melket! Mega Milker har en kraftig sugekopp som gjør at du kan feste den på alle glatte flater for håndfri nytelse.

Sextype Den viderekomne

Hvilken sextype er du? Er du den viderekomne?

Den viderekomne har testet det aller meste og jakter på nyheter som ikke ligner noe de har testet før, men har ofte holdt seg til kjente områder på kroppen. Hva med å prøve et nytt punkt, eller åpning?

Til henne

Anbefaler vi å utforske G-punktet. G-punkt orgasme er noe alle har hørt om, mange har drømt om, men få har opplevd. En slik orgasme skal være noe av det mest intense en kvinne kan oppleve, og det har blitt skrevet side opp og side ned om hvor fantastisk denne orgasmen er. G-punktet ligger i området rundt skjedens fremre vegg og er et område det lønner seg å utforske! Punktet består av nerveender og kjertler, og er et enormt følsomt punkt og den beste måten å stimulere dette punktet er med en god G-punktsvibrator! Stimulering av G-punktet blir en lek med Desire Explodes fra Fifty Shades Darker-kolleksjonen! En markert tupp gjør det enkelt å treffe G-punktet, små bevegelser med staven vil gå rett til G-punktet og gi orgasmer du ikke har følt maken til!

Til han

Anbefaler vi å utforske prostata, og det må skje med et godt leketøy! Stimulering av prostatakjertelen er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer – men fortsatt er det mange menn som aldri har opplevd den dype, intense orgasmen man får ved stimulering av mannens G-punkt. Prostatakjertelen sitter ca. 4 – 8 cm inn i endetarmen, plassert opp mot magen, og det kan derfor være vrient å stimulere dette punktet uten riktig verktøy! En prostatavibrator vil stimulere punktet helt riktig men med minimalt med innsats fra deg.
Rocks-Offs nyeste prostatavibrator O-boy er designet for effektiv stimulering av prostata, «mannens G-punkt». O-Boy har et unikt design med en kraftig base, tykk plugg og en tynn stav som resulterer i fantastisk stimulering du aldri har kjent maken til.  O-Boy er selvfølgelig 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du