Få 7,5 cm lengre penis med Fantacy X-tensions

En manns forhold til penis kan variere fra dag til dag, fra minutt til minutt.  Men de fleste menn har en eller annen gang følt at de ikke strekker til, at de kunne ønske at penisen var tykkere, lengre eller gjerne begge deler. Fantasy X-Tensions kan hjelpe.

Nå kan du få 66% større penis i løpet av sekunder. Du kan få de ekstra dyrebare centimeterne, uten dyre medisiner eller operasjoner.

Mange er misfornøyde med penis

55 % av menn er fornøyde med størrelsen på penis. 45 % ønsker seg en større, mens bare 0.2% ønsker at den var mindre. Fokus på penisstørrelse er stort, i hvert fall for menn!  85 % av kvinner er godt fornøyde med størrelsen på partnerens penis, så er det egentlig noe å bekymre seg over? Det er ikke et must å ha et enormt utstyr, men det kan være morsomt å eksperimentere med forskjellige størrelser!

Om du er fornøyd med størrelsen eller ikke, det kan være spennende å utforske nye penisstørrelser, både for han og henne. Og nå kan du få større penis, uten dyrt utstyr, medikamenter eller operasjoner. Fantasy x-tensions er penishylser som du trer utenpå penis, og dermed får opptil 66% tykkere penis og 10 cm til å skryte av!

Les test om en av våre penishylser.

Få en vibrerende penis

Disse penishylsene kommer i mange forskjellige varianter, som kan gi deg forskjellige tykkelser og kvaliteter! Du kan få alt fra vibrerende penishylser, til hylser hvor du kan tilfredsstille både analt og vaginalt samtidig.

 

Skjermbilde 2015-01-28 kl. 16.26.34

Skjermbilde 2015-01-28 kl. 16.26.23

 

 

 

 

 

Det er ikke bare størrelsen på penis som gir menn hodebry og bekymringer. Hvor lenge de holder ut er også noe som kan gi herremennene dårlig selvtillit. I gjennomsnittet kan en mann holde på i 5-10 minutter. Og mens størrelsen på penis ikke er noe kvinner tenker så mye på, er utholdenhet litt viktigere. Det tar nemlig litt lenger tid for kvinnen å nå målet! Dette er rett og slett noe naturen selv har sørget for. Hvis penetreringen fortsetter etter mannens utløsning, hjelper dette sædcellene frem til livmoren.

Prøv disse penishylsene

Disse fantastiske penishylsene er laget i tynn TPE-gummi (fanta flesh) som føles ut som realistisk hud og tilpasser seg fort kroppens temperatur. Dette materialet gjør at mannen også kjenner hva som foregår. Men ikke alle menn er like sensitive, og de aller fleste menn liker å få stimulert penishodet.

Nytelse.no har et enormt utvalg av Fantasy X-Tensions. Det finnes noe for alle, enten du vil ha lengre penis, tykkere penis eller begge deler.

 Se hele utvalget av Fantasy X-Tensions her!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.