Denne gir deg G-punkts orgasme!

Hva skal til for at en kvinne skal oppleve en altoppslukende orgasme? Hvordan får man henne til å miste kontroll over sin egen kropp og fri seg i nytelse? Man stimulerer g-punktet og klitoris!
Men hvordan gjør man det på best mulig måte?

 

7635s

G-punktet. Viktig, men vanskelig.
For å treffe, og å stimulere g-punktet, må man stikke fingrene ca.5 cm inn i skjeden og gjøre en «kom hit»-bevegelse med fingrene. Lelo Ina Wave har et lett vinklet skaft, som gjør at tuppen treffer g-punktet helt perfekt! Lelo Ina wave stimulerer G-punktet med lette trykk. Sexleketøyet gjør «kom hit»-bevegelsen, og lokker frem de deiligste orgasmene en kvinne kan ha!

Hvor dypt g-punktet sitter, er litt forskjellig fra kvinne til kvinne. Da er det en fordel at du med denne vibratoren kan tilpasse hvor den treffer, etter hvor dypt du stikker den. G-punktet består av nerveender og kjertler, og er et enormt følsomt punkt. Frem til nå er det få sexleketøy som har klart å finne frem til g-punktet, og stimulert punktet på riktig måte. Men Lelo Ina Wave «trykker» på G-punktet med jevne støt, akkurat slik man skal for at kvinnen skal få den berømte og etterlengtede g-punkts orgasmen. Flere kvinner har også opplevd sprutorgasmer med dette leketøyet!

[vippy id=»6966″ width=»550″ height=»309″]

Lise testet Lelo Ina Wave.

Det er få som er så bevandret innenfor sexleketøy som vår faste testperson, Lise. Førsteinntrykket var bra, og Lise ble spesielt imponert over designet.

Klitorisstimulatoren er lang, og kan bøyes. Det er noen rabbitvibratorer som har så liten klitorisstimulator at den ikke treffer, skjønner du! Og da blir jeg alltid så skuffet. Men dette sexleketøyet leverer! Nå blir klitten min glad, hvis det er lov å si»

Lise var ikke mindre imponert etter å ha testet dette leketøyet.

 «Jeg startet Lelo Ina Wave, og jeg måtte hive etter pusten. Jeg ble så overrasket over hvordan den fungerte! Den eneste måten jeg kan beskrive det, er «som en skikkelig bra elsker. Det er få menn i verden som kan tilfredsstille meg på samme måte som dette leketøyet. Den traff alle de rette punktene, vibreringen var bestemt, men behagelig og skaftet var akkurat passe stort. Og den svaiet sånn frem og tilbake, vet du! Sånn man skal gjøre med fingrene for å treffe g-punktet. Og det funket så inn i h******! Lelo Ina Wave tåler en støyt, og det liker jeg. Den gir like mye, selv om jeg er litt hardhendt. Fy søren, dette var et helt fantastisk kult leketøy! G-punktet mitt og klitoris har fått seg en ny felles bestevenn».

7635xs2

Lise gir Lelo Ina Wave toppkarakter, og legger til at hun har vanskelig for å få en g-punkts orgasme. Men som hun selv sa, dette sexleketøyet leverer!
«Har du aldri hatt g-punkts orgasme?Denne fantastiske oppfinnelsen er verktøyet du trenger for å oppleve det!»

Lise forteller også at hun anbefalte produktet til en venninne, og resultatet ble sprutorgasme!
«Hun ble helt avhengig av denne, stakkar»! Forteller Lise mens hun ler høyt! 

Lelo Ina Wave og Lelo Glide får du kjøpt hos Nytelse.no.

Nytelse.no har gjennom 10 år levert sexleketøy til fornøyde kunder over hele Norge!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.