The Hammer: For deg som vil ha alt

I løpet av få dager ble The Hammer enormt populær og en av de mest solgte produktene til Nytelse.no. Kjøpere skryter produktet opp i skyene og kvinner landet over er enige ; The Hammer er for deg som vil ha alt! 

Skjermbilde 2015-01-28 kl. 15.20.04

«Endelig! Denne har jeg ventet på siden jeg begynte som tester!» Lovordene lot ikke vente på seg når Lise fikk prøve The Hammer. Ingen er mer bevandret i sexleketøyenes fantastiske verden enn henne, men hun har lengtet etter er sexleketøy som ga henne illusjonen av å ble «tatt skikkelig». Men denne rabbitvibratoren ga henne mye mer enn en illusjon, den ga henne den ultimate sexopplevelsen.

«Den er en liten sexmaskin, med enormt stor kraft!»

«The Hammer har et megastort fortrinn, sammenlignet med andre rabbitvibratorer jeg har testet! For jeg liker godt å bli penetrert, eller «tatt skikkelig», mens hvis jeg selv tar skaftet ut og inn, så mister den jo kontakten med klitoris, skjønner du? Hittil har det jo vært umulig for meg å kn**le meg selv skikkelig med skaftet, mens klitoris fikk kontinuerlig stimuli. Men dette sexleketøyet løser problemet for meg. Den er en geni-strek! Den er en liten sexmaskin, med enorm stor kraft! The Hammer er et verktøy for deg som vil ha ALT.»

Det er ikke rart Lise ble imponert. Denne nye teknologien byr på en pumpende effekt, som gir en helt spesiell følelse når du bruker den. Skaftet på The Hammer har en innebygget vekt som beveger seg opp og ned med stor kraft, noe som gir deg følelsen av å, som Lise sa, «bli tatt skikkelig».

«Det er nesten litt skummelt altså! Det er som om det er en person som holder på der nede. Denne er faktisk helt genial! Hør nå, den penetrerer deg faktisk. Ut og inn, vet du. Skikkelig kraftige støt!»

The hammer er i utgangspunktet en tradisjonell rabbitvibrator, som kvinner verden over fikk øynene opp for når den spilte hovedrollen i en Sex og singelliv-episode. Siden den gang har den ofte spilt hovedrollen på kvinners soverom, og ikke uten grunn. En rabbitvibrator har et skaft som fyller deg opp, og en klitorisvibrator som du enten kan kiles lett med, eller stimuleres litt hardere med hvis du ønsker det.
Orgasmen blir også mer intens når muskulaturen i vagina klemmer rundt noe. Og med denne unike rabbitvibratoren har du enda en faktor som gir orgasmen din en ny dimensjon; penetrering uten at du må gjøre jobben selv!

[vippy id=»6970″ width=»550″ height=»309″]

«Jeg er kanskje kresen og litt lat, men jeg liker sexleketøy som gjør jobben mens jeg ligger og nyter! Og jeg vil jo helst bruke hendene til andre ting, brystene vil jo også ha oppmerksomhet.»

En ultimat seksuell opplevelse oppnår man ved å være avslappet og få flest mulig erotiske punkt stimulert. Vaginal stimuli i seg selv har ofte ikke så veldig mye effekt, men følelsen av å bli penetrert er svært opphissende og bidrar ofte til orgasme. The Hammer gir deg følelsen av å bli «tatt skikkelig», mens rabbitvibratoren stimulerer klitoris med to små kaninører. Klitorisstimulering og vaginal stimuli, pakket inn i silkemyk silikon. Kan det bli bedre?

The Hammer fås kjøpt hos Nytelse.no, som gjennom ti år har levert sexleketøy av høy kvalitet til det norske folk.

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,