Fifty shades of Grey har blitt en fetisj!

14 Februar 2015 hadde filmen Fifty shades of Grey, basert på bokserie med samme navn, premiere. Husmødre i hele Norge strømmet til kinoen og mange lot seg rive med. Filmen er et skritt lenger inn i en verden av lidenskap, erotisk spenning, hemningsløst begjær og lyst.

Filmen fikk blandet mottagelse blant det norske publikum. Men at mange lot seg inspirere er det ingen tvil om. Salget av sexleketøy spratt i været, og Kari og Ola Nordmann åpnet sinnet og lukket soveromsdøren. Aldri før har så mange nordmenn turt å eksperimentere med bondage, mye takket være serien med sexleketøy som er godkjent av forfatteren selv og som hadde passet perfekt inn i Christian Grey’s røde rom.

Fifty Shades Of Grey er ikke lenger kun historier om et sexliv fjernt fra din egen virkelighet. Du har nå også muligheten til å kjøpe leketøyene som spiller en sentral rolle når Mr.Grey gir Anastacia opplevelser hun ikke trodde var mulig. Filmen fikk terningkast to i mange medier, men som inspirasjonskilde burde filmen få terningkast 6!

 

 

Fifty Shades Produktene gjør fantasi til virkelighet.
Få vil innrømme det, men kinosalene var fulle av nordmenn med en ekstra glød i kinnene under visningene av Fifty shades of Grey. Filmen satt fantasien i sving, og flere så seg selv bli bundet mens lysten og begjæret bruste rundt i blodårene. Heldigvis trenger ikke disse tankene forbi kun en fantasi. Fifty shades of Grey er også en serie med sexleketøy som lar deg utforske alle dine fantasier. Produktene er godkjent av forfatteren selv, og har du lest bøkene vil du se at leketøyene stemmer overens med det som er beskrevet.

Få er like bevandret innenfor sexleketøyenes verden som testpersonen til Nytelse.no, Lise. Hun lot seg imponere av bøkene og ikke minst sexleketøyene.

–       Herregud, det her er jo helt sjukt! Det var jo nesten fælt å lese bøkene, for man tror jo ikke at man får mulighet til å oppleve det samme. Det er nesten flaut å bli så tent av bøker, men denne forfatteren er jo helt genial. Bondage og vibratorer i seg selv er jo ingen nyhet, men fifty shades-produktene er så elegante, så rene og så sexy i designet at man lever seg helt inn i en annen verden. Jeg elsker at det er mye sateng, glass og gode materialer. Man blir jo litt lei av lakk, lær og nagler, så det var supert med noe nytt. Jeg anbefaler disse produktene, de er helt rå! Så er de rimelige også.

Etter hun hadde sett filmen var hun ikke mindre klar på at disse leketøyene scoret høyt!

–       Jeg digget leketøyene før jeg så filmen, men nå som jeg har sett den er jeg enda mer imponert! Jeg har god fantasi altså, men det var kult å se at leketøyene faktisk matchet så bra inn i Christian Grey sin verden. Og filmen inspirerte hvertfall meg. Jeg er ikke noe fan av alt Anastacia og Christian gjorde, men det fikk meg til å skape mine egne fantasier. Fifty shades of Grey har blitt en fetisj! Jeg elsker å kunne tre inn i en verden som i utgangspunktet er så langt fra min egen. Jeg har jo hatt disse leketøyene en stund, og de funker kjempe bra. Mye annet bondage-utstyr er litt ubehagelig å bruke, dessverre. Men Fifty shades of Grey produktene er behagelige. Håndjern kan ofte gnage litt, men ikke disse. I bondage skal ikke utstyret være ubehagelig, så disse produktene er for deg som vil ha maks ut av bondage-opplevelsen! Men serien har mye mer enn bare bondageutstyr. Jeg har testet nesten alle, og kunne ikke vært mer fornøyd. Gode produkter, til en rimelig pris.

 

978x

Produktserien inneholder leketøy innen bondage, men også klitorisstimulatorer, penisringer, glidemidler, brystklemmer, orgasmekremer, g-punktstimulatorer, vaginakuler og en rekke spill som kan hjelpe deg i gang. Produktenes design er selvsagt elegant og klassisk, slik Christian Gray selv ville valgt ut til sitt røde rom.
Produktene fra Fifty shades of Grey har en fantastisk kvalitet og den er det ingenting å utsette på, produktene er laget av de beste materialene på markedet.
Du kan velge mellom pisker i lær eller sateng, og vibratorene er laget i silikon som er myk mot huden og lett å rengjøre.

Nytelse.no er leverandør av produktene fra Fifty shades of Grey, og har et bredt utvalg av fantastiske produkter til en billig penge.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,