En usedvanlig aktiv helg

Sommeren gikk mot hell, det var sist i august. Det var torsdag kveld, og Espen hadde pakket bagen klart. Nå satt han som så mange kvelder før foran PC’en. «Pling» sa det i maskinen, en melding fra M naturligvis. De hadde blitt kjent på CC en vårdag for noen månder siden, nå skulle de endelig møtes. Han klikket på boksen, tre små ord lyste mot han: «Lyst på deg».
De hadde hatt mange lange og hete kvelder på nett. Fantasier og tanker hadde flydd over både tastatur og kabler. Bilder hadde blitt utvekslet, men ennå ingen fysisk kontakt.
«Bare noen timer til nå vennen» svarte Espen.
Han skulle om noen timer gå om bord på nattoget, og i morgen tidlig skulle hun stå på perrongen. Lurer på hvordan det blir å møtes ansikt til ansikt, tenkte Erik.
«Pling» sa det igjen. Han klikket på boksen, «Jeg er våt nå, fitta er nybarbert og kroppen nydusja».
«Jeg er nybarbert jeg også. Nå logger jeg av her, og hiver meg på toget» skrev han tilbake.
«Sees om noen timer da vennen, skal drømme om deg i natt» fikk han til svar.

Vel på toget så fikk han selvfølgelig ikke sove, tankene dreide seg bare om hva de hadde snakket om på nett. Han husket nesten hvert et ord av tankene og fantasiene de hadde delt. Hun hadde fortalt at på lørdag skulle han få bli med ut på byen, og kanskje de skulle titte etter ei jente sammen. Det vibrerte i lomma, han trakk mobilen opp og det var det selvfølgelig en sms fra M. «Dette gjør jeg nå» sto det bare. Like etter vibrerte den igjen, en MMS. Bildet viste M som satt med skrevende ben i en stol, hun holdt tak i en dildo som var stukket inn i en våt fitte. Espen kjente hvordan pikken reiste seg i buksa, han håpte bare ikke at jenten som satt ved siden av han merket hva han holdt på med. Det vibrerte igjen, en ny sms. «Er du kåt vennen? Noen sexye jenter på toget da?» M.
«Vel, det sitter ei søt jente ved siden av meg» svarte han.
Nå som temaet var brakt på banen fikk han se litt på denne jenten. Hun var høy, slank og elegant. Kunne vel være rundt de 30. To struttende bryster avtegnet seg mot en trang svart topp. Han kunne se antydningen til to brystvorter. To nakne legger stakk ut fra et skjørt, slanke og glatte la han merke til. Det vibrerte igjen. «Får du noe napp hos hun da?» skrev M. Men herregud da, tenkte han. Jeg har jo nettopp kommet om bord på toget. Jenten hadde snudd seg mot han nå, smilte litt og sa: » Ser ut som du er fryktelig populær, det vibrerer godt i lomma di i alle fall».
«Ja, det kan du si. Det er bare venninna mi som lurer på om det er noen sexy jenter på toget. Og jeg har nettopp skrevet at det sitter ei ved siden av meg» svarte Espen.
«Jaha, og hvorfor lurer hun venninna di på det da?» spurte jenten. Og lente seg mot han, slik at han kjente et bryst mot armen.
«Tja, kanskje fordi hun kunne tenkt seg å møte ei» svare Espen, og smilte lurt til jenten.

Det ble stille på både telefon og tog. Espen klarte å få noen timer på øyet, og våknet knapt da toget stanset. Jenta ved siden av var vekk, har vel skremt henne tenkte han. I det han reiser seg faller det en lapp ned på gulvet, på lappen står det et navn og et telefon nummer. Det var som pokker tenkte han, og hadde allerede en ide i hodet. Mer rakk han ikke å tenke før han måtte gå av toget.

Der sto hun, i ført en fotsid rød jakke. Hjertet dunket hardt i brystet hans da han nærmet seg. Øynene møttes, de borret seg inn i hverandre. Han kjente begjæret dunke i kropp og pikk.
«Hei» hvisket hun. «Endelig er du her, hatt en fin natt?»
Han ga henne et kyss i halsen, og svarte: «Drømte om deg i hele natt».
Hun bare så på han, lot fingeren gli over brystet og sa med lav stemme: Lyst på deg!
De gikk mot bilen, han lot blikket gli over jakken. Den var tettsittende, og avslørte den deilige kroppen hennes. Den kroppen han til nå bare hadde sett på bilde og i fantasiene. Bagen ble slengt i baksetet og kroppene foran. Jakken hennes gled opp i det hun startet bilen, to slanke ben avtegnet seg. Jakken gled så langt opp av lårene kom fram, han fikk ikke sagt noe, bare stirret. «Liker du det du ser vennen?» spurte hun. «Absolutt» var svaret han klarte å gi. Hun tok tak i hånden hans, og la det på låret. Det var mykt og varm, hun førte hånda oppover. Den gled under frakken, fingrene fulgte innsiden av lårene. Helt opp til… «Du er jo truseløs» stønnet han i det fingrene traff fitta. Lot fingrene gli over den glatte og nakne huden. Hun var våt og varm allerede kjente han da to fingre gled inn mellom fitteleppene. Han satt slik, masserte henne varsomt mens hun kjørte. Den ene hånda kneppet opp jakken, og fikk se at hun var helt naken under. Brystvortene sto harde ut i lufta, og han fikk en trang til å smake på de. «Bare noen minutter til» stønnet hun. Fingrene hans var ennå i fitta hennes.

De parkerte utenfor leiligheten, og sprang opp til leiligheten. Han fikk knapt nok satt fra seg bag og sko før hun var over han. Kysset han dypt og lenge. Hendene hans gled under jakken, og la seg på de myke rumpeballene. Presset henne mot seg. «Få se på deg» hvisket han.
Hun sto foran han nå, naken. Han lot blikket gli over den deilige kroppen, kjente hvordan han stivnet. Han kledde av seg, og stilte seg foran henne like naken. Pikken hadde reist seg, og ble nå presset mot magen hennes. De hadde ennå nesten ikke sagt et ord til hverandre. Han bøyde seg ned, og ga henne et dypt kyss. Kjente leppene hennes mot hans, hvordan tungene møtte hverandre i en heftig lek. Hendene hans gled over rumpa hennes igjen, presset henne mot seg. Munnen gled ned til brystene, tok en hard brystvorte i munnen. Sugde, smakte og slikket. Kjente hvordan den vokste i munnen. Hun dro han bakover slik at de til slutt havnet på soverommet. Han møtte blikket hennes, like kåt som sitt eget blikk. Så dukket han ned mellom bena hennes, kjente duften av det våte kjønnet. Lukket munnen sakte over fitta, og stakk tunga prøvende inn. Lot den rotere inni henne, hørte et stønn ble sluppet. Han elsket å slikke fitte, og denne smakte så innmari godt. Lot tunga gli over klitten nå, mens to fingre søkte seg inn i henne. Først rolig og forsiktig, siden økte han tempoet. Slikket henne hardt, mens hun strøk seg selv over brystene.

«Jeg vil kjenne meg inni deg» stønnet han. Krøp langsomt oppover den myke kroppen hennes, kysset magen og brystene. Brystvortene var så harde og stive nå. Hendene hennes søkte kuken hans, tok tak og førte den mot fitta. Den strøk henne opp og ned i langs sprekken, og så var han inne. Lot pikken gli helt inn i henne, kjente den pulserte. Han merket hun strammet fittemusklene omkring han. Han begynte å ta henne med dype og lange støt, kjente kroppene møttes. De kysset hardt nå, fingrene hennes søkte rumpa hans. Presset han mot seg. Han økte tempoet, all den kåthet de hadde bygd opp kom nå fram. De var som dyr, klinte, kysset, rev og slet i hverandre.
«Bakfra» stønnet han.
«Ta meg vennen» hørte hun svare og stilte seg på alle fire.
Han tok tak i hoftene og presset seg inn i henne. Kjente hvordan pikken fylte henne opp. Kjente hvordan ballene klaske mot fitta i det han støte ut og inn av fitta, kjente fingrene hennes stryke over ballene hans. Hun begynte å gni klitten samtidig som han knullet henne, så hvordan pikken glinset av saftene.
«Jeg kommer snart ropte hun».
Han kjente hvordan pikken stivnet enda mer til, og så merket han orgasmen som var i anmars. Han grep tak i brystene hennes, knadde de mens pikken jagde. Og så kom de, i en lang og hard orgasme. Kjente hvordan han kom langt inn i henne, samtidig som musklene hennes melket de siste dråpene ut av han.

De ble liggende ved siden av hverandre, tett omslynget.
«Velkommen til meg» sa hun. «Dette kan jo bli en spennende helg»
«Takk for det vennen», svarte han og gledet seg til å sende en sms til jenten fra toget

 

Det gikk mot kvelden, solen hadde sunket i havet og en varm bris slo inn mot byen.
Espen og M hadde tilbrakt store deler av dagen innendørs, der de hadde gått på oppdagelsesferd over hverandres kropper. M hadde ikke fått med seg at Espen hadde tatt turen innom bukselommen, der lappen fra jenten han hadde truffet på toget lå. Jenta het visst Anita, og alt som sto på lappen var navnet og ett telefon nummer.
Meldingen som Espen sendte var kort, men svært informativ. «Vi skal ut i kveld, stikker du innom club 25 så treffer du oss». Hilsen Espen og M.

M strakte seg i senga, den nakne kroppen hennes glinset av solstrålene som traff henne. Det var på tide å gjøre seg i stand for byen. De dusjet lenge, det var ikke til å unngå at det ble litt kos under vannstrålene. Espen iførte seg en linbukse og skjorte, M dro en trang svart topp over hodet. Espen så hvordan den smøg seg inntil kroppen hennes, og fremhevet de to brystene. En svart bukse gled oppover bena hennes, smøg seg oppover rumpa hennes. Med litt sminke og parfyme var de klare til å forlate huset. De vandret ned til byen, det var ennå tidlig på kvelden. Det var som at sola visste at dette var den siste sommerdagen, og gjorde sitt ytterste for å varme sjelene i byen.

De var heldige, fikk en diskre plass utenfor Club 25. De bestilte hvert sitt glass rødvin, og lot blikkene gli over menneskene de delte utested med. Praten gikk lett og ledig, og selvfølgelig var det rom for litt flørt. Espen lot hendene sine gli under bordet og fant et varmt lår. M smilte lurt tilbake til han, og akte seg bittelitt lengre ut på stolen. Akkurat slik at Espen lot sine fingre gli oppover lårene, og inn mellom bena hennes. Han kjente varmen fra hennes underliv gjennom stoffet, lot fingrene bare gli ertende opp og ned langs sprekken hennes. Samtalene gled over til temaet sex, dette var et tema de selvsagt hadde snakket mye om både på nett og i løpet av dagen. De hadde vært inne på tanken om å finne ei jente denne helgen, og nå satt de begge og vurderte klientellet på utestedet.

Da fikk han se henne, Anita fra toget. Hun kom gående oppover gaten, litt speidende og søkende. Hun var høy, ikke slank men heller ikke fyldig. Formene satt på de rette plassene, der to bryst struttet mot kjolestoffet. Kjolen var ikke vulgær eller støtende, men akkurat passe delikat og sensuell slik at den fremhevet de myke kurvene hennes. Den smøg seg over en flott rumpe, og bena stakk ut under kanten ved knærne.
Han møtte blikket hennes, smilte varmt og gjenkjennende.
«Hva syns du om hun som kommer gående der da» sa Espen til M. M lot blikket gli mot Anita.
«Utrolig sensuell og vakker» kom det fra M, og Espen så hvordan blikket til M gled over hele kroppen til Anita.
«Det er jenten jeg traff på toget» sa Espen med et lite smil om munnen. «Og jeg har invitert henne hit i kveld» fortsatte han.
M så litt usikkert på han, men et smil bredte seg snart rundt munnen hennes.
«Hei» hørte de en stemme, og der sto hun foran dem.
De fant tonen lett med Anita, hun var skilt og besøkte nå noen venner i byen. De måtte dessverre på et familieselskap som hadde dukket brått opp. Hun måtte innrømme at hun ble litt nysgjerrig på hvem Espen og M var da, og det var derfor hun hadde lagt igjen navn og nummer. Og i tillegg så fortalte hun at hadde lenge hatt en drøm om å møte et par. Espen så blikkene til M og Anita møtte hverandre, og merket at stemningen steg da Anita fortalte dette. Under bordet så hadde M tatt av seg den ene skoen, og en naken fot gled nå over anklene til Anita. Espen så hvordan reaksjonen kom, hvordan et sensuelt smil formet seg i ansiktet hennes. M lot ikke dette være nok, foten gled oppover bena hennes og inn mellom lårene.
Denne gangen ble M overrasket, for da foten gled mot fitta til Anita merket M at Anita var truseløs. «Kom» sa M, «skal vi ta noen flere glass hos meg?»

De betalte og var ikke sene om å gå hjem til M. Anita ble plassert i midten av sofaen, Espen og M ved hennes side. Drinkene ble knapt rørt, for kroppene og luftet var fylt av erotikk nå. Espen så hvordan M lot hånda si gli over halsen til Anita. Den gled ned til brystene, og vortene stivnet til. Espen begynte å kneppe opp kjolen til Anita, og fram dukket to nydelige bryst opp. De var passe store, med to små og stive brystvorter. M slapp et lite stønn, og bøyde hodet sitt ned mot brystene til Anita. Lot tunga gli ertende over de stive brystvortene, kjente de knoppe seg enda mer i munnen hennes. Anita var nå naken, og Espen syns dette var litt urettferdig. Han gled over til M, begynte å dra toppen av henne. Buksa gikk samme veien, sammen med undertøyet. Nå var jentene like nakne, Espen så hvordan kroppene deres møttes.
M presset munnen sin mot Anitas, samtidig som fingrene lekte med brystene hennes. Anita hadde latt fingrene sine gli nedover brystene til M, og de hadde fortsatt ned til fitta hennes. M lot bena sine gli litt fra hverandre, slik at fingrene til Anita skulle komme bedre til. Espen så hvordan to fingre gled over klitten, og forsvant inn i fitta.
Nå ville Espen også være med, og klærne forsvant i en feil. Pikken sto stiv og stor ut fra kroppen, da han gikk mot jentene. Tok tak i hendene deres og leide de inn på soverommet.

Anita ble liggende på rygg i sengen, pusten gikk tungt nå. M’s kropp gled sakte over Anitas, kysset seg nedover bryster og magen. Hun ble sittende på kne foran Anita, med munnen lukkende godt over en våt og varm fitte. M følte munnen til Espen mot rumpa si, kjente tungespissen hans gli sakte nedover rumpesprekken til den møtte fitta. Der lot han tunga gli inn i henne, roterende og smakende. Samtidig begynte M å slikke Anita, lot tunga rotere rundt over klitten samtidig som hun stakk en finger inn i kjønnet. Espen slikket grådig i seg saftene til M, så deilig å kjenne det våte kjønnet igjen.
«Få kjenne deg inni meg» stønnet M. Espen var ikke sen om å la pikken gli over fitta hennes, bare lekte med den i åpninga. Han så hvordan Anita strøk seg selv over brystene, mens M slikket henne. Så gled han inn i fitta til M, kjente hvordan pikken pulserte inni henne. Hørte henne slikke et stønn, mens han presset deg dypt innover. Begynte å ta henne med lange og dype støt, samtidig som fingrene til M fant samme takten i Anitas fitte.
«Så deilig tre stykker kan ha det» stønnet Anita.
«Tror du jeg kan få smake litt på deg og M?» spurte hun litt nølende.
«Selvsagt skal du få det» svarte M, og la seg ned på ryggen.
Espen sto fortsatt på kne i sengen, og da Anita stilte seg på alle fire foran han lot han fingrene sine søke mot fitta.
«Ikke fingre nå Espen, kom med kuken din i stedet» stønnet Anita.
Espen så den lille tunga til Anita gli over fitteleppene til M, så hvordan M nøt behandlingen. Anita lot tunga gli fra fitta og ned til rumpa, og opp igjen, før hun lukket munnen over klitten. Espen strøk Anita over rumpeballene, spredte de slik at han fikk god utsikt til den våte fitta. Satte pikkhodet mot åpningen, og lot den gli inn. Hun var trang, men svært våt. Snart var han helt inni henne. M hadde tatt tak om hodet til Anita, og presset det mot underlivet. Tunga til Anita gled hardt over klitten nå, suge og småbet litt i leppene, samtidig som to fingre gled ut og inn av M’s fitte.
De kjente orgasmen bygge seg opp, Espen støtet hardt ut og inn av fitta til Anita. Så hvordan pikken ble våt av fittesaft.
«Slikk meg hardt» stønnet M. Og Anita var ikke sen med å følge opp, tunga roterte rundt og rundt på tappen som nå var hoven og stor. Espen kjente han ikke ville klare stort mer, og ropte ut at han kom snart. Han kjente hvordan Anita presset seg enda mer mot han, kjente at han fylte henne helt nå. Og så kom de, først M. Kroppen ristet og skalv under Anita, hun presset seg opp mot munnen hennes. Deretter kom Espen, han kjente hvordan hans egne safter sprutet inn i fitta til Anita. Kjente hvordan musklene hennes melket han, og strammet hardt rundt pikken. Til slutt kom Anita, hun gikk opp i bro. Presset kroppen ned mot M, og bak mot Espen. Hørte henne stønne høyt, og riste voldsomt. Espen kjente hvordan saftene hennes presset på, hvordan de piplet ut gjennom fitta i en lang sprutorgasme.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du