Yogatimen

Dagen startet som alle andre dager. Jeg sto opp, spiste en kjapp frokost, hoppet i dusjen, pakket bagen og dro ned til sentrum for ukens første yogatime. Jeg ankom treningsstudioet litt tidlig, så det var bare meg og instruktøren den første halvtimen. Vi småpratet litt (noe jeg synes er vanskelig), før jeg la meg ned på yogamatten min for å slappe av litt og tømme hodet. Det tok ikke lang tid før det kom flere folk, men det var fortsatt litt igjen til timen skulle starte så jeg lå der med øynene lukket og hørte de andre prate sammen om løst og fast. Som vanlig var jeg outsideren, den som ingen kjente.

Innen timen skulle starte hadde det kommet nok deltakere til å fylle opp rommet. Jeg var den eneste mannen der, ellers var det stort sett unge damer med snertne yogakropper. Til tross for at den eneste motivasjonen min for å drive med yoga var for å treffe damer hadde jeg ikke blitt kjent med noen siden jeg startet for flere måneder siden. Uansett var det hyggelig å se vakre jenter strekke de slanke kroppene sine på hver side av meg, selv om humøret nok hadde blitt bedre om jeg kunne få meg til å hilse på noen av dem. Det var ikke sjelden at jeg brukte tiden det tok å komme meg hjem til å irritere meg over min egen feighet. Hva er det verste som kunne skjedd hvis jeg bare sa hei, liksom?

Instruktøren vår snakket først litt om dagens time før hun ledet oss gjennom åpningsmantraet. Jeg deltok ikke på dette da jeg er allergisk mot religion i alle sine former, uten at jeg ønsket å være respektløs eller noe sånt. Jeg har ikke noe i mot at andre tror på ulike ting, jeg hadde bare følt meg som en hykler om jeg skulle deltatt bare fordi alle gjør det. Vi startet med de vanlige øvelsene for å varme opp, en såkalt Solhilsen. Instruktøren hjalp noen gjennom øvelsene, men de fleste av oss klarte oss selv. Jeg hadde vært med en stund og trengte sjelden hjelp med de grunnleggende øvelsene. Jeg følte jeg fikk mer ro med å gjøre øvelsene i mitt eget tempo uansett.

Etter noen enkle øvelser måtte instruktøren hjelpe en av de andre, så brunetten ved siden av meg spurte meg om jeg kunne hjelpe henne med en litt vanskelig posisjon. Jeg kunne jo ikke si nei til det, så vi gikk gjennom øvelsen sammen. Hun takket meg pent, men da jeg skulle reise meg ga hun meg et kyss på munnen! Jeg ble stående på kne, jeg husket ikke hva det var jeg skulle gjøre og måtte konsentrere meg hardt for å ikke ramle over ende. Hun smilte til meg og ba meg møte henne etter timen, før hun snudde seg forover og fortsatte med nye øvelser. Jeg fant tilbake til yogamatten min og prøvde så godt jeg kunne å følge med, men tankene svirret rundt helt andre ting enn uskyldige yogaøvelser.

Jeg lot kroppen følge de andre deltakerne gjennom øvelsene mens hodet mitt var et helt annet sted. Brunetten møtte blikket mitt flere ganger, det søte smilet hennes sendte ilninger gjennom hjertet mitt hver gang. Mot slutten av timen pleier vi å slappe av i ti minutter. Jeg la meg på rygg så nært brunetten som mulig, jeg visste vi skulle roe ned og ikke tenke på noe spesielt, men håpet hun ville bruke tiden på noe… mer…

Instruktøren tok en runde rundt i rommet for å sjekke at alle hadde det bra før hun gikk ut for å gjøre sine ting. Etter at hun hadde gått ut døren følte jeg en myk hånd som tok hånden min og holdt forsiktig rundt den. Vi lå der og holdt hverandres hender mens vi følte oss som tenåringer som var redd for å bli oppdaget. Når døren gikk opp igjen og instruktøren kom tilbake dro vi raskt til oss hendene våre som for å skjule at vi hadde gjort noe «ulovlig».

Etter timen nærmest løp jeg til garderoben for å tørke av meg svetten og skifte klær. Jeg håpet at hun ikke ville bli utålmodig og dra før jeg var ferdig. Når jeg kom ut av garderoben og så at rommet var tomt sank hjertet mitt ned i bakken. Selvfølgelig var det ingen som ventet på meg, hvorfor hadde jeg håpet på noe annet? Jeg sa ikke en gang farvel til instruktøren før jeg subbet ut av treningstudiet for å komme meg hjem.

Jeg hadde akkurat kommet meg ut døren før to myke hender dekket for øynene mine og en kvinnestemme sa «Gjett hvem?». Smilet mitt kunne sikkert ses bakfra, så bredt var det. Jeg hoppet nesten av glede før jeg snudde meg og så brunetten stå der med det vakre smilet sitt. Hun lente seg forover og kysset meg før hun tok hånden min og ledet meg mot leiligheten sin. Det tok sikkert ikke mer enn 5 – 10 minutter å gå, men for min del kunne vi gjerne brukt hele dagen der vi gikk hånd i hånd.

Vi var ikke kommet lenger enn innenfor døren hennes før hun tok av seg det første plagget. Det tok ikke lang tid før vi var nakne begge to, hun ledet meg bakover inn på badet mens vi kysset og koste med hverandre. Vi ramlet inn i dusjen hvor hun tok frem en dusjgele som hun smurte i hendene før hun begynte å såpe meg inn. Med et frekt smil om munnen lot hun hendene gli over kroppen min, fra skuldrene ned over brystkassen før hun stoppet rett over rumpa. Jeg hadde bare stått der og nytt oppmerksomheten, men nå måtte jeg kjenne på hennes deilige, stramme kropp. Jeg begynte å smøre henne inn med såpe, hendene mine utforsket overkroppen hennes, skuldrene, nakken, armene og brystene. Hun hadde myke og deilige bryster jeg bare måtte kose med, jeg nærmest forelsket meg i dem der vi sto. Såpen ble etter hvert skylt av under det rennende vannet, og hendene mine fortsatte nedover kroppen hennes.

Jeg lente meg frem og begynte å kysse henne på brystene, jeg slikket og sugde på de stive brystvortene hennes mens hun så på meg og smilte. Jeg fortsatte nedover, brukte ekstra tid på rumpa hennes mens vannet skylte vekk siste rest av såpen og hun sto der med glinsende, våt hud. Hun hadde en søt, liten busk nedentil. Hodet mitt var allerede plassert i rett høyde, jeg visste hva jeg måtte gjøre, selv om jeg så gjerne ville reise meg og kjenne innsiden av henne nå med én gang. Selv om jeg aldri hadde gjort noe som dette før, visste jeg akkurat hva jeg skulle gjøre. Jeg kysset henne på busken, på kjønnsleppene, langs innsiden av lårene før munnen min fant den lille knoppen jeg hadde drømt om siden jeg var en ung gutt.

Hun stønnet svakt i det jeg lot tungen gli langs sprekken hennes, inn mellom leppene og opp mot klitoris. Det var en fantasi som gikk i oppfyllelse, jeg presset tungen mot henne og kjente at hun reagerte på mine kjærtegn. Jeg fulgte rådene jeg hadde lest og begynte å suge forsiktig på klitten hennes, fortsatt litt usikker på om det var den rette tingen å gjøre. Hun likte det tydeligvis, for hun lente seg bakover mot veggen og la det ene benet sitt opp på skulderen min. Jeg sugde hardere, slikket rundt klitten og nøt varmen fra henne før hun plutselig stønnet høyt og kom, skjelvende gled hun ned ved siden av meg og vi ble sittende ansikt til ansikt i dusjen. Jeg hadde aldri drømt om at det skulle være så deilig å gi noen en orgasme, å se en kvinne skrike ut i nytelse og vite at det er jeg som har gjort henne så kåt.

Jeg visste ikke om hun ville kysse meg etter at jeg hadde vært der nede, men så fort hun fikk summet seg lente hun seg mot meg og ga meg et dypt og intenst kyss. Hun dro meg opp og dyttet meg inn mot veggen hun nettopp hadde brukt som støtte, jeg kjente låret hennes presse mot den voksende penisen min. Jeg tror det var første gang på mange år at jeg klarte å slappe av og la noen andre slippe inn. Tankene mine er ofte min verste fiende, men akkurat da forsvant alle bekymringene – det var kun oss to, ingen andre.

Hun såpet inn hendene sine og fortsatte å vaske meg. Hun lot en hånd gli mellom bena mine før hun ga meg et klask på baken. Jeg ble kåtere og kåtere, jeg måtte bare ha henne. Når hun hadde gjort seg ferdig med bena mine begynte hun å fokusere på ett spesifikt område. Hun satte seg på kne foran meg og smilte, hendene hennes gled over rumpa mi, rundt ballene, over penis. Hun lente seg frem og kysset ballene mine, en uventet, men deilig overraskelse. Tungen hennes gled oppover penis, før hun begynte å suge forsiktig på tuppen, det var som om hun kysset den om og om igjen. Hun tok et godt tak rundt penis og dro den forsiktig opp og ned mens hun slikket meg.

Når hun tok meg inn i munnen sin og sugde samtidig som hun brukte tungen på tuppen klarte jeg nesten ikke å holde meg oppreist. Aldri før hadde jeg kjent noe lignende, selv de beste håndjagerne kunne ikke sammenlignes med følelsen av å bli tatt på denne måten. Hun må ha lagt merke til at jeg var på kanten, for hun la hendene rundt rumpa mi og jobbet hardere med munnen. Fortere og fortere gikk det før jeg mistet kontrollen og eksploderte i munnen hennes. Det føltes som om alle nervene i kroppen kom samtidig, som om jeg sprutet glødende lava i et vulkansk utbrudd hun tok i mot med et smil. Jeg måtte støtte meg til veggen der jeg sto og skalv, litt utmattet og veldig fornøyd.

Hun smilte opp mot meg, jeg kunne se hun svelge før hun åpnet munnen, der var resultatet av min orgasme borte for godt. Det føltes litt rart, men jeg måtte kysse henne når hun reiste seg. En slik innsats fortjente mer enn det jeg kunne gi henne. Vi holdt rundt hverandre og kysset mens det varme vannet rant over oss. Jeg husker jeg kjente brystvortene hennes presse mot overkroppen min, tydelig harde og klare for mer oppmerksomhet.

Vi gikk ut av dusjen og byttet på å tørke hverandres kropper. Når jeg tørket føttene hennes måtte jeg gi hver tå et lite kyss, jeg husker jeg tenkte at hver eneste lille del av kroppen hennes fortjente å bli elsket. Hun var nok litt mer hardhendt enn nødvendig når hun tørket utstyret mitt, men det ga resultater. Det tok ikke lang tid før jeg var hard igjen, klar for en ny runde. Med armene rundt hverandre gikk vi innom kjøkkenet for å hente vann før vi gled inn på soverommet hennes.

Jeg lå ved siden av henne på sengen mens vi kysset og koste med hverandre. Jeg på på ryggen, hun lå ved siden av meg med kroppen sin halvveis oppå meg. Høyrebenet hennes gled inn mellom bena mine og jeg kunne kjenne låret hennes presse mot pikken min. Hun tegnet små mønstre på brystet mitt mellom kyssene, mens jeg lot høyrehånda mi gli opp og ned ryggen hennes.

«Klar for mer?» spurte hun etter en liten stund.

«Mhm..» sa jeg. Hun satte seg oppå meg og tok tak i penis for å lede den inn i henne. Jeg følte jeg måtte si noe før dette gikk for langt, det var noe jeg ikke kunne skjule.

«Ehm, det er noe jeg må si deg.» begynte jeg. Hun så på meg og stoppet litt opp, hånda hennes holdt fortsatt rundt meg. Jeg samlet tankene og fortsatte på den halvveis innøvde talen min. «Jeg er ikke så erfaren.. Jeg har egentlig aldri, dette er første gangen jeg er sammen med noen, første gang jeg har sex..» Hun så på meg, tankene mine gikk rett til det verste som kunne skje, at hun ville le og avslutte hele greia. Selv om vi var så nærme og hadde hatt det så fint ville min skamfulle hemmelighet være det som fikk alt til å ramle sammen.

«Slapp av,» sa hun, smilet hennes var om mulig frekkere enn før, «la meg vise deg hvordan man gjør det.» Jeg ble så lettet, jeg holdt rundt henne og førte henne mot meg så vi kunne kysse hverandre igjen. Etter kysset var hun stille en liten stund før hun sa:

«Så litt tidligere i dusjen, det var bare nybegynnerflaks?»

«Vel, jeg har jo lest litt, men det stemmer nok det…» sa jeg, litt usikkert.

«Da håper jeg du har mye av det, for jeg vil ha mer!» sa hun, med et bredt smil om munnen.

Hun begynte å gni underlivet mot meg, våte lepper over myk hud, en skjønn tortur som gjorde meg hard på rekordtid. Jeg la hendene rundt hoftene hennes og hun løftet seg opp for å la meg gli inn i henne. Før hun lot meg gli helt inn brukte hun den ene hånden til å gni penisen min over det våte kjønnet sitt, frem og tilbake, rundt og rundt, til tuppen glinset med hennes safter. Så senket hun seg sakte ned på meg, hun stoppet hver centimeter eller så som for å kjenne på hele staken. Hver gang hun gled litt ned måtte jeg lukke øynene i ren ekstase, en følelse jeg aldri vil glemme. Det var som om hun spiste meg opp, som om penis ble en del av hennes kropp og vi ble en og samme person. Når hun endelig nådde bunnen ble vi liggende mot hverandre, vi kysset hverandre og bare nøt følelsen av å være sammen.

Etter en stund begynte hoftene våre å bevege seg mot hverandre, hun løftet overkroppen og begynte å ri meg. I starten gled hun sakte opp og ned, men det gikk ikke lenge før vi måtte ha mer. Hun lot meg følge hennes rytme, følelsen av å være to kropper som beveger seg sammen er noe helt spesielt. Jeg kunne føle henne stramme seg rundt meg ved hvert støt, innimellom lente hun seg ned og kysset meg, uten at vi stoppet eller mistet rytmen. Jeg ville beholde den følelsen for alltid, kjenne brystene hennes mot meg, kjenne varmen fra pusten hennes ved hvert kyss, følelsen av å gli inn og ut av henne. Tiden stoppet opp og hvert sekund ble en evighet med overveldende kåthet og lidenskap. Hun lente seg bakover og lot meg ta kontrollen. Jeg måtte jobbe hardere med hvert støt, men synet av henne oppå meg var mer enn verdt det. Jeg fuktet en finger og lot den gli over knoppen hennes mens jeg jobbet opp og ned, inn og ut.

Hun ga fra seg et deilig stønn når jeg begynte å massere klitoris, før hun lente seg frem og kalte meg en slem gutt mens hun kysset meg igjen og igjen. Når hun reiste seg igjen dro hun meg med seg, vi ble sittende en liten stund mens vi kysset hverandre og nøt følelsen av nærhet. Så dyttet hun meg ned og ba meg bruke fingerene igjen. Hun lente seg så langt tilbake at jeg kunne kjenne presset mot penis, men den intense følelsen hver gang hun gled ned på meg gjorde at jeg ignorerte det lille ubehaget. Jeg måtte bite meg selv i leppa for å ikke komme der og da, fingrene mine jobbet mot henne mens hun red meg fortere og fortere. Hver eneste sene i kroppen strammet seg, det eneste jeg kunne tenke på var å gi henne det hun ville ha. Hun stønnet og skrek, lydene gled over i primitive rop av kåthet og lyst. Jeg kunne kjenne fitta hennes stramme seg rundt meg ved hvert våte klask, hun nærmest sugde seg fast i meg.

Plutselig tok hun tak i hånda mi og holdt meg fast mens hun ba meg komme inne i henne. Det føltes ut som en umulig oppgave, men det var også umulig å ikke gjøre det. Jeg ville så gjerne holde ut lenger, men kroppen min ville noe helt annet. Jeg følte meg som et damplokomotiv som var i ferd med å eksplodere, all den oppsparte energien måtte ut før noe gikk galt. Øynene hennes mistet fokus der vi febrilsk jobbet sammen for hver vår orgasme. Jeg visste jeg ikke hadde mye mer igjen, min ivrige rytter jobbet hardt oppå meg og jeg eksploderte inne i henne, fylte henne opp med min utløsning.

Jeg mistet kontrollen et øyeblikk og skalv ukontrollert under henne, da ga hun fra seg sitt høyeste stønn til nå og vi red hverandres orgasmer i det som føltes som en evighet. Ved hver bevegelse ble vi revet fra hverandre og satt sammen igjen, jeg hikstet etter luft mens hun fløt oppå meg som sjøgress i en storm. Til slutt sank hun sammen oppå meg, vi lå der mens små rykk av nytelse fortsatte å gå gjennom kroppene våre. Først når vi hadde fått pusten tilbake kunne vi gi hverandre deilige kyss, en bekreftelse på hverandres glede og kåthet. Etter et langt kyss sa hun med et smil:

«Det var deilig, men du har fortsatt mye å lære. Jeg tror det blir gøy å gi deg nye leksjoner.»

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.