Club Savanna

Vi hadde fått nok av mørketid og kulde. Min kone, Ellen, og meg hadde bestemt oss for å feire jul et sted med sol og varme i år. Siden vi er nudister og swingere ønsket vi å finne et sted som passet våre behov, det vil si at det må i det minste være mulig å nyte solen uten en tråd på kroppen. Villige partnere skal vi nok klare å finne på egen hånd.

Det er ikke alltid man legger merke til det som «vanlig» turist, men de fleste varme land har flotte områder hvor det er lov å være nakne. Som regel må man vite hvor man skal, kanskje kjenne noen som har vært der før, men tar du en uskyldig prat med hotellbetjeningen eller andre lokalkjente er det stort sett ikke noe problem å finne nærmeste nudiststrand. Vi vurderte en tur til de flotte nudiststrendene i Australia, de gyldne sanddynene i Rio eller de høyreiste palmetrærne i Phuket før vi endte opp på nettsidene til Club Savanna, en Sør-Afrikansk nudistklubb som også var åpne for swingere. Vi måtte tenke oss om litt, men det ble til at vi bestilte en tur dit i julen.

Etter en flytur på rundt 15 timer ankom vi Johannesburg lille julaften. Club Savanna lå omtrent tre timer utenfor byen. Lucas og Anja, våre hyggelige verter, møtte oss i den flotte resepsjonen hvor kultur og moderne luksus var smeltet sammen i en fantastisk opplevelse. Anja hadde på seg en stor t-skjorte som såvidt dekket den nakne rumpa hennes, det eneste Lucas hadde på seg var et lite håndkle rundt livet. Jeg kunne se Lucas var godt utstyrt, håndkleet hans ikke klarte å skjule mer enn det aller nødvendigste.

«Velkommen til Savanna, her kan dere utfolde dere i garantert trygge omgivelser,» sa Lucas. Jeg merket jeg ble lettet av å høre ham si det, swingersklubber er ikke alltid like opptatt av trygghet og sikkerhet.

Når vi hadde sjekket inn ledet Anja oss til rommet vårt. Så fort vi forlot resepsjonen tok hun av seg t-skjorten og spaserte naken foran oss. Den flotte baken, de lange bena og synet av brystene hennes som svaiet frem og tilbake gjorde meg hard, Ellen klemte hånden min for å si at hun også likte det hun så. Vi gledet oss til mange spennende opplevelser sammen i løpet av ferien.

Anja åpnet døren inn til rommet og slang seg ned på den store sengen vår. «Føl dere som hjemme,» sa hun mens hun lot det ene benet sitt gli over sengekanten. Vi fikk se den nybarberte fitta hennes i all sin prakt. Pikken min var allerede hard, jeg ante ikke at Sør-Afrikanere var så frigjort, selv på et sted som dette! Anja førte hånden sin ned og stakk to fingre opp i fitta mens hun presset klitten sin mot håndflaten. Hun så opp på oss og smilte lurt.

Ellen var den første av oss som ristet av seg sjokket. Hun satte seg på kne mellom bena til Anja. Jeg kunne se Ellen løfte Anjas hånd til siden og slikke fingrene hennes før hun begynte å bruke tungen på Anjas fitte. Jeg hadde sett Ellen slikke andre jenter mange ganger, men dette var noe helt spesielt. Anja la hendene rundt Ellens hode og holdt henne på plass mens hun gned underlivet mot Ellen for å få mest mulig glede ut av henne.

Jeg tok av meg klærne og gikk bort til Anja. Hun grep tak rundt pikken min og nærmest dro meg inn i munnen sin. Jeg kunne kjenne pikken min treffe henne bakerst i ganen mens hun lot tungen gli rundt skaftet. Jeg pumpet inn og ut av henne i et sakte tempo mens jeg kjente orgasmen begynte å bygge seg opp. Når hun tok en finger og lot den sirkle rundt analen min måtte jeg kjempe hardt for å ikke sprute munnen hennes full der og da. I mellomtiden brukte Ellen den lange tungen sin godt og pumpet den inn og ut av Anjas fitte.

Plutselig sluttet Anja å suge meg, hun tok tak i Ellen og dro henne opp i sengen før hun la henne ned på rygg. Anja la seg mellom bena til Ellen mens hun viftet med den deilige rumpa si opp mot meg. Jeg var ikke sen om å be, mens Anja slikket Ellen lot jeg pikken gli inn i Anjas våte fitte. Ellen var tydeligvis kåtere enn vanlig, for det tok ikke mange minuttene med Anjas tunge i fitta før hun stønnet høyt og ropte at nå kommer hun snart.

Jeg økte tempoet der jeg gled inn og ut av Anja. Synet av de tykke kjønnsleppene hennes som fulgte pikken min inn og ut var nok til å få meg til kanten av stupet – vi var klare for å komme alle tre. Jeg la den ene hånden min over magen til Anja før jeg begynte å massere klitten hennes, den andre hånden tok et godt tak rundt en av de store puppene hennes. Innsatsen vår ga resultater, Ellen kom først mens kroppen hennes ristet og vred på seg, jeg eksploderte inne i Anja som igjen gjorde at hun stønnet høyt og kom rundt pikken min. Bølger av nytelse red gjennom oss, fra pikken min gjennom Anjas fitte og ut til Ellens våte kjønn. Når de verste dønningene hadde gitt seg falt vi sammen i en haug av svette kropper og våte hull. Meg og Ellen kysset Anja på munnen og jeg fikk smake en deilig blanding av de to jentenes safter.

Det var da Lucas spaserte inn døren. Han var også helt naken, med en stor og tykk penis som sto hang litt til siden.

«Hvordan liker dere Sør-Afrika så langt?» spurte han mens han gikk mot oss og lot den store pikken sin svaie over ansiktene våre. Jeg lå der og nøt synet mens Ellen åpnet munnen og guidet Lucas inn. Jeg la meg under dem og begynte å slikke ballene hans, Anja satte seg ved siden av Ellen og de delte på å slikke, suge og dra i den tykke pikken til Lucas. Jeg reiste meg og ga Lucas et vått kyss, han presset tungen sin mellom leppene og lekte seg rundt tennene mine. Jeg kunne kjenne av blodet begynte å pumpe ut i pikken min igjen, snart var det på tide å gjøre noe med det.

Plutselig tok Anja tak i Ellen og dyttet henne ned på sengen med rumpa i været. Hun begynte å slikke rumpa hennes før hun stakk to fingre inn i Ellen for å varme henne opp. Lucas hadde begynt å gjøre seg klar, han dro en sort kondom over den store pikken sin før han stilte seg opp rett bak Ellen. Jeg var usikker på om hun ville klare å ta hele monsteret hans, hun hadde aldri fått noe så stort opp i rumpa før. Hun skrek ut når Lucas presset seg inn, om det var i smerte eller nytelse vet jeg ikke, men hun trakk seg ihvertfall ikke unna.

Lucas brukte ikke lang tid på å presse seg helt til bunns i Ellen. Han lot pikken hvile inne i henne en stund før han begynte å dra den sakte inn og ut. Ellen stønnet høyt, denne gangen var det tydelig at dette var noe hun likte.

Anja la seg ned under Ellen og begynte å slikke henne mens Lucas fortsatte pumpingen. Ellen holdt rundt bena til Anja og presset ansiktet ned i fitta hennes. Jeg kunne høre dempede stønn hver gang Lucas presset seg inn i Ellen, noe som fikk meg hardere enn noensinne. Lucas presset seg så dypt han kunne inn i Ellen og kom med et høylydt stønn. Han klarte ikke holde seg oppreist, så han la seg ned over oss før han ga meg og Ellen hvert vårt dype kyss. Anja reiste seg opp og gned saftene sine utover brystet mitt før hun hoppet ut av sengen. «Husk at alt dere skal ha på dere er sko og et smil,» sa hun før hun tok bagasjen vår og satte den inntil kommoden på den andre siden av rommet.

Lucas reiste seg også opp. «Her er det lov å gjøre hva dere vil med hvem dere vil, men bare så lenge de gir sitt samtykke,» sa han.

Anja og Lucas vinket til oss og gikk ut av rommet, begge to var våte av svette og diverse andre safter der de svaiet ut døren. Anja stakk hodet tilbake i døråpningen, «Husk middagen i kveld, der får dere mer informasjon om oppholdet deres.»

Meg og Ellen så på hverandre. Vi var begge to var tydelig fornøyde, men dette var en hardere start enn vi hadde forventet. Jeg begynte å le høyt av tanken på det som hadde skjedd, og straks gjorde Ellen det samme. Den stive pikken min fortalte meg at at jeg godt kunne tenke meg mer action, og det formelig rant over mellom bena til Ellen. Før jeg rakk å gjøre noe tok Ellen tak rundt pikken min og pumpet den et par ganger. Så lot hun leppene gli rundt pikkhodet og jeg kjente tungen presse mot tuppen. Hun begynte å leke med ballene mine mens hun sugde meg og brukte tungen rundt pikkhodet.

Etter et par minutter dro jeg pikken ut av munnen hennes og dyttet henne ned på sengen. Jeg verket nedentil, jeg måtte få en utløsning snart ellers visste jeg ikke hva som kom til å skje. Jeg la meg over Ellen og stakk en hånd ned mot fitta hennes for å leke litt med klitten og samtidig føre pikken inn i henne. Den utrolige opplevelsen vi nettopp hadde hatt, stedet vi var på og forventningene vi hadde til de neste dagene gjorde oss ville og gale i senga. Ellen låste bena sine rundt meg mens jeg pumpet pikken min inn og ut av henne med all min kraft. Hun klemte fitta si rundt meg og gjorde seg ekstra trang, det var alt jeg trengte – pikken min pulserte inne i henne og jeg sprutet henne full og jeg kjente hun kom mens hun stønnet høyt og vred seg under meg. Min egen orgasme spredte seg gjennom pikken, ut langs bena og gjennom hele kroppen min. Jeg vet ikke hvor lenge jeg holdt meg oppe før jeg kollapset over Ellens våte og glatte kropp.

Etter en rask dusj og noen minutter på senga var tiden kommet for å se mer av Club Savanna. Vi spaserte ut av rommet, begge to var helt nakne. Vi følte oss som kåte tenåringer der vi gikk, klar for å møte de andre gjestene. Totalt var det rundt 20 andre gjester til stede, men jeg fikk ikke med meg alle navnene deres. Alle sammen var like nakne som oss, noen med flotte tatoveringer, andre med en nydelig brunfarge som viste at de ikke var like ferske her som oss.

Lucas og Anja ba alle gjestene ta turen ut til et fantastisk område med en velfrisert plen, store planter og flott utsikt til en stor innsjø i nærheten. Fem store bord sto i en sirkel rundt et bål, hvert bord var omringet av myke puter i alle former og farger. Solen var på vei ned, men den var fortsatt godt over horisonten.

Vi fikk tildelt et bord med to andre par, John og Madeline, Ruben og Lillian. De var alle på vår alder, solbrune, deilige og klare for nye opplevelser. Madeline var ei søt jente med små bryster og lyst blondt hår. Hun var glattbarbert nedentil med små, deilige kjønnslepper jeg fikk lyst til å smake på der og da. Lillian var mer lubben, de enorme brystene hennes duvet vakkert når hun gikk og hun hadde en rumpe de fleste menn drømmer om. Hun hadde tykt, mørkt hår og en velfristert fitte. Alle sammen ga oss nakne klemmer før vi satte oss ned. Pikken min gled mellom bena til jentene, mens den fektet lekent med de mindre stakene til John og Ruben. Jentene lot hendene gli over hverandres kropper mens de presset brystene mot hverandre. Hjernen min sendte mer blod ned til pikken, det var der jeg ville trenge det om ikke så lenge.

Madeline og Lillian satte seg ned ved siden av meg mens Ellen gikk bort og satte seg mellom John og Ruben. Jeg kunne kjenne to hender gli oppover kroppen min fra hver sin side, Madeline sa hun og John hadde vært swingere i snart tre år, og de hadde aldri elsket hverandre høyere enn de gjorde nå. Madeline og Lillians hender møttes ved pikken min. Jeg så over bordet at John hadde lagt seg mellom bena til Ellen, mens Ruben slikket og sugde på brystene hennes. Hun var akkurat der hun ville være, jeg fikk et frekt blunk fra henne før hun konsentrerte seg om sin egen nytelse.

Jeg lot fingrene mine finne veien til de våte fittene på hver side av meg. Madeline lente seg forover og begynte å suge på pikken min. Jeg kjente på de små brystene hennes gli over låret mitt før Lillian stakk en stor brystvorte inn i munnen min. Jeg sugde på den myke julegaven hennes mens jeg lot fingrene jobbe inne i dem begge. Tungen min gled over Lillians deilige bryster, jeg sugde på hver av de store brystvortene hennes før vi møttes i et vått kyss.

Jeg endte opp på rygg med Lillian over meg mens Madeline satte seg på munnen min. Jeg småsugde på klitten og lot tungen gli langs de deilige kjønnsleppene hennes før tungen min gled inn i henne. Hun gned seg mot meg og red ansiktet mitt mens Lillian gled opp og ned på pikken min i store, deilige bevegelser. Jeg kunne føle at de to jentene lente seg mot hverandre der de koste seg oppå me. Lillian begynte plutselig å rotere underlivet sitt mot meg, noe som gjorde pikken min ekstra hard. Hun var den første av oss som kom, jeg nærmet meg dagens tredje orgasme.

Lillian og Madeline byttet plass oppå meg, jeg kunne høre Ellen stønne på den andre siden av bordet. Hun var klemt mellom John og Ruben. Begge hadde pikken sin inne i henne, John tok henne i fitta mens Ruben pumpet henne i rumpa.

Madelines trange fitte var så våt at hun gled rett ned på meg. Hun gynget opp og ned på pikken min mens jeg slikket i meg saftene fra Lillians klissvåte kjønn. Med ansiktet dypt inne i de store kjønnsleppene hennes eksploderte jeg i fitta til Madeline. Hennes egen orgasme strammet fitta hennes rundt pikken min, og jeg ble nærmest melket tom for sæd. Begge jentene kollapset oppå meg før de begynte å slikke saftene sine fra ansiktet og pikken min.

Jeg kikket over på min lystige kone som lå i armene på våre nye venner. De sugde på brystene hennes som små babyer, det søte smilet hennes var bevis nok på at vi hadde valgt det perfekte stedet å tilbringe juleferien sammen.

Jeg kan såvidt huske at vi spiste noe annet enn pikk og fitte til middag.

Neste morgen våknet jeg med ansiktet rett ved en stiv pikk. Jeg la også merke til at noen sugde på min egen stive stake. Jeg satte meg rolig opp mens jeg tok inn det som skjedde rundt meg. Madeline sugde og dro i pikken min mens Ellen brukte en stor, svart dildo på henne. Bak Ellen sto John og pulte henne med et stort smil om munnen. På hver side av meg sto Ruben og Lillian, jeg kunne ikke annet enn å fullføre kjeden og hjalp Lillian gi Ruben en skikkelig blowjob. Vi byttet på å suge Ruben mens Madeline gjorde sitt beste for å gi meg dagens første orgasme. Lillian satte seg opp på ansiktet mitt og tok over Rubens blowjob mens jeg begynte å slikke henne i rumpa. Der lå vi, John med pikken sin dypt inne i Ellen, Madeline fikk en stor dildo inn i seg mens hun sugde meg, og jeg lot tunga gli rundt rumpa til Lillian som roterte oppå meg.

Lillian tok den ene hånda mi og satte den rundt pikken til Ruben, jeg kunne ikke annet enn å holde fast så godt jeg kunne mens han jukket inn og ut av munnen til Lillian. Jeg kunne kjenne orgasmen hans starte i det pikken begynte å pulsere før han sprutet inn i Lillian. Jeg kunne kjenne noen dråper gli ned hånden min før Lillian svelget og slikket i seg de siste restene.

Ruben satte seg litt unna og så på mens Lillian satte seg ned på pikken min. John hadde kommet opp bak henne og jeg kunne kjenne pikken hans gli inn i rumpa hennes. Sammen tok vi henne i begge hull, det tok ikke mange støtene før vi fant en felles rytme og Lillian begynte å stønne høyere og høyere. John kysset Lillian på halsen mens jeg sugde på de store brystene hennes. Etter få minutter kom jeg og Lillian i en felles eksplosjon. Jeg ble liggende under Lillian mens John gjorde seg ferdig, følelsen av pikken hans som gled inn i rumpa hennes gjorde meg ekstra kåt. Sekunder senere kom han også, han kollapset oppå Lillian mens vi kysset og koste med hverandre alle tre.

Når John og Lillian hadde flyttet seg reiste jeg meg opp for å se hva som skjedde rundt meg. Lukten av sex lå som en tykk tåke i rommet. Vi lå på en stor seng i et rom med glassvinduer. Solen var på vei opp, vi hadde utsikt til en grønt paradis hvor morgendisen glødet og gjorde opplevelsen nesten litt magisk. Etter middagen hadde John invitert oss opp til suiten deres hvor vi hadde fortsatt kveldens orgie. En eller annen gang må jeg ha sovnet, utslitt, i sengen deres.

Plutselig sperret Madelines glattbarberte fitte for utsikten i det hun stilte seg opp over meg.

«God jul,» sa hun mens hun lekte med de små brystene sine. Hun lot en hånd gli ned mellom bena og begynte å massere den våte fitta si. Hun dro kjønnsleppene ut til siden, jeg kunne seg klitten hennes reise seg og forlange oppmerksomhet. Hun var klissvåt og tydelig klar for mer. Hun sa hun ikke hadde kommet enda, og at hun ville jeg skulle være den som fikk hennes første orgasme i dag. Jeg kunne jo ikke si nei til et sånt ønske, så jeg svarte henne med å gi fitta hennes et kyss.

Jeg la henne ned på senga og begynte å kysse henne på tærne, langs innsiden av leggene opp bak knærne før jeg fortsatte opp de myke lårene hennes. Jeg stoppet litt når jeg kom til fitta hennes, jeg ville spare smaken av henne så lenge som mulig, så jeg lot leppene gli forsiktig over kjønnsleppene før jeg fortsatte kyssingen rundt hoftene og over magen hennes. Hun ble utålmodig og dyttet hodet mitt nedover før hun presset fitta si mot ansiktet mitt.

Jeg kunne kjenne nesa mi treffe klitten hennes og hun vred hodet mitt frem og tilbake mens hun red ansiktet mitt. Jeg tok et godt tak rundt rumpa hennes og presset henne mot meg. Så lot jeg en finger gli mellom kjønnsleppene hennes, hun stønnet og låste beina sine rundt hodet mitt. Jeg stakk en finger inn i henne og lekte meg med fitta hennes. Jeg kunne kjenne henne stramme seg rundt meg, tre fingre var det meste jeg fikk inn før hun kom over meg. Jeg fikk munnen full av safter og svelget unna det jeg kunne mens jeg lot henne ri ut orgasmen oppå meg.

Lårene hennes klemte rundt hodet mitt og jeg kunne ikke høre noe som helst før kroppen hennes ristet en siste gang og hun falt sammen ved siden av meg. Jeg satte meg opp og prøvde å få litt luft til lungene, gradvis kom hørselen tilbake og jeg kunne se de andre ligge slengt rundt på sengen, fem utslitte og svette kropper som tydeligvis var fornøyde med dagen så langt. Jeg var ikke klar for å gi opp enda, pikken min hadde allerede begynt å reise seg igjen.

Den store rumpa til Lillian hadde fått fantasien min i gang. Var hun like deilig bakfra som i fitta? Jeg klatret over Madeline og John for å komme bort til Lillian. Hun snudde seg mot meg og smilte, jeg tok tak i rumpeballene hennes og spredte dem godt. Jeg lente meg forover og slikket henne for å varme henne opp, samtidig brukte jeg litt av saftene til Madeline som et naturlig glidemiddel. Ellen hadde lagt merke til oss og lente seg over for å nyte opplevelsen. Hun elsket å se meg knulle andre jenter bakfra, hun har sagt det nesten tenner henne mer enn tanken på å bli knullet selv.

Jeg lot pikken min hvile litt mot rumpa til Lillian før jeg begynte å presse meg inn i henne. I starten virket det nesten for trangt, men så fort pikkhodet gled helt inn kunne jeg kjenne at hun slappet mer av. Jeg elsket lydene av de våte ballene mine som klasket mot rumpa hennes. Den ene hånda mi gled inn under Lillian og fant veien til fitta hennes. Jeg masserte klitten hennes mens pikken min pumpet inn i rumpa, hun stønnet høyt og løftet seg opp mot meg for å få meg enda lenger inn.

Ellen satte seg ned foran Lillan. Hun spredte bena og akte seg frem til fitta hennes lå åpen og klar. Lillian løftet hodet og begynte å slikke Ellen mens jeg pumpet bak henne. Ellen ville ha mer, så hun ba meg legge meg på siden bak Lillan. Vi la oss over uten å forstyrre rytmen vi var kommet inn i, Ellen la seg ned mellom bena til Lillan så de kunne slikke hverandre. Jeg fikk kjenne den fyldige duften av Ellens våte kjønn mens jeg fortsatte å knulle rumpa til Lillian. Jeg merket at stønnene til Lillian ble høyere og mer kortpustede, det var tydelig at hun var klar for å komme. Hun orket ikke å slikke Ellen så jeg lente meg frem og begynte å bruke tunga mot klitten hennes. Da kjente jeg plutselig pikken min stramme seg, jeg kom mens jeg skrek inn i fitta til min kone. Det fikk Lillian til å komme også, hun vred seg ved siden av meg mens hun strammet bena rundt hodet til Ellen.

Ellen la seg på rygg og masserte fitta si mens hun slikket opp saftene fra Lillians orgasme. Hun smilte og så meg inn i øynene når orgasmen bølget gjennom henne, dette var en opplevelse vi aldri ville glemme. Dette var noe vi begge hadde lengtet etter siden vi startet med swinging for mange år siden. Vi reiste oss opp og gikk hånd i hånd ned til vårt eget rom. Dagen hadde såvidt begynt, og vi var klare for mer…

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.