Min første pike

Gutter, jeg elsker dere. Jeg elsker hvordan jeg blir liten i armene dine. Hvordan jeg må hengi meg selv til deg. Hvordan de robuste hendene dine får meg til å komme igjen og igjen. Men ingenting er som en annen kvinne…

Jeg var 20 og hun hadde gått året over meg på skolen. Hvordan hun så ut har i denne sammenhengen egentlig ingen betydning, for meg var hun bare en venninne av min kusine. For henne var jeg et lett bytte…

Vi var på vorspiel hos en felles venn. Alle hadde fått i seg godt med drikke. Samtalene ble frekkere og frekkere utover kvelden. Noen tok opp temaet jentesex, det var flere av jentene i forsamlingen som hadde lekt litt med andre jenter, men for meg var dette nytt og svært spennende. Ved enden av bordet sitter det en pike jeg har sett mange ganger før. Hun var tøff og elegant på samme tid. Hun hadde på jeans og hettegenser, men ingenting ved henne var det man kaller «mandig».

Det røde håret hennes var samlet i en slapp hestehale. Når hun lo gnistret de knallblå øynene hennes mot meg. Leppene hennes var smale og rosa, når de møttes over en ølflaske så var det som å se noe magisk skje rett foran øynene mine. Jenter med rødt hår er sjelden midt på skalaen – når de først er pene… La oss si at jeg fantaserte mer enn vanlig den kvelden.

«Så du er ikke bi i det hele tatt?» hører jeg gjennom mine egne tanker. En fyr fra indre østfold ser på meg med store øyne som skjuler seg under en rånete volvocaps. Jeg vet ikke hva jeg skal svare. Jeg vil jo ikke fornærme noen. «Det vet man jo ikke før man har prøvd,» sier jeg til slutt og blunker til resten av forsamlingen.

Etter noen glass med hvitvin kjenner jeg kroppen slappe litt av. De fleste andre på festen røyker, så det blir noen stunder alene mens de andre er ute i kulda. Det vil si, alene med den rødhårede skjønnheten. Hun setter seg ved siden av meg og spør om vi skal få litt fart på festen. Når de andre kommer tilbake setter vi i gang med en kjapp drikkelek. Alle ser ut til å ha det gøy, men det skulle ikke vare.

Neste gang alle tar turen ut for å røyke hører vi volvocapsen rope «Detta suger! Ække no klining jo!» Jeg kjenner jeg blir litt irritert, men plutselig glir det en myk hånd over korsryggen min. Jeg skvetter og snur meg. Den rødhårede skjønnheten fører hånden sin sakte opp langs ryggen min, før hun tar et godt tak i håret mitt og kysser meg midt på munnen! Hun smaker deilig mint…

Jeg har kysset jenter før, men dette var annerledes. Jeg tviholder på glasset mitt. Kjenner pulsen i tinningen og spenningen i hele kroppen. Jeg lener meg frem og kysser henne, litt for fort. Det blir klønete. Hun smiler så vidt. Så lener hun kroppen sin mot meg og legger meg tilbake på sofaen. Hun lukter friskt og rent. Ingenting ved henne er feil. Hun stryker meg over kinnet og kysser meg igjen. Tungene våre møtes og alt håret på kroppen min reiser seg. Hun kysser meg dypt og tungene våre jager hverandre. Hun har lagt en hånd på låret mitt. Tenk om hun merker hvor våt dette gjør meg?

Jeg vil ta på henne. Jeg legger en hånd på hoften hennes og stryker en finger over huden som synes over beltet. Hun reiser seg halvt opp og slikker meg lett i øret. Så tar hun hånden min og stikker en av fingrene mine inn munnen sin. Hun suger lett på den. Plutselig fører hun hånden min under genseren og legger den mykt over det ene brystet sitt. De våte fingrene mine stryker over den stive brystvorten og hun stønner svakt i munnen min. Lyden er uimotståelig. Jeg elsker å ta på henne. Så myk, så varm og så godt det er å kjenne hvordan hun reagerer på min berøring.

Hun setter seg på kne foran meg. Kjolen min har sklidd så høyt opp at blondekanten på trusen min er fullt synlig. Hun legger en flat hånd på meg. Trykker den hardt mot meg, og jeg kjenner hvordan klitten min har hovnet opp. Så tar hun tak i hoftene mine og drar meg mot seg så fitta mi treffer hennes munn. Jeg stønner og spenner meg. Hun kysser meg lett på innsiden av lårene. Forsiktig drar hun trusen til side mens hun kysser huden som avdekkes. Når munnen hennes treffer åpningen min, stikker hun tungen sin hardt inn i meg.

Hun slikker meg først hardt, så forsiktig, og så bare kysser hun meg. Hun er så flink til å bruke munnen. Alt er så mykt, men med en rå kraft og en spenning jeg ikke trodde jeg ville oppleve med en annen pike. Hun stikker to fingre inn i meg og finner de riktige punktene. Før jeg får tenkt meg om drar jeg ansiktet hennes opp til mitt, kysser henne hardt og presser ansiktet mitt inn i halsgropen hennes. «Jeg kommer!» hvisker jeg, overrasket over hvor fort det gikk. Kanskje var det spenningen med det hele, kanskje var det hennes utrolige kjærtegn, det var ingen tvil om at hun visste hva hun gjorde. Så fyller varmen kroppen min og jeg presser meg ned på fingrene hennes. Hendene mine finner rumpa hennes og jeg masserer den i takt med orgasmen min.

Hun legger et pledd over fanget mitt når de andre kommer ned trappen. Så sitter vi der som om ingenting skulle skjedd. Jeg har aldri sett henne siden…

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og