Verdens mest solgte leketøy for par!

Den verdensledende leketøysprodusenten for voksne, WeVibe, har høstet priser og anerkjennelse for sin seneste nyvinning verden over. Produktet heter WeVibe 4 og skal visstnok være ennå kraftigere og bedre enn forgjengeren, som for øvrig også var et prisbelønt leketøy.

7517s

Nytelse.no spurte paret, Lise og Kristian, om de ville teste denne parvibratoren og gi oss noen tilbakemeldinger på produktet. Det skal sies at Lise og Kristian har vært kunder hos Nytelse.no i mange år og er over gjennomsnittlig bevandret isexleketøyenes verden, men det betyr også at de kan sammenligne WeVibe 4 mot andre produkter av samme slag.

Hva er WeVibe 4?

 

Med slagordet «Great sex. Now Better» legger produsenten lista rimelig høyt. Dette leketøyet  er som de tidligere versjonene et sexleketøy ment for å stimulere både han og henne, samtidig. WeViben er formet som en U, med to «armer», hvor den korteste delen føres inn i skjeden og vil stimulere kvinnens G- punkt, samtidig som den vibrerer mot mannens penis. Den andre «armen» skal finne en naturlig posisjon som stimulerer klitoris. Det følger med en trådløs fjernkontroll som justerer styrke og pulseringer etter ønske.

Så hva mener testparet?
– Jeg klarte ikke vente til Kristian kom hjem fra jobb, så jeg åpnet pakken med en gang den kom i posten. Umiddelbart var det nok materialet som skilte seg mest ut fra den forrige WeViben, forteller Lise.

Lise satte veldig pris på forgjengeren , mens Kristian på sin side ikke var helt overbevist. Han forklarer at ved intens penetrering, og gjerne like før klimaks, kunne han oppleve litt vel mye friksjon og en «brennende» følelse.

Etter å ha testet WeVibe 4 er konklusjonen fra Lise og Kristian at den oppgraderte versjonen går den gamle en høy gang. Lise forklarer at denne nye utgaven ga henne en så intens orgasme at hun ikke vil anbefale den til daglig bruk. – Selv om formen er den samme, så ligger denne mye tettere på de erogene sonene, og den buede formen gjør at penisen kjennes ekstremt stiv ut inni meg, forteller Lise.

Kristian mener at det nye materialet definitivt er en forbedring, men at man med fordel kan bruke rikelig med glidemiddel.

Lise var i ekstase når hun hadde testet dette produktet.
«Dette er et produkt som passer til alle par! Men jeg vil gi et lite tips, og det er at hvis man kjører doggi, så har man mer kontroll på We-Vibe’n enn hvis man kjører misjonær. Vet du hva, hvis du vil fornye sexlivet ditt, så er dette måten å gjøre det på».

 

Nytelse.no har gjennom 10 år levert sexleketøy av høy kvalitet til tusenvis av norske hjem.

 

Skjermbilde 2015-01-28 kl. 19.18.59

 

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette