Slik får hun bedre orgasme

Bedre orgasme vil alle ha. Samleie, sex, roting, onanering eller tafsing.. Uansett hva man skal gjøre, eller hvem som skal gjøre det, så bruker man teknikker. Man bruker som regel teknikker man har funnet på selv, og helt ubevisst.

Det finnes en rekke teknikker man bør være klar over, som kan gjøre sexlivet mer spennende, og for noen enklere.

Start-stopp-teknikken

For intens klitorisstimulering kan gi for rask orgasme. Avbryt denne stimuleringen og gå over til en annen del av underlivet. Klitoris får da ro, og tåler deretter flere kjærtegn. Orgasmen som kommer til slutt blir ofte mer intens.
Det samme gjelder for gutter og runking. Menn som ønsker å holde ut litt lenger og få bedre orgasme, kan også prøve Promax! Les mer om Promax HER

Bruteknikken for bedre orgasme

Dette er en ypperlig teknikk for deg som ønsker å lære å få bedre orgasme ved samleie. Bli kjærtegnet nesten til orgasme, og like før orgasmen trenger han inn i deg. Med denne teknikken lærer du kroppen å tenke på en ny måte. Etter hvert kan samleie alene være nok til at du får orgasme. Mange kvinner er avhengig av stimulering av klitoris for å få orgasme, og da kan det være morsomt å prøve en parvibrator. Nytelse.no anbefaler parvibratorer fra We-vibe.

50-25-10-teknikken

Teknikken gir lengre nytelse og sterkere orgasmer. La partneren din slikke eller kjærtegne deg nesten helt til orgasme. Avbryt og tell til 50. Gjenta kjærtegnene til du nok en gang er nær orgasme. Avbryt og tell til 25. Avbryt nok en gang og tell til 10. Fortsett frem til orgasme, som kan bli tidenes beste.

ESO-teknikken, orgasmeforlengelse

Teknikken skal kunne gi deg timelange orgasmer , men er komplisert. I korte trekk går den ut på å frigjøre sinnet fra skyldfølelse og redsel forbundet med sex. Rent praktisk skal du trene partneren din til å gjenkjenne begynnelsen av orgasmen. De neste kjærtegnene skal være langsomme og han skal stadig slutte å stimulere deg, slik at du bygger opp ny opphisselse. Den første orgasmen er bare begynnelsen på en lang rekke nye orgasmer av ufattelig styrke. Dette kan han også gjøre med et leketøy, som kan være et enklere alternativ dersom han ikke helt vet hva hun liker. Her kan du se en rekke klitorisvibratorer.

Kombinasjonsteknikken for bedre orgasme

Dette går ut på å stimulere alle de viktigste punkene i underlivet samtidig. Klitoris, vagina og analåpningen kan stimuleres samtidig ved at du bruker en vibrator på klitoris, og en buttplugg i analen, mens han penetrerer deg i vagina. Det er også en mulighet å bruke et godt glidemiddel og massere analåpningen med fingeren, og så vidt gå innenfor åpningen hvis man ønsker det. Men et tips man absolutt bør merke seg er bruk av parvibratorer! En parvibrator stimulerer g-punktet, klitoris og mannens penis på samme tid!

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du