Sexleketøy-salget til himmels!

06NYH_01-01-untitled-3Foto: Kristin Guttormsen, tb.no

Fredag 20 mars fikk Nytelse.no besøk av journalisten Kristin, og hun laget en sak om hvordan salget har gått etter Fifty Shades of Grey..
Saken kan også leses HER. 

– Effekten etter filmen er her ennå, for å si det forsiktig. Vi har veldig mye mer å gjøre nå enn før. Akkurat nå er det nok litt «Fifty Shades»-feber, sier Tonje Olsen, nettredaktør hos Nytelse.no i Holmestrand.

Filmpreimere ga pangsalg

Helga 13. og 14. februar var det premiere på den mye omtalte og omstridte filmen «Fifty Shades of Grey», basert på bøkene til amerikanske E.L. James.

Filmen handler om den unge studinen Anastasia Steele og den styrtrike forretningsmannen Christian Grey, og deres forholdsvis utagerende seksuelle eskapader.

Olsen tror at bøkene og filmen, hvor såkalt bondage eller BDSM-sex omtales heftig, har sørget for fornyet interesse for visse typer sexleketøy.

– Bondage holder nå på å bli mer stuereint, tror Olsen.

Nytelse.no selger en egen serie med sexleketøy som kom i kjølvannet av boksuksessen. Det kan virke som om nordmenn for alvor har fått øynene opp for denne.

– Etter filmpremieren har salget av serien med «Fifty Shades of Grey»-sexleketøy økt med 300 prosent. Mens det generelle salget av sexleketøy også har gått mye opp, opplyser Olsen.

LES OGSÅ: Da filmen var over, gikk salget i været

Mer vågale i senga

– Serien med «Fifty Shades»-produkter er inspirert av bøkene og filmen, og godkjent av forfatteren. Vi har hatt serien siden bøkene kom. Men den utrolige økningen i salget kom etter filmen, det er gøy å se at folk tør litt mer, synes Olsen.

Helga filmen hadde premiere, kunne Tonje Olsen og kollegene hos Nytelse.no, se på nettsalget at folk hadde rast ut av kinosalene, og rett hjem på nett eller mobil for å shoppe sexleketøy.

– Da vi kom på jobb dagen etter var det bare å komme seg på lageret for å pakke varer. Det er ikke tvil om at filmer som denne engasjerer og inspirerer.

Olsen mener at nordmenn har godt av litt «Fifty Shades of Grey»-input.

– Filmen er rett på sak, det er ikke tvil om hva det gjelder. Nordmenn har vel vært litt pysete på det området, men nå løsner det litt på norske soverom.

Bondage er bestselger

– Bestselgerne akkurat nå er bondage-tingene, som man binder hverandre med, opplyser Olsen.

Nettredaktøren forklarer at populariteten til «Fifty Shades»-serien trolig skyldes at den ser lekker og delikat ut.

– Serien ser ufarlig og uskyldig ut i forhold til mye annet, som sikkert kan virke skremmende. Denne serien appellerer faktisk til folk flest, sier hun

Kilde: tb.no

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du