MX- Fighter – Verdens kraftigste vibrator!

MX-fighter… Altså blant alle «elskerne» jeg har liggende i nattbordskuffa er MX-Fighter’n den jeg alltid tyr til når jeg sliter med å komme over orgasmekneika. Eller når jeg simpelthen bare lengter dypt og inderlige etter å kjenne serieorgasmene bølge gjennom kroppen.

Dette er tilbakemeldingene fra Lise. Lise er dreven når det kommer til sexleketøy, og det er vel ingen som har testet mer av varesortimentet til  Nytelse.no enn henne.

Lise sine erfaringer med MX- Fighter

MX-Fighter er min mest trofaste elsker og den har aldri sviktet. Ikke går den på batteri heller. Du slipper at den ebber ut akkurat når du nærmer deg toppen. Plugg den inn og fly avgårde. Fort går det som oftest også. Den har to trinn, men det første er som regel nok. Skulle du dog trenge et ekstra gir er det bare å frese den opp på to.

Om jeg har savna mer kraft? Hehe. Nei. Det ville blitt for mye for lille meg. Denne gir meg noe helt unikt. Typen min elsker å se meg bruke denne! Jeg blir som et sultent dyr! Den får det til å riste i hele kroppen min, fordi den har en vanvittig kraft. Dette er det eneste leketøyet som funker, uansett hva!

Les om da Lise testet We Vibe Wand massasjestav her.

Adrenalinkick

Dette er ikke bare en vanvittig massasjestav til å løse opp en stiv nakke.

Jeg hadde ei venninne som aldri – seriøst altså – aldri hadde opplevd å få orgasme sammen med typen sin. Det syns jo jeg var litt trist, for begge. Så jeg tilbøy henne like godt å «prøvekjøre» MX-fighter min. Hu blei litt paff da hun så den for første gang. For den er jo ikke akkurat en sånn nusselig, liten rosa sak, en sånn som vinner designkonkurranser. MX- fighter er og blir en «down’n dirty» håndtverker som får jobben gjort. Uten fjas, jåleri og mas.

Jeg fikk den tilbake noen dager seinere av ei venninne med røde roser i kinnene og et lite, hemmelig smil krusende i munnvika.

– Det er det råeste jeg noen gang har opplevd. For et adrenalinkick. Hvorfor har du ikke fortalt meg om denne før. De andre vibbene jeg har testa blir jo som hjulvisper i sammenligning. Og Hans, Hans har vært helt på knærne etter meg siden…

Ikke skuff mannen din

Selvfølgelig har’n det tenkte jeg. Stakkars fyr. Tenk deg å være sammen med ei dame du ALDRI har fått orgasme sammen med. Tenk deg hva det gjør for sjøltilliten til en fyr? Alle de gutta jeg har vært sammen med – i hvert fall de som var no å samle på – har lagt all sine ære i å få det til å gå for meg. Og alle har blitt skikkelig skuffa når de av en eller annen grunn ikke har fått det til. Hvis du er en av oss jenter som av og til sliter med å få orgasme – aleine eller sammen med fyren din – er det ingenting å vente på. Kjøp MX-Fighteren. Det er de beste kronene du noensinne har investert i sexlivet ditt.

Et hvert frigjort hjem med respekt for seg sjøl og det viktige «voksenlivet» bør etter min mening ha en MX-Fighter liggende i nattbordskuffa. Godt verktøy er halve jobben. Men vær forsiktig til å begynne med. Jeg kødder ikke når jeg sier at dette er sengas «trykkluftsbor.»

Pakk den opp og sett deg på den forsiktig, med klær på første gangen. Å bruke den den direkte på klitten blir alt for mye for de aller, aller fleste. Prøv deg fram. Legg den en stykke opp på vulva for eksempel og kjenn hvordan de kraftige vibrasjonene forplanter seg gjennom kroppen og duver deg inn i orgasmen.

Nyt venner, men nyt med måte. MX-Fighter’n er sterkt vanedannende.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du