Hvilket sexleketøy passer best for deg?

Det er mange typer sex, ingen tvil om det. Man kan ha sex med noen som ikke kjenner deg i det hele tatt, og som stimulerer områder på kroppen din som for deg bare føles ubehagelig.
Så kan man ha sex med noen som kjenner kroppen din ut og inn, og som gjør alt riktig. En som vet at hvis du blir kysset på korsryggen, så blir du helt vill og som vet at din høyre nippel er mer følsom enn den venstre. Du kan også ha sex med en som stort sett famler i blinde, men når fingene sveiper over dine magiske punkter, er alt bare helt perfekt. Så kan du ha sex med deg selv. Da blir alt akkurat slik du vil ha det.

Men uansett hvordan sex du har (eller vil ha), så vil et sexleketøy gi opplevelsen noe ekstra. Sexleketøy er designet for å treffe punkter på kroppen, som uvitende hender ikke finner. Et sexleketøy kan være en ekstra partner og stimulere områder som kanskje blir glemt ellers. Fingrene dine er designet for å gripe, ikke for å stimulere. Selv om man kan lære seg hvordan partneren (eller deg selv) ønsker å bli stimulert, så vil et sexleketøy løse oppgaven lettere. Og med et sexleketøy, så har du flere muligheter. Sex handler om å utforske, nyte og oppdage. Når det kommer til sexleketøy, finnes det noe for alle.  Det finnes et hav av forskjellige produkter, med forskjellige funksjoner.

Dildo
Dildo er det enkleste, reneste og mest klassiske sexleketøyet som finnes. Dildoer er brukt i de fleste kulturer gjennom tusenvis av år. En dildo har ingen motor, ingen batterier og ingen løse deler som kan gå i stykker. Velger du et leketøy laget av silikon, hardplast, glass, akryl eller metall, er du på den trygge side uansett bruk.

KJØP DIN NESTE DILDO HER!

 

Vibrator
Et vibrerende leketøy som kommer i mange forskjellige fasonger, men en vibrator er stort sett avlang slik at den passer til stimulering av vagina. Men den kan også brukes til stimulering av klitoris, kjønnslepper, anus eller andre steder på kroppen.

KJØP DIN NESTE VIBRATOR HER!

 

Klitorisvibrator
Klitorisvibratoren er i utforming, intensitet og materiale spesialtilpasset å stimulere det følsomme området på og rundt klitoris. I de senere årene har det kommet en rekke svært elegante, små klitorisvibratorer i eksklusive materialer med mange smarte finesser.

KJØP DIN NESTE KLITORISVIBRATOR HER!

 

Rabbitvibrator
En Rabbit stimulerer både vaginalt, og klitoris. Den har en skaft som føres inn i vagina, og da vil klitoris stimuleres av den lille delen, ofte formet som små «ører». Dette er vibrerende leketøy, som finnes i mange forskjellige varianter.

KJØP DIN NESTE RABBITVIBRATOR HER!

 

 

G-punktstimulator
G-punktet ligger cirka fem centimeter oppi vaginaen din, på øvre side mot magen. G-punktet ligner litt på mannens penis og består av følsomme nerver og kjertler. Noen jenter får orgasme når punktet stimuleres, men ikke alle. Mange mener at følsomheten kan trenes opp. Med en spesialdesignet vibrator øker du sjansen for å oppleve en kraftig «g-punkts orgasme.»

KJØP DIN NESTE G-PUNKTSTIMULATOR HER!

 

 

Vaginakuler eller egg
Egg og kuler er ment å øke gleden, nytelsen og sexlysten, ved å stramme opp skjedemuskulaturen. En muskulatur alderen i seg selv gjør slappere. Eggene fins i mange varianter, men består typisk av to «kinesiske» egg med en metallkule inni som «ruller» med kroppens naturlige bevegelser. Bruker du eggene en time daglig vil du merke effekt allerede etter to uker.

KJØP DINE NESTE KULER ELLER EGG HER!

Produkter ment til analt bruk
Stadig flere får øynene opp for analsex, og utvalget av produkter til dette området blir stadig større. Analplugg fører man inn i anus, og lar den være der slik at kroppens bevegelser bidrar til nytelse. Analkuler er smart å bruke for nybegynnere, så man kan føre de inn, en etter en, i sitt eget tempo. Mange liker også å trekke disse ut under orgasme, da orgasmen kjennes sterkere.

KJØP DITT NESTE ANALPRODUKT HER!

 

Penisringer og hylser
Penisringer og -hylser har to hovedfunksjoner. Den ene er å øke nytelsen hos partneren, den andre å gjøre penis stivere og stiligere. Det finnes også penisringer med innebygd vibrator som kan stilles inn til å stimulere deg, partneren eller begge to. Ringene finnes i både elastiske og «harde» materialer. Dersom du ikke har testet dette før, anbefaler vi de rimelige elastiske.

KJØP DIN NESTE PENISRING ELLER HYLSE HER!

 

Herrevibratorer
Vibrasjoner kjennes også herlig ut for gutta. Det finnes ulike typer herrevibratorer å velge blant. Noen stimulerer kun penishodet, mens andre stimulerer hele penis.

KJØP DIN NESTE HERREVIBRATOR HER!

 

 

Fleshlight
Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne i en lommelyktformet boks. Kjernen er laget i «SuperSkin.» Et materiale som kjennes ut som ekte hud og er helt fritt for giftstoffer. Fleshlightene har en trang kanal med ulike mønstre og former som stimulerer deg akkurat slik du liker.

KJØP DIN NESTE FLESHLIGHT HER!

 

 

Prostata
Prostata – ofte kalt mannens «g-punkt» – er et område for nytelse du absolutt ikke burde nekte deg. Javisst kan det være kinkig å komme skikkelig til, men med dagens spesialtilpassede «verktøy» er det langt enklere. Disse verktøyene kommer i mange forskjellige utgaver og størrelser, men alle er designet for å stimulere prostata på best mulig måte!

KJØP DIN NESTE PROSTATASTIMULATOR HER!

 

 

Parvibrator
Parvibrator er noe alle med partner absolutt burde prøve. Det finnes etterhvert flere varianter, men alle har det til felles at de stimulerer klitoris OG g-punktet, samtidig som mannen er inni henne.

KJØP DIN NESTE HER!

 

 

Dobbeldildo
Dobbeldildo er en herlig, lang og fleksibel dildo med penishoder i begge ender som er ypperlig å bruke sammen med partneren din.

KJØP DIN NESTE DOBBELDILDO HER!

 

 

Strap-on
En strap-on er en dildo som man fester til kroppen med et belte. Dette er brukt i alle typer parforhold og gir muligheten til å bytte på å ha kontrollen! Disse finnes i flere forskjellige utgaver (vanlig dildo, vibrerende m.m)

KJØP DIN NESTE STRAP-ON HER!

 

 

Elektrosex
Den grunnleggende ideen med elektrosex er å stimulere nerveendene i de erogene sonene med elektriske impulser. Etterhvert som forskningen har kommet lenger har man funnet «riktige» frekvenser for kroppens mange lystsenter.

KJØP DITT NESTE ELEKTROSEX-PRODUKT HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du