Produktene jeg elsker!

Jeg har alltid hørt at man bør prøve et sexleketøy, og at hvis man ikke har prøvd det så har man gått glipp av noe.  Men man leser jo så mye, og får presset på seg reklame hele tiden. Men den dagen jeg selv testet en sexleketøy så forsto jeg hvorfor det er så mye prat om det! Jeg har alltid vært fornøyd med eget sexliv, og jeg ville ikke byttet bort den menneskelige kontakten. Men når jeg la den vibrerende staven mot fitta mi, og kjente hvordan den virkelig sendte vibreringer helt inn til ryggmargen min og kroppen min løftet seg fra madrassen, DA ble jeg frelst på en måte som kun kåte mennesker fulle av lyst og begjær kan bli!

Jeg takker venninnene mine for at jeg tok skrittet og testet et sexleketøy. Siden jeg var tenåring har jeg ikke hørt om annet enn orgasmer som….tja, hva skal man si… jeg har også hatt orgasme, men ingen som har vært så sterk at jeg må snakke om det HELE tiden! Men så fikk jeg det, og ble ganske avhengig. Men mest av alt, så ble jeg avhengig av den nye opplevelsen jeg kunne få!

Flere ganger i uken tråler jeg nettet på utkikk etter nyheter innenfor sexleketøy. Jeg elsker å lese om hvilke opplevelser jeg kan få, og ikke minst om hva som er nytt på markedet. Det har skjedd vanvittig mye nytt på sexleketøy-fronten det siste året! Man vet ALDRI hva man kan vente seg. Og tiden fremover nå, blir nok ganske syk.

Etter at jeg oppdaget hva sexleketøy kan gjøre for meg, så har jeg fått den orgasmen det snakkes så mye om (og antageligvis bedre også). Jeg kan snakke om sexleketøy igjen og igjen…og igjen! Jeg har fått et rikere liv, blitt mer sexy, fått et mer sexy kroppsspråk og blitt mer fornøyd.

Jeg bare håper, HÅPER SÅ ENORMT, at du prøver et sexleketøy. Fordi det du leser, er ikke bare reklame. Det er veien til himmelen. Stol på meg.

 

Jeg vil gjerne fortelle dere om de produktene som har gitt meg en WOW-opplevelse!
Glidemiddel – Fordi vått er godt! Den enkleste måten å få et godt sexliv.
Big Boss – Den fyller meg opp, og gir meg dyptgående vibrasjoner. Jeg elsker denne!
Womanizer – Mange ord har blitt skrevet om denne. Men jeg har ikke ord.
Rabbitvibrator fra Fifty Shades of Grey – Denne er perfekt for de jentene som har vanskelig for å få orgasme!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du