Det lille ekstra til han!

Det er nå vi skal undersøke den frekke siden av mannen. Den siden han vil at du skal vite om, men absolutt ikke vil fortelle deg om. Nå skal du få vite hva han ønsker at du skal gjøre mer av, men som han sjelden (eller aldri) vil be deg om.
Gjør det kinky!
Det er forskjellig oppfatning av hva kinky er. Noen mener at alt annet som ikke er stille sex i misjonær, er kinky. Mens andre mener at for at noe skal være kinky så må det være drøyt og gjerne langt utenfor alt som er normalt.
Så når vi nå sier at han vil ha det kinky, så avhenger det litt av hva mannen er vant til fra før av. Det som blir kinky for han, er noe han ikke er vant til å se/oppleve. Hvis han aldri har sett kjæresten sin i skikkelig sexy undertøy, så vil nettopp det oppleves kinky for han.

shutterstock_379269451
Gå utenfor rammen!
Sex på uvanlige, risikable, halvt offentlige stedet rangerer høyt på de aller fleste menns ønskeliste. Hvorfor? Fordi det minner han om den tiden hvor alt var nytt, spennende og man hele tiden måtte spørre om noe var lov. Det minner han om den gangen han endelig fikk lov å snike en hånd opp under blusen hennes, eller den gangen han for første gang jente trusestoffet hennes mot håndflaten. Når var blir voksen og han hatt sex noen ganger, skal det mer til før ting blir spennende. Men at utendørs seg byr på spenning er det ingen tvil om!

Han liker å se frekke ting!
Man sier ofte at menn kler av partneren sin med blikket, men sannheten er noe ganske annet! Ofte tar de PÅ ting, som for eksempel høye heler, en truse i latex, eller strømper. Dette er et område hvor mange kvinner gir etter, og gir mannen det han vil ha. Og de som ikke gjør det, er ofte redd for at det skal bli en fetisj. Men sannheten er at han kanskje bare vil ha bittelitt frekkhet i hverdagen!
shutterstock_276681668 Menn liker litt uskikkelige ting!
Det kan hende du har skjønt det allerede, men han liker når man er litt frekk og freidig. Og dette er egentlig mer et tips til han: Timing er nøkkelen! For hvis han hadde sagt «jeg vil ha deg lagt i håndjern» i rett tonefall, på rett tidspunkt, så hadde hun nok vært med. Men når han velger feil tidspunkt, så tar hun det fort som kritikk.

Kilde: tracey cox

 

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og