Terningkast 5 fra Trine!

Vi hadde ganske mye erfaring med sexleketøy, men vi var langt fra lei av de deilige tingene som finnes der ute! Jeg bestilte pakken fordi vi hadde litt lite penger en periode, og hadde skjønt at i denne forundringspakken kom vi til å få MYE produkter og glede for pengene! Og gjett om vi gjorde! Det står at verdien er tusen kroner, men det må være mer. Denne pakken sto virkelig til forventningene. Jeg elsker å bli overrasket, og det ble jeg virkelig. Denne pakken var så fin at vi også kjøpte en til en kompis av meg.

 

Vi hadde lovet hverandre at vi skulle prøve alt i pakken. Jeg var spent, for jeg visste ikke hvor «drøye» produktene var. Siden ingen pakker er like kan jeg fortelle om noe av de tingene vi fikk.
I pakken skjulte det seg blant annet en stor og deilig dildo i helt fantastisk kvalitet som virkelig fylte meg opp. Jeg la meg på rygg over kjøkkenbordet mens Christer knulla meg hardt med den store dildoen. Jeg holdt på å komme, men vi hadde fler produkter å teste så vi måtte avbryte. Det neste i pakken var en klitorisvibrator. Vi testet også denne og ble veldig overrasket over hvor sterk den var! Christer kastet meg rundt og jeg satt på låret hans, med vibratoren mellom min fitte og hans lår. Det var helt sykt, jeg klarte ikke holde tilbake lenger. Orgasmen kastet seg rundt i kroppen min! Vi fikk også deilige produkter til han, som vi gleder oss så sykt til å teste! Vi fikk også mye annet, det var helt rått!!

 

Og jeg må også fortelle at kompisen min faktisk fikk en sexdukke!! En skikkelig fin en også! Og han fikk også mye annet som passer både til par, og til en jente. Husk at alle disse pakkene jeg snakker om nå, er forskjellige. Så det er ikke sikkert dere får det samme som oss. Men det positive er jo at man kan kjøpe fler!

Jeg gir dette produktet terningkast 5!  Stor klem fra Trine.

Kjøp pakken HER!

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,