«Trur f**n æ aldri har kjent nåkka så deilig, aleina».

Leketøy for et heftigere og mer spennende sexliv har som regel vært forbeholdt kvinner. Man bruker gjerne leketøy sammen som par, men når man ser på utvalget er det liten tvil om at det er kvinnen som er i sentrum. Når man ser på de utallige variantene av vibratorer og dildoer som finnes for kvinner så er det en tydelig skjevhet. Hva så med menn? En av våre faste produkttestere har uttalt at det ikke er noen grunn til bekymring. Her kan du lese et sammendrag fra anmeldelsen av Fleshlight som vi mottok på epost. Vi gjør oppmerksom på at produkttesteren er fra Nord- Norge, og at teksten dermed er….nordnorsk.

«Pål» sin anmeldelse av Fleshlight STU:

Hallois!

Takk for pakken æ fikk tilsendt her på nyåret, det va gode greier. Nu e det nu æ som e produkttester’n her i huset, men æ har involvert kjærringa på et par av de andre produktan æ har testa for dåkker tidligere. Det har som regel vært god suksess og vi har kosa oss fælt. Det gjor vi for øvrig med den her Fleshlighten også, men etter ei uka så trua ho med å «slit den der ung-dåsa i to», om æ ikke kvitta mæ med den i ei rasanes fart. Ho sa det på en spøkefull måte, men æ så på øyan at ho mente det på ramme alvor. I alle fall, her e anmeldelsen:

Pakken va som vanlig diskret og anonym, ikke det at det gjør nåkka ettersom postmann e naboen og godt vant med at det kan gå ei kula varmt her i gården. Uansett, æ visste jo at det va en Fleshlight som sku kom, og æ hadde gjort min research. Hadde til og med kødda med kjærringa i forkant om at det va ei ung og tight ei på vei i posten. Nu i ettertid så ser æ at det kanskje va der det starta.

For å gjøre historia kort, æ gir Fleshlighten terningkast seks. Lenge sia æ har lagt inn to runda om dagen, og i alle fall lenge sia æ har vært på jobb og planlagt litt aleina tid før middag. Trur faen æ aldri har kjent nåkka så deilig, aleina. Droppa til og med ei innebandy- trening for en ronkings. Materialet e fantastisk og vakumeffekten e rett og slett peise rå. Det må faktisk bare prøves, men æ anbefale å bruk litt glidemiddel om man har tenkt å ta sæ en helaften.

Æ har nu trappa litt ned på bruken ettersom kjærringa ble litt små- mørk i øyan, men æ har satt av tid på torsdag når ho e på sånn der hopp og sprett greier på treningssenteret.

Det skal godt gjøres å toppe den her!

Hilsen, «Pål»

Fleshlight er vår definitive bestselger for menn

«Pål» har sin egen måte å anmelde produktene vi sender, og ofte gir de oss en god latter. Viktigst er det nå uansett at vi får objektive tilbakemeldinger som vi kan dele med våre kunder. Fleshlight er vår absolutte bestselger for menn. Den gir både en ekstrem nytelse, men de innebygde kulene gjør også at Fleshlight kan benyttes til å øke utholdenheten i senga.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du