Helt ulovlig!

Hun er sånn dame som folk snur seg etter på gata, uansett hva slags legning en har. Høy og slank, gyllenbrun hud, deilige brune øyne og mørkt silkehår. De nydeligste, lange, slanke beina en kan tenke seg. En fantastisk kløft, store, sexy bryster en ikke legger merke til ved første øyeblikk. Men når en kommer henne nærmere, kjenner du, ser du hvor store og deilige de faktisk er…Hun var læreren min. Jeg brukte bare sitte siklende, helt i mine egne tanker i timene hennes. Studerte henne fra topp til tå. Smeltet hver gang hun smilte. Hver gang hun pratet. Over alt hun gjorde, i grunn. Jeg var så betatt av henne. Hun gjorde meg så utrolig kåt.

Det gikk lang tid før noe skjedde. I flere måneder gikk jeg og lengtet etter å få en natt med henne. Jeg brukte flørte med henne, og hun flørtet ofte tilbake. Brukte ofte sitte å studere henne , få blikkontakt, se ned på brystene, sende fra meg et kåt blikk, også se opp på henne igjen. Det virket. Hun skjønte fort at det satt ei der og verket litt. En dag kom hun bort til meg og sa at jeg måtte slutte å se sånn på henne i timene, fordi hun ble så distrahert av det. Så så hun meg inn i øynene, strøk meg over armen og bet seg i leppen. Hun så kåt ut, samtidig usikker. Jeg klarte ikke la være å smile litt. Hun smilte lurt tilbake, og tok et steg nærmere. Bøyde seg ned mot øret mitt, slik at jeg kjente brystene hennes presse mot meg, og pusten hennes kile i nakken.

– Er jeg så fin da? Spurte hun og blunket.

– Ja….svarte jeg hest, og så lengselsfullt på henne. Hun stoppet opp. Så for meg at hun kom til å begynne å skjelle meg ut. Kjente hjertet dunke i halsen. I stedet biter hun seg i leppa, tar meg i hånden og ber meg bli med henne på et klasserom hvor det ikke er noen andre. Hun drar meg inn, og skynder seg å låse døra. Så drar hun meg sakte inntil seg, mens hun smiler flørtende. Sommerfuglene i magen kribler når jeg kjenner hendene hennes beføle meg på ryggen, rumpa, innunder genseren. Forsiktig kjenner jeg på det ene brystet hennes. Etter det mister jeg alle hemninger.

Jeg puster tyngre, mens jeg allerede er i ferd med å åpne skjorten hennes og ta av henne bhen. Jeg legger hodet mitt mellom dem, og hun stryker meg over håret. Jeg vrir på den ene brystvorten og har den andre i munnen. Kysser først, så suger jeg – deretter biter jeg. Jeg merket fort hva hun likte best. For plutselig, i det jeg biter henne og samtidig klyper henne hardt i den andre brystvorten, slipper hun ut et kjempestønn og presser puppene fram og opp.

Jeg blir aldeles målbundet av det plutselige, herlige, dype stønnet og kjenner at det bare kiler intenst der nede. Raskt river jeg av henne buksene, og trekker g-strengen halvveis ned på knærne. Fitta hennes er våt og åpen og jeg er klar til å falle inn. Hun avbryter meg og tar g-strengen helt av seg. Hun smiler til meg, og trekker meg inntil seg.

– Jeg vil kjenne hele deg.. Hun stryker meg på kinnet, og trekker samtidig leppene mine mot hennes. Vi møtes i et unisont sukk og kyss. Hun smaker nydelig og det føltes som om jeg hadde falt oppi et glass med jordbæris; Jeg fikk aldri nok. Jeg legger hånden min på innsiden av hoften hennes. Stryker, og presser dem ut. Hun spriker villig. Hun er våt. Jeg stryker i den våte sprekken med to fingre. Bøyer meg ned, åpner den store fitta og suger på klitten hennes. Hun vrir seg, tydelig overrasket over den gode følelsen det gav henne. To fingre synker ned i henne, plutselig er hele hånda mi våt.

– Åååå, du er så god. Kom..Kom..

Hun trekker meg opp, og jeg legger meg over henne. Brystene mine klemt mot hennes store, harde brystvorter. Hun stryker meg nedover ryggen, klorer meg på rumpa. Åpner fitta mi, og lar to fingre gli forsiktig inn i det våte. Jeg retter meg automatisk opp, og plutselig møtes vi i den mest fantastiske, ubeskrivelige følelsen. Fitta mi ligger over hennes. Vått mot vått. Åå, det var så godt. Jeg gnir meg mot fitta hennes. Kjenner den er kåt som bare det. Jeg støter mot henne, mens hun legger føttene rundt meg. Vi puster høyt, knuller, stønner, roper. Hun blir våt i øynene og sakker ned. Samtidig kjenner jeg orgasmen bygge seg opp, kjenner at jeg ikke klarer å stoppe.

– Det er ikke lov dette her.. sier hun stille.

Hun ser det kåte blikket mitt og blir heltent. Hun legger hendene sine under rumpa mi, og løfter meg lengre opp slik at jeg på nytt må finne det våte. Den korte atskillelsen fra den våte fitta hennes føltes som en lang evighet. Når jeg så lander banker jeg så hardt mot henne at hun stønner så høyt at det nesten var flaut. Men det gjorde meg bare kåtere. Det nærmest skvulper under meg, og idet hun tar to fingre inn i meg, er orgasmen i gang.

– Å! Ja!Fortsett! Roper jeg.

Hun stopper, mens jeg banker hysteriskt mot henne. Hun presser så de samme to våte fingrene inn i seg selv, og utløser sin egen orgasme. Jeg er nær ved bristepunktet og kommer i et skrik idet hun igjen presser fingrene inn i meg, langt bak, langt inn…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du