Verdens første onanidusj – med Womanizer-kvalitet!

Womanizer gjør det igjen! Verdens første kombinerte dusjhode og klitorisstimulator – for en ekstra diskré opplevelse som passer alle!

– Dette er ikke noe annet enn genialt! Ikke bare er det et godt dusjhode, men det er også klitorisstimuli med Womanizer-kvalitet. Jeg er over meg av begeistring! Womanizer Wave gjør det superenkelt å få en kjapp orgasme når man måtte ønske, alt man trenger å gjøre er å ta seg en dusj, smiler sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Verdens største eksperter innen hvert sitt fag, sexleketøy og baderomstilbehør, har gått sammen og laget et kvalitetsdusjhode som ved et tastetrykk forvandles til et sexleketøy ulikt noe annet. Å onanere med dusjens vannstråler har kvinner drevet med i tiår, men dette dusjhodet er designet for nettopp det – å stimulere til orgasme.

– Velg mellom 3 ulike måter å stimulere på! PowderRain gir deg en god dusjopplevelse med høy kvalitet og er ment for vanlig rengjøring eller avslapning. PleasureWhirl gir deg unike roterende stråler som stimulerer hele klitoris med Womanizer-kvalitet og PleasureJet får vannet til å pulsere mot klitoris og vil garantert ta deg til himmels, forklarer Ebbestad.

Womanizer Wave kommer i tre forskjellige farger, sort, hvit, og chrome og passer til alle dusjer med slangesystem.

KJØP WOMANIZER WAVE ONANI-PAKKE HER!

Bestill nå, så får du med en våt onanipakke spesielt tilpasset bruk i dusj og badekar!

DETTE FÅR DU MED:

  • Stay Intense er vår mest effektive vibrator hittil, med en ekstra kraftig motor og hele 10 ulike funksjoner for variert og deilig stimulering. Stay Intense er selvfølgelig 100 prosent vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret.

 

  • Stay Wet silikonbasert glid er et godt og holdbart glidemiddel som tar vare på deg og leketøyet ditt, samtidig som det løfter opplevelsen til et nytt nivå! Et godt glidemiddel er et must for en optimal opplevelse i det våte element.

 

  • Stay Clean intimsåpe er en velgjørende og pleiende såpe for intimsonen. Inneholder blant annet fuktighetsgivende Aloe Vera, kokosnøttolje og pleiende essensielle oljer

KJØP WOMANIZER WAVE ONANI-PAKKE HER!

Sex i dusjen!

Sex i dusjen er fantastisk. Sex utenfor soverommet er uten tvil en av de største fantasiene blant det norske folk, og man skal ikke lenger enn til badet før sex blir litt ekstra spennende! Det varme vannet som sildrer nedover kroppen, trykket fra dusjhodet som masserer de mest erogene sonene og følelsen av en deilig partner som såper deg inn på de stedene du liker det aller best. Er det ikke dampende hett fra før av, vil det garantert bli det nå!

KJØP WOMANIZER WAVE ONANI-PAKKE HER!

KJØP WOMANIZER WAVE ONANI-PAKKE HER!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.