Happy Pride

Juni er den store PRIDE-måneden og nå er det tid for Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold nemlig Oslo Pride. Årets parade er lørdag 1. juli og avsluttes i Pride Park som i år er på Kontraskjæret. For mange er det nettopp paraden som er selve høydepunktet til Oslo Pride, og etter fjorårets hendelser er det enda viktigere at vi alle viser støtte. 

Paraden forteller verden av vi krever våre rettigheter, og vi står sammen om å forsvare dem. Ingen er fri før alle er fri. Vi oppfordrer alle som har tid å mulighet til å delta og vise sin støtte. Under har vi samlet noen viktige episoder av podcasten Klimaks, som er verdt å ta seg tid til å lytte til. Walter, Øystein og Adam er alle sterke stemmer som står foran i kampen om like rettigheter for alle uansett kjønn og legning!

HIV-positiv, homokamp og kjærlighet!

Walter Heidkamp fikk påvist HIV og samtidig dødsom i 1989. Han fikk 10 år igjen å leve og da medisinene kom i 1997 måtte han omstille hodet på at han skulle leve. I studio hos Sexolog Maria K. Ebbestad forteller Walter åpent om hvordan det har vært å leve som HIV-positiv og hvordan det var å komme ut av skapet på tidlig 80-tallet og ikke minst hvordan fjorårets terrorangrep mot Pride påviket han. Dette er en viktig å lærerik episode du bør få med deg!

Ut av skapet!

Sexolog Maria K. Ebbestad har besøk av Øystein Haugerud som snakker om hvordan det er å være homo i Norge, og forteller om veien ut av skapet. De snakker om de tragiske hendelsene under årets Pridemarkering, og Øystein har gode tips til deg som fortsatt er i skapet, enten du er en «late bloomer» eller fortsatt ung.

Pridespesial med Adam Schjølberg

Sexolog Maria K. Ebbestad har besøk av Adam Schjølberg, sammen snakker de om viktigheten av pride, veien ut av skapet, og høyhælte sko. En viktig episode som du ikke bør gå glipp av uansett kjønn og legning. Happy Pride!

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,