Kåt kone med en overraskelse

Jeg visste at hun hadde savnet litt romantikk i det siste, min kjære Julie. Så denne dagen ville jeg gjøre noe helt spesielt. Når hun kom inn døren i leiligheten gikk jeg rett bort og tok ansiktet hennes mellom hendene mine. Jeg smilte ømt til henne mens jeg strøk tomlene over de rødmende kinnene hennes og akkurat i det jeg bøyde meg frem for å kysse henne festet hun blikket på overraskelsen bak meg. Levende lys i alle kriker og kroker, røde roser og en liten gaveeske midt på bordet. En gaveeske med et ekstremt spennende innhold..

«Hva er det vi feirer?» sier hun lavt. «Deg». Svarer jeg. Jeg legget stemmen litt lavere, jeg vet hvordan hun smelter av det. «Jeg har ikke bursdag før i juni?» Hun smiler. Jeg vil bare feire hvordan hun er en helt rå kone. Hun tar seg av alt og har vært en helt de siste ukene.

Julie blir trukket mot gaven, kanskje ikke så rart? Hun løfter den opp fra bordet og kikker mot meg. Jeg ser hvordan hun brenner etter å åpne den, jeg nikker til svar. Sekunder senere svirrer en vibrerende penisring rundt pekefingeren hennes. Jeg vet hun har ønsket seg en lenge, og det har fristet meg også.

Kåtheten overtar

Flammen tennes i henne og hun trekker meg ned på sofaen. Kyssene våre blir hetere og hetere frem til hun tydeligvis ikke vil vente mer. Hun setter seg på kne på gulvet mellom bena mine og åpner jeansen min. Jeg har hatt en bankende ereksjon siden jeg så henne komme inn døren, og nå er den så klar at jeg lurer på når den kommer til å sprekke. Jeg lener meg tilbake og nyter følelsen av pikken min som glir rolig inn i den fuktig, varme munnen hennes. Julie stønner.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg antar det er lysten i henne som på en eller annen måte fikk…noe! Om hun blir mer eller mindre kåt av å suge meg, det vet jeg ikke, men det gjør noe med henne. Hun elsker det, hun har fortalt meg det flere ganger. Derfor kan jeg lene meg tilbake og bare nyte. Munnen hennes er myk. Hun er varsom, men tydelig ivrig.

Plutselig kjenner jeg hånden hennes vibrere og jeg skjønner raskt at hun har tatt vårt lille nye leketøy i hånden. Mens hånden hennes vibrerer drar hun den opp og ned over min fuktige penis, og det er så godt! Annerledes og godt. Hun trer penisringen over staken min og jeg må le. Følelsen av at min egen penis vibrerer er så uvant, og jeg gleder meg til å vise henne hvordan det føles.

Hun overrasker meg

Men det er tydeligvis flere som har en overraskelse i ermet! Julie reiser seg og heiser kjolen litt opp. Det truseløse kjønnet hennes kommer til syne og jeg kjenner hvor mye jeg elsker henne. Elsker at hun vet hvordan hun kan glede meg med veldig små ting. Hun setter seg over meg og sakte senker hun seg ned på pikken min. Hun stønner høyt i samme sekund pikkhodet treffer musa hennes, for hun kan allerede kjenne vibrasjonene!

Når jeg er dypt inne i henne treffer vibratoren klitten hennes og hun gnir seg et par ganger frem og tilbake før hun sakte begynner å ri meg. Hun kysser meg, men det er ikke så mye kyss som det er stønn inn i munnen min. Hun drar fingrene sine gjennom håret mitt og holder meg fast, mens hun rir kuken min hardt. Av og til stopper hun når jeg er helt i bunnen og gnir seg mot vibratoren. Jeg har aldri sett henne kose seg så mye. Hun er helt uten hemninger og tenker tydeligvis kun på det som skjer i musa hennes.

En sinnsyk følelse

Jeg kjenner hvordan trykket begynner å bygge seg opp i meg også. Det begynner å kile i lårene og det beveger seg nærmere og nærmere kuken. Jeg kjenner hvordan fitta til Julie plutselig blir trangere rundt kuken min, og jeg skjønner at orgasmen hennes er nær. Hun bretter ned brystpartiet på kjolen og klyper rundt brystknoppen sin. Jeg har aldri sett henne gjøre det før og skjønner at hun er i sin egen verden av nytelse. Hun rir meg fortere og fortere, hardere og hardere. Det kiler som satan i kuken min og jeg klarer ikke holde igjen. Men før jeg får tenkt tanken ferdig, brister Julie. Hun klemmer meg inntil seg, mens hun rir meg saktere.

Jeg kan slippe meg løs og orgasmen er uendelig lang. Vibrasjonene rundt kuken min gjør at hvert sekund blir mer intenst. Jeg stønner inn mot Julies bryster og hun gnir seg hardt mot meg. Jeg kjenner fitta hennes trekke seg sammen støtvis rundt pikken min og når hun roer seg, kysser hun meg og ser på meg med det blikket. Det blikket som bærer et løfte om en runde nummer to…

Som dere kanskje skjønner, så anbefaler vi alle par å skaffe seg en vibrerende penisring! Vi valgte, etter mye søk på nett, Fun Factory penisring. Den er billig og ekstremt god! Sexlivet blir alt annet enn kjedelig!

Hvilke fordeler gir en vibrerende penisring?

En vibrerende penisring kan øke seksuell nytelse for både mannen og partneren ved å tilføre ekstra stimulering under samleie, hjelpe til med å opprettholde ereksjonen, og vibrasjonene kan stimulere begge parter.

Hvordan kan par introdusere leketøy i intime øyeblikk uten å føle det pinlig?

Åpen kommunikasjon om ønsker og nysgjerrighet er viktig. Velg noe enkelt og ikke-truende som start, og sørg for at begge parter er komfortable og samtykker til bruken.

Er det noen hensyn å ta når man velger en vibrerende penisring?

Når du velger en vibrerende penisring, vurder materialet for å sikre at det er trygt, justerbar eller elastisk for komfort, intensiteten og mønsteret av vibrasjonene, og om den er vanntett for bruk i vann.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,