Bli ekspert på analsex

Nytelse.no er landets første nettbutikk som selger nettbaserte analsexkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om analsex allerede i dag!  

Nytelse.no har lansert sexkurs på nett. Nå kan du lære alt du trenger å vite for å bli en sexguru. Kursene er nettbasert og du kan se de akkurat når det passer deg selv, helt i fred i ditt eget hjem. Akkurat nå er det analsexkurs som er mest populært blant det norske folk.  

– Det er ikke så overraskende at det er nettopp analsexkurs som er mest populært blant sexkursene som nylig ble lansert. Analsex gir rom for en helt ny måte å oppleve nytelse. Analåpningen er fylt med nervender som kan gi fantastiske orgasmer med riktig stimmulering både for kvinner og menn. Samtidig er det mange som er usikre på hvordan man skal gå frem for at det skal bli godt for begge, og det er her vi kommer inn, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad. 

FÅ TILGANG TIL ALLE KURS – NÅ KUN 399,- 

Sexolog: Maria K. Ebbestad er sexolog for Nytelse.no og er også en av kursholderne. I tillegg er hun kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no) 

Få tilgang til alle sexkurs et helt år! 

Ebbestad forteller at for å ha god analsex bør du gjøre noen forberedelser slik at det ikke blir en engangsopplevelse. Derfor tror hun at gode kurs med opplæring i blant annet forberedelser, sexstillinger og analeleketøy er det som skal til for at nordmenn skal kunne nyte deilig analsex. 

Når du kjøper kurs har du tilgang til alle kursene i nettbutikken i et helt år. Og det er ikke bare analsex du kan bli ekspert i, for nettbutikken har også lansert BDSM-kurs og kurs i Shibari. I tillegg er blowjob-kurs rett rundt hjørnet. Alt dette får du tilgang når du kjøper analsexkurs. 

FÅ TILGANG TIL ALLE KURS – NÅ KUN 399,- 

Analsex-ekspert: Walter Heidkamp holder Analsexkurs på natt. Her lærer du alt du må vite både for nybegynnere og viderekommne. (Bilde: Nytelse.no)[Text Wrapping Break] 

Lover et bedre sexliv! 

Nytelse.no har samlet sexologer og eksperter på alt fra BDSM og Shibari til analsex, lystproblematikk og oralsex, som lærer deg sin ekspertise. Nettbutikken har i lenger tid sett behovet for et sted som sprer kunnskap og inspirasjon utover det man kan lese. 

– Vi har laget kursene for å spre kunnskap til det norske folk. Daglig får vi henvendelser fra fortvilte nordmenn som ønsker tips og råd til et bedre og mer lekent sexliv, og det vil du garantert få etter du har sett disse kursene, lover sexologen. 

En av ekspertene som er hentet inn er Walter Heikamp. Han holder kurs i analsex og har over 20 års erfaring i helsefremmende arbeid, identitet og seksuell helse. Han brenner for personlig selvledelse og for å øke menneskers selvbevissthet, evner og ferdigheter for å forbedre livskvaliteten. 

– Det er fortsatt en del tabuer knyttet til analsex, og fordommer som baserer seg på for lite kunnskap. Jeg digger å dele mine erfaringer og veilede mennesker til en seksualitet de er stolte av og ikke skammer seg over. At man nå kan ta sexkurs på lik linje med keramikkurs, synes jeg er veldig kult. Da blir terskelen for å utforske og lære lavere, sier Heidkamp. 

FÅ TILGANG TIL ALLE KURS – NÅ KUN 399,- 

Shibari: Sofia Su er kursholder i Shibari. Sammen med sin partner lærer hun deg alt du trenger for å komme i gang med sensuell taukunst. (Bilde: Nytelse.no) 

FÅ TILGANG TIL ALLE KURS – NÅ KUN 399,- 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.