Orgasmesjokket med nytt leketøy!

Dama mi er av det slaget som liker å overraske med sexy undertøy, som ofte sender forførende sms og hun har ikke vært fremmed for å ta med et sexleketøy hjem. Mia er en fristerinne og hun elsker sex!

Overrasket i dusjen

Jeg står i dusjen etter trening og nyter det varme vannet som sildrer nedover ømme muskler. Plutselig kjenner jeg en kald bris stryke over kroppen. Sekunder senere er det en annen naken kropp som sniker seg inn bak meg. Jeg humrer lavt og legger armene mine over de slanke armene hennes. Hun kysser og biter meg lett i ryggtavlen. Hendene hennes vandrer fra brystkassen min og over magen. Til slutt finner de frem til pikken min som allerede er knallhard og forventningsfull. Jeg kjenner den varme pusten hennes mot ryggen, de myke brystene hennes og den lille stripen med hår som viser vei til det aller helligste.

Mia begynner å runke meg, sakte, ertende. Jeg ser henne ikke. Men jeg kan forestille meg hvordan hun ser ut, da jeg har sett henne slik tusen ganger før. Vannet som renner over den solbrune huden, det lange blonde håret som bølger seg nedover ryggen, de grønne øynene som titter på meg med et forførende blikk og munnen hvor tennene biter lett i leppen av ren lyst.

Jeg rekker en arm bakover mot skrittet hennes og drar en finger over den lille stripen med hår som viser vei. Hun sprer bena og lar meg slippe inn i sprekken hennes. Hun er allerede fuktig og glatt.

Et nytt leketøy

 

Jeg klarer ikke dy meg og snur meg rundt. «Hei» hvisker hun. «Er du her?» Jeg smiler til henne og hun svarer med et intenst kyss. Lysten brenner nok i henne på dette tidspunktet. Det er ikke vanskelig å kjenne at hun er yr, for hun gnir det glatte kjønnet sitt mot låret mitt og små stønnelyder kan høres mellom kyssene. Plutselig løfter hun noe sort opp foran ansiktet mitt. «Jeg kjøpte denne, har du sett noe sånt før?» Jeg kunne ikke svare på om jeg hadde sett noe lignende, for jeg visste virkelig ikke hva jeg så på.

Mens hun setter seg på kne foran meg fortsetter hun å snakke. Mia overdriver tydelig og snakker som om hun jobbet i tv-shop. «Perineum er området mellom penis og anus og ved et fast trykk på dette punktet vil mange menn oppleve multiorgasmer, såå…hils på Benedict«. Hun ser på meg og lar det siste ordet henge i luften.

 

Hun trer små stropper rundt penis og ganske riktig, vårt nye leketøy legger et bestemt trykk rett bak pungen. Pikken min blir, om mulig, enda hardere og det begynner umiddelbart å kile. Mia ser meg i øynene og holder blikket mitt mens hun gaper over pikken min og forsyner seg grådig. Hun er en mester på blowjobs! Den varme munnen og de myke leppene omslutter penis og tungen leker rundt penishodet.

Orgasmesjokk!

Ved hjelp av et tastetrykk på vårt nye leketøy vibrerer den og i samme sekund mister jeg fullstendig kontrollen. Orgasmen kommer helt ut av det blå, mer intens og heftig enn noen gang! Jeg fyller munnen hennes med saftene mine og må støtte meg til veggen for ikke å falle. Mia flirer og slikker seg rundt munnen. Pikken min står som et spett og på grunn av reimene er den større og hardere enn jeg har sett den i hele mitt liv. Det er en perfekt storm! Den deilige følelsen er nesten for mye, og på grunn av stimuleringen fra leketøyet går orgasmen dypere inn i kroppen og varer lenger enn jeg er vandt til.

Orgasmen var lenge, så når den omsider roer seg vet jeg nesten ikke hvor jeg er, hvem jeg er eller hva som skjedde! Mia fører meg ut i sengen hvor hun dytter meg ned og setter seg over meg. Pikken er fremdeles hard på grunn av reimene. Hun jeg trenger inn i henne og hun er trang og god rundt staken min. Mia vil tydeligvis ha sin del nå, så hun rir meg som om jeg var en okse, samtidig som hun gnir seg på musa. Hun er ikke sjenert, men helt i øyeblikket. Leketøyet presser hardere mot meg under vekten av Mia og de sinnsyke vibrasjonene rekker tydeligvis helt inn til prostata. Jeg har aldri vært borti lignende før! Nytelsen er nesten ikke til å holde ut, og det trodde jeg aldri at jeg skulle si..

Når hun krever sitt..

Det tar ikke lang tid før en ny orgasme bygger seg opp. Mia kjenner meg og vet hva som er i ferd med å skje, så hun rir meg enda hardere. Når hun biter seg i leppen og fitte pulserer rundt pikken min vet jeg hva som skjer. Hun stønner og det får meg til å falle utenfor stupet. Jeg lar orgasmen herje i kroppen, nok en gang og nok en gang føles den lang, mer intens og ulikt alt annet.

Mia legger seg fornøyd ved siden av meg og drar fingeren gjennom vanndråpene som fremdeles hviler på brystkassen min. «Jeg trodde nok du kom til å like den..»

Leketøyet vi brukte heter Benedict dobbel penisring og perineum stimulator og du får kjøpt den hos Nytelse.no

Spørsmål og svar

Hvordan kan et nytt sexleketøy forandre dynamikken i et forhold?

Å introdusere et nytt sexleketøy kan revitalisere og utforske nye aspekter av seksuell nytelse i et forhold. Det oppmuntrer til åpenhet, eksperimentering, og kan forsterke den intime forbindelsen ved å oppdage nye former for tilfredsstillelse sammen.

Hva er viktige betraktninger når man velger et sexleketøy for par?

Det er essensielt å kommunisere åpent om ønsker og grenser. Velg et leketøy som appellerer til begge parters nysgjerrighet og komfortnivå, og vurder leketøyets materialer, funksjoner, og hvordan det kan tilføre noe nytt til deres seksuelle opplevelser.

Hvordan kan par sikre en positiv opplevelse med sexleketøy?

Start med en åpen dialog om forventninger og grenser. Ta det steg for steg for å sikre at begge parter er komfortable og nyter opplevelsen. Etter bruk, del tankene om opplevelsen for å forsterke forståelsen og intimiteten.

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,