Freaky Friday – Lag ditt eget sexrom!

Helt siden vi så Mr.Grey sitt sexrom har nordmenn vært fysen på sitt eget sexrom. Faktisk er det hele 29% som ønsker seg dette, nå viser vi deg hvordan du går frem!

I en undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no, kommer det frem at hele 29% av Norges befolkning over 18 år, ønsker seg et sexrom, og i dag er dagen drømmen skal realiseres.

Slik gjør du:

 • Finn en passende plass. Enten du har et hjørne på soverommet eller et helt rom i kjelleren så skal vi klare å skape en sexy atmosfære.
 • Kartlegg hvilke kinks eller fantasier dere har slik at dere kan leve ut drømmene.
 • Hvis dere har barn eller er redd for at andre skal se forandringene finnes det mange snedige løsninger som ingen vil legge merke til. En krok i taket til sexhuske kan for eksempel enkelt bortforklares med et oppheng til en lampe.
 • For å sette stemningen på et rom må du tenke på alle sansene. Lukt, belysning og lyd. Duflys som også er massasjeolje, dempet belysning eller stearinlys og passende musikk til deres helt egen sexfest.

Nordmenns sexfantasier!

Vi har fått innblikk i nordmenns sexvaner og her har vi listet på topp-8 sexfantasier. Alle disse kan man selvsagt legge til rette for på sitt eges sexrom.

 1. Trekant
 2. Bli dominert
 3. Sex på offentlig sted
 4. Gruppesex
 5. Rollespill
 6. Sex med samme kjønn
 7. Bondage
 8. Være dominant

SE ALLE VÅRE SEXMØBLER HER!

SE ALLE VÅRE SEXMØBLER HER!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og