Slik innreder du ditt sexrom!

Nå får du alt du trenger til å skape ditt eget sexrom hjemme, enten du har stor eller liten plass. Vi hjelper deg til å leve ut dine fantasier!

I en undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no, kommer det frem at hele 29% av Norges befolkning over 18 år, ønsker seg et sexrom, og det vil Nytelse.no hjelpe deg med. Du er altså ikke alene om du har en drøm om å lage ditt helt eget sexrom.

– Det er ikke overraskende at så mange fantaserer om et sexrom. Hverdagen til de fleste er fylt med forstyrrelser fra TV og mobil og soverommet er ikke lenger et sted der man kun sover og har sex. Vi ser på hver vår mobil, mens TV’n surrer i bakgrunn før man sovner uten å få noe nærhet, sier Sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Se alle våre sexmøbler her!

Ebbestad forklarer at sexrommene kan bli innredet med passende belysning, musikkanlegg, sengetøy og annet tilbehør som kan skape en intim og romantisk atmosfære. Du kan også vurdere å installere spesielle møbler eller utstyr som kan forbedre sexopplevelsen din, for eksempel en sexhuske, bondageutstyr eller andre sexleketøy.

– Det finnes ikke sexrom for en type eller preferanser, og man kan bruke alle type rom til sine sexutflukter. En gjenganger er likevel hvilke sexleketøy man benytter. Dette kan være alt fra sexmaskin og buttplug, til sexhuske og strap-on. Slå deg løs så hjelper vi deg å lage et fantasirom tilpasset dine lyster, sier Ebbestad.

Se alle våre sexmøbler her!

Til deg som har liten plass

Du som har liten plass må velge smartere løsninger, men likevel få full effekt og følelsen av et ekte sexrom. Vi har en rekke produkter som tar liten plass, men som likevel tar sexen til en ny dimensjon.

Se alle våre sexmøbler her!

Til deg som har et helt rom

Gratulerer, du er en av de absolutt heldigste. Nå har du full frihet til å spille ut dine fantasier med både sexmøbler og leketøy ved å skape ditt helt personlige lekerom. Nytelse.no har en rekke frekke sexmøbler som du kan innrede rommet ditt med og dandere etter dine egne fantasier.

Se alle våre sexmøbler her!

Til deg som vil holde det sjult

Om du er leken, men vil holde lav profil kan du likevel få utløp for dine fantasier med smarte løsninger Krok i tak til sexhuske, krok under stoler/bord til håndgjern og tau eller enkle møbler som likegjerne kunne vært en kleskrakk.

Se alle våre sexmøbler her!

Til deg som er kinky

Slipp fantasien løs for her er det ingen grenser. Nytelse.no har alt du trenger for å oppfylle dine drømmer, enten det er frekke leker, sexy undertøy eller pirrende sexmøbler.

Se alle våre sexmøbler her!

Se alle våre sexmøbler her!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.