STOR LANSERING: Sexkurs og Sexrom!

Nytelse.no lanserer sexkurs på nett. Nå kan du lære alt du trenger å vite for å bli en sexguru. I dag lanseres de første kursene der du kan lære analsex, BDSM og Shibari.

I dag lanses Sexrom – et univers med alt du trenger å vite om sex og hva du trenger av utstyr til å utforske din seksuelle reise. Målet er å spre kunnskap, veilede og inspirere til et bedre, og mer lekent sexliv.

– Sexrom er et voksent lekerom hvor du kan utforske dine lyster og kinker, samt åpne dine horisonter for nye seksuelle opplevelser. Dette er en utrolig spennende dag, som vi har jobbet for i lang tid. Sexrom er et univers med alt du trenger for å utvikle et enda mer spennende sexliv. I tillegg til kurs får du podcastepisoder, artikler og ikke minst masse inspirasjon til å utvikle deg seksuelt, forteller sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Se alle våre kurs her!

Vi har samlet sexologer og eksperter på alt fra BDSM og Shibari til analsex, lystproblematikk og oralsex, som lærer deg sin ekspertise. Nettbutikken har i lenger tid sett behovet for et sted som sprer kunnskap og inspirasjon utover det man kan lese.

– Vi får daglig henvendelser fra fortvilte nordmenn som ønsker tips og råd til et bedre og mer lekent sexliv. Mange lurer på hvordan man faktisk har god sex, hvordan ting gjøres, og hva man kan gjøre for å øke sexlysten, forklarer sexologen. Hun lover at alt dette og mye mer vil man får svar på i Sexrom.

Hun mener at alle har godt av å lære mer om nærhet og intimitet og hvordan det påvirker forholdet både til seg selv og partneren.

– Jeg håper derfor at Sexrom med kurs, podcasteprisoer og arikler vil bidra til nettopp dette. I tillegg viser undersøkelser at nordmenn har rikelig med frekke sexfantasier og et ønske om mer og bedre sex, og det har vi tenkt til å oppfylle, smiler Ebbestad.

Se alle våre kurs her!

Kraftig økning i BDSM- og analsexprodukter!

I dag lanseres de første kursene som er Analsexkurs, BDSM-kurs og Shibari-kurs, og sexologen lover at det kommer mange flere i tiden som kommer. Det vil fylles på med nye kurs hver måned, samt ukentlige podcastepsioder og artikler. I tillegg får du inspirasjon og tips om hvilke produkter du bør eie når du skal i gang med å utforske.

– Blant kursene vi har lansert nå er jeg ikke i tvil om at analsex og BDSM blir de mest populære. Alle undersøkelser vi har hatt til nå viser at det er her det er størt nysgjerrighet bland nordmenn. I tillegg ser vi det godt på salget at det er i disse kategoriene vi har hatt størst økning, sier Ebbestad.

I en undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no kommer det også frem av 15% av Norges befolkning ser på seg selv som kinky. I tillegg kommer det å dominere og å bli dominert kommer høyt på listen over nordmenns sexfantasier sammen med rollespill, uniform og bondage.

Se alle våre kurs her!

SEXROM

Det er ikke bare kurs som lanseres i dag, for Nytelse.no har også kastet seg på Sexrom-trenden. Nå får du alt du trenger til å skape ditt eget sexrom hjemme, enten du har stor eller liten plass.

– Sexrommene kan bli innredet med passende belysning, musikkanlegg, sengetøy og annet tilbehør som kan skape en intim og romantisk atmosfære. Du kan også vurdere å installere spesielle møbler eller utstyr som kan forbedre sexopplevelsen din, for eksempel en sexhuske, bondageutstyr eller andre sexleketøy, sier Ebbestad.

Det finnes ikke sexrom for en type eller preferanser, og man kan bruke alle type rom til sine sexutflukter. En gjenganger er likevel hvilke sexleketøy man benytter. Dette kan være alt fra sexmaskin og buttplug, til sexhuske og strap-on. Slå deg løs og lag et fantasirom tilpasset dine lyster.

Se alle våre sexmøbler her!

Se alle våre sexmøbler her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du