Våt kunst

Tidlig morgen i boligfeltet, de fleste gjør seg klar for en ny dag på jobben. Det er lys i de fleste hus og kaffekoppen står nok på bordet. Som bildekunstner er jeg allerede igang med mine gjøremål, strekke ett nytt lerret først så finne fram maling. I dag kommer det ei ny dame som skal stå modell for meg.

Planen er å male modellen inn i et naturbilde med høye fjell og vann med modellen i forkant. Avtalen med modellen er kl 08 her i mitt atelie. Så presis 8 står hun der, en voksen dame med store pupper og moden kropp ikke for tykk og ikke for tynn. Hun virker noe nervøs og med litt skjelven stemme presenterer hun seg. Rikke Hansen 42 år . «Hyggelig», sier jeg og innrømmer glatt at jeg ser frem til å male henne inn i mitt bilde.

Inne i ateliet er det godt og varmt så hun kommer ikke til å fryse der hun nå ligger helt naken på ett teppe av ull. Jobben er tidkrevende og det må til noen pauser. I pausene trekker Rikke på seg en lang maleskjorte som hun får låne av meg. Mer praktisk mener hun enn å ta på bukse og genser. Når vi da sitter og småprater med hver vår kaffekopp så glir praten over i mer erotiske vendinger. Rikke undres på om jeg som kunstner med kliss nakne modeller ikke blir påvirket av det?  Jeg må bare innrømme at det til tider blir noe trangt i olabuksen. Rikke glir lengre frem på stolen, griper om hånda mi og fører den mot sitt bryst. Jeg blir varm og tankene raser i hodet mitt.

Dette har jeg ikke sett for meg med den flotte dama! Brystvortene knopper seg under min hånd og jeg masserer rolig hennes bryst. Rikke puster litt tyngre samtidig som jeg kjenner hennes hånd mot pikken min. Rikke stryker pikken utenpå olabuksa og den reagerer momentant! Ereksjonen kan jeg ikke stoppe. Rikke trekker ned glidelåsen og pikken spretter ut. 18 cm og hard som ei flaggstang. Maleskjorta glir opp og ei glattbarbert fitte dukker fram. Mulig Rikke trakk den opp for å blotte den flotte fitta, men det var vel bare en invitasjon til å flytte den andre hånda ned mot fitta og rolig stryke over klitoris. En hard knopp, helt glatt og med hjelp fra litt fittesaft masserer jeg over klitoris mens Rikke runker kukken min, spytter på den og tar den i munnen.

Nesten hele kukken glir inn i Rikkes munn og det må være noe av det beste en maler kan kjenne på. Rikke suger kukken mens jeg masserer fitta. Vi begge stønner høyt. Vi flytter oss over til ullteppet. Rikke ligger over meg og suger kukken mens jeg tungemasserer klitoris. Fitta er nå så våt at det nærmest drypper. En blanding av Rikkes egne safter og mitt spytt. Hun nærmer seg kanten, en orgasme er under veis. Pikken glir ut og inn av hennes munn så langt ned i halsen som hun klarer.

«Jeg må kjenne kukken din i fitta», nærmest hulker Rikke og setter seg på alle fire og ønsker kukk bakfra. Jeg stiller meg bak og kan nesten ikke tro det jeg ser, ei nydelig fitte som gliser mot meg i mitt eget atelie. Jeg styrer kukken mot det forlokkende hull og trykker den innover. Rikke ynker seg lett, men presser kroppen mot meg og kukken glir helt inn. Vi starter rittet sammen. Hun trykker mot kukken og jeg klemmer kukken inn i fitta. Vi jager begge to raskere, hardere.

Vi begge nærmer oss toppen. Rikkes stønn blir heftigere, intense. Fitta trekker seg sammen, lårene skjelver og hun synker sammen nærmest i krampe. Hun blir liggende noen sekunder før hun griper tak om kukken og runker den hardt samtidig som hun suger kukkhode. Den behandlingen klarer jeg ikke lenge før jeg kjenner det klyper i balla. Det kommer ilinger fra magen, hodet … ja, nærmest hele kroppen . Orgasmen kaster seg over meg og jeg spruter alt over Rikkes bryster.

Vi blir liggende en stund omslynget litt overrasket kanskje begge to. Det var nok ikke sånn vi tenkte oss denne dagen skulle bli. Etter en liten pause søker Rikke etter kukken, tar tak i den og masserer den forsiktig. Jeg trodde den har fått nok for i dag, men jammen kvikner den til igjen. Reiser seg forsiktig og inntar nesten samme posisjon som for noen korte minutter siden. Rikke ønsker mer kukk. Hun dytter meg ned på ryggen mens hun setter seg over kukken og den glir helt inn Rikke. Hun jukker sakte gyngende frem og tilbake med begge henda over hode nærmest i transe gynger hun seg fram mot en ny orgasme. Jeg masserer brystene hennes og med kukken godt gjemt inne i hennes varme hule kan jeg ikke bedre ha det.

Rikke trykker på i raskere tempo. Kukken er med på hennes ville ritt. Jeg gir motjukk så godt det lar seg gjøre mens hun jager over staken min. Brystene hopper, hun nærmest peser «nå kommer jeg» mens jeg kjenner musklene hennes trekke seg sammen som første gang. Men nå er det Rikke som har styringa, ikke jeg. Rikke klemmer fitta mot meg samtidig som hun melker kukken og jeg kjenner det kommer for meg også. Jeg kjenner det spruter langt inn i Rikke. Hele kroppen min er med og trykker saftene ut av meg. Vi blir begge liggende helt utslått. Svette og varme. Det blir nok ikke noe mer maling i dag …

Novellen er sendt inn av Tommy.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og