Annerledes offentlig sex!

Offentlig sex er ulovlig, men gud, så spennende! Forrige sommer opplevde jeg noe så pirrende, og så spennende, at jeg bare MÅ fortelle om det!

Det var en fridag og jeg gjorde meg klar for litt shopping og lunsj med min kjære. Jeg står og sminker meg da han kommer inn på badet med et lurt smil rundt leppene. Han blir glad når han ser den nakne kroppen min som skinner av hudkrem.
«Jeg har en gave til deg, lukk øynene!»

Han kysset meg ømt i nakken og jeg kjente umiddelbart at det kilte i magen. Jeg lukket øynene og kjente hvordan han kilte meg nedover lårene. Snart gikk kilingen oppover, men det var ikke hans hender som berørte meg. Det var stoff. Han tok på meg en truse!
«Nå kan du åpne øynene»…. Jeg så meg i speilet og så hvordan de sorte blondene satt perfekt rundt de smale hoftene mine.
«Takk!» Små gaver i hverdagen er koselig, og man trenger ikke noe mer enn en liten blondetruse som et hint om hva han ønsker seg senere…

Vi koste oss der vi gikk nedover gaten i Oslo. Vi hadde fått handlet inn en god del,  og nå skulle jeg bare se om jeg fant en bursdagsgave til kusinen min. Vi gikk inn i en butikk som solgte vaser, servise og andre ting som egner seg som gaver.
«Ser du om du finner noe, så venter jeg her?» kjæresten min setter seg i en sofa de har satt ut til ventende menn. Det er bedre at de sitter der enn at de går bak å maser! Jeg står og skal velge mellom en vase fra Finn Schjøll eller en fra Kahler, da det skjer noe helt vanvittig!

Plutselig begynner det å vibrere mellom bena mine! Jeg kan ikke tro det! Jeg skvetter og slipper løs en lite klynk. Jeg ser bort på kjæresten min som sitter meg et stort glis i sofaen.
«Hva fader?» mimer jeg mot han.

Vibreringen føles deilig og jeg kjenner hvordan stimuliene virkelig treffer de riktige stedene. Følelsen var helt magisk, men SÅ ulovlig! Mellom bestikk og kaffekopper med Mumitrollet sto jeg og nøt. Det var ingen andre kunder i butikken, og den ansatte var ikke å se. Jeg samlet kreftene, strenet bort til kjæresten min og så tilgjort strengt på han.
«Vi går!»

Vibreringen sluttet i det samme vi kom utenfor butikken.
«Hva er det du gjør, er du gal?!» Jeg flirte, for jeg visste jo hva han hadde gjort! Trusen han tok på meg i morges, var tydeligvis en vibrerende truse!
Vi gikk inn i nærmeste klesbutikk, jeg river tak i en bukse og løper mot prøverommet. I det gardinene lukker seg begynner vibreringen på ny. Denne gangen kjentes det kraftigere ut, men det var nok fordi jeg klemte bena sammen i ren refleks.

Jeg måtte få av meg denne trusen før jeg hylte ut i orgasme midt i folkemengden!
Selvsagt var det kø i prøverommet. Bak meg står kjæresten og flirer, mens jeg står å ser ut som om jeg holder på å tisse på meg! Vibrasjonene borer seg inn i kroppen min og jeg tar meg tid til å nyte det. Jeg kjenner hvordan hele underlivet plutselig føles kaldt, og jeg vet hva det betyr..

Musklene i magen min trekker seg sammen og jeg må gå litt for at ikke orgasmen skal kaste seg over meg… Kjæresten min kysser meg og ser meg inn i øynene.
«Liker du det ikke?» sier han mykt.
«Jo, såklart. Men du er gal!»
En kvisete tenåring kommer ut fra prøverommet og jeg kaster meg inn.

Vibreringen i trusen fortsetter og jeg kjenner at nå, når jeg først er alene, kan jeg like gjerne nyte det litt til. Jeg kjenner at jeg ikke har noe valg! Jeg er allerede dryppende våt, for det kjenner jeg utenpå buksen..
Jeg stikker en hånd oppunder genseren og kjenner på de steinharde niplene mine. Herregud, dette er vanvittig spennende! Jeg hører at verden bare fortsetter med sitt utenfor forhenget.
«Passet den?» Hører jeg plutselig en lys kvinnestemme si.
«Jaja, fint!» Får jeg stotret frem.

Jeg synker ned på en stol og legger en hånd på utsiden av det fuktige skrittet mitt. Jeg skyver den lille vibrerende saken tettere mot meg og mine roterende håndbevegelser er med på å gjøre dette til en fantastisk opplevelse. Plutselig får jeg en idé! Jeg ringer opp kjæresten på Facetime, slik at han får se meg. Og der, mens jeg filmer meg selv, lar jeg orgasmen skylle over meg. Musklene i underlivet mitt trekker seg sammen i en voldsom hurtighet. Det kjennes ut som jeg faller og faller, og at det ikke er fast grunn under meg. Mens folk handler på utsiden av det tynne forhenget, sitter jeg her å opplever en intens orgasme! Dette er vanvittig!

Ønsker du å prøve en vibrerende truse? Et stort utvalg finnes hos Nytelse.no!

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.