Tent av tilskuer

Jeg og barndomsvenninnen min Amanda har et bror og søster forhold. Vi vokste opp omtrent sammen, og har alltid vært relativt nære hverandre. Vi endte begge opp med å flytte fra hjembyen vår til Oslo for å studere. Hun var flinkere til å få så seg venner enn det jeg var, så det endte ofte at jeg hang meg på det hun skulle, som ofte var å dra ut med venninnene hennes i helgene. Jeg og Amanda hadde drukket sammen siden vi var seksten og det hadde naturligvis aldri skjedd noe mellom oss. En gang hadde hun blitt tvunget til å vise puppene sine under et spill med nøtt eller sannhet, mens jeg var tilstede, men det var det hele.

Vi kunne ha det gøy sammen bare oss to alene også ute på byen, folk trodde ofte vi var kjærester når vi var på byen sammen på måten vi var rundt hverandre. Det hele var bare kjærlig og vennskapelig mellom oss. Hun sa hun ofte likte det for det holdt mange gutter unna henne mens vi var ute. Amanda hadde spilt fotball hele livet og det kunne du se på kroppen hennes. Rumpen var av den stramme faste typen. Jeg hadde lagt merke til den et par ganger når solte seg i bikini foran meg. En veltrent mage, men med store pupper som hadde vokst ut tidlig på henne. Det likte hun ikke særlig da hun mente det bare var irriterende å ha så store pupper når du spiller fotball, men jeg mistenkte at hun tenkte motsatt når hun skulle pynte seg opp for å dra ut.

En kveld i mai tikket det inn en melding på telefonen min, det var Amanda som lurte på om jeg ville være med henne og Malin, hennes nye venninne fra studie, ut på byen. Det var lørdag kveld og jeg hadde ikke stort bedre å foreta meg, så jeg tok med en flaske med vin og dro over til Amanda sin leilighet. Det var en liten gammel Oslo leilighet som lå på Majorstuen. Amanda hadde valgt å ha en stor seng, så hun ikke fikk plass til verken en sofa eller stort annet i stuen. Da jeg kom hadde jentene allerede drukket en del og begynte å bli litt brisene. Jeg hilste på Malin som var en pen jente som var ett år yngre enn oss.

Det viste seg at Malin var opprinnelig fra Tyrkia. Hun hadde litt mer beskjedne former enn det Amanda hadde, med et langt brunt hår og svært fyldige lepper som ikke var til å unngå å legge merke til. Jeg flørtet med Malin hele kvelden, og det virket som om hun likte det godt. Amanda som ofte var vandt med at jeg prøvde meg litt på venninne hennes brydde seg ikke. Tvert i mot så virket det som hun hygget seg godt mens hun hørte på meg og Malin. Vi endte opp med å dra tilbake til leiligheten til Amanda etter byturen. Vinflasken jeg tok med hadde vi glemt i kjøleskapet under vorspiellet, så vi åpnet den og begynte å drikke i mens vi lå i sengen til Amanda.

Jeg fortsatte å flørte med Malin, selv om jeg visste at ingen ting kunne skje mens Amanda var tilstede. Malin hadde begynt å ta på meg mens hun snakket, eller lo, det var uskyldig nok, en hånd på skulderen eller på et lite slag på brystet, men det var nok til at jeg merket opphisselsen mellom oss. Telefonen til Amanda ringte, det var eks-kjæresten hennes, hun løp bort til kjøkkenet og lukket døren bak seg. Jeg benyttet meg sjansen til å ta det neste steget mot Malin jeg merket hadde nærmet seg mot meg i sengen. Jeg begynte på noe teit om hvor pen jeg syntes hun var og før jeg hadde klart å fullføre setningen kysset hun meg. Det var den type kyss som bare skjer når kåtheten i kroppen har tatt over sammen med alkoholen.

Det var vått og intenst, og førte med seg at plagg etter plagg ble revet av. Men før jeg kunne dra av henne buksene stoppet hun meg. -Hva med Amanda? sa hun. «Hun snakker med eks-kjæresten sin, det kan ta lang tid..» prøver jeg å overbevise henne om. «Åh, fuck» utbrøt hun, mens hun dro hendene over ansiktet. «Jeg har så jævlig lyst til å ha deg inni meg»! «La meg smake på deg først» sa jeg og dro av henne buskene. Hun hadde på seg en svart truse i silke, jeg kunne se at den allerede hadde blitt våt.

Jeg dro den til side, og lot tungen min gli over leppene hennes. Lydene hun lagde gikk over fra tunge åndedrag til små stønn, og noen minutter senere hørte jeg hun si «Knull meg». Jeg så på henne, og så mot kjøkkenet om Amanda hadde lukket igjen døren. «Jeg driter i om hun kommer akkurat nå, jeg vil ha deg», sa Malin.

Jeg la meg over på ryggen, hun hjalp meg med å ta av meg buksene. Så bokseren, og før jeg visste ordet av det hadde hun tatt pikken min i munnen hennes. Jeg tok et hardt grep rundt håret hennes, førte henne mot meg og kysset henne før jeg kastet hun over på ryggen. Så satt jeg meg på knærne, tok beina hennes opp på skuldrene mine og skulle til å føre den harde pikken min inn i henne, før jeg merket på Malin at Andrea hadde gjort en entre i rommet igjen.

Det ble en stillhet, før Amanda brøt den med «Bare forsett dere, jeg vil gjerne se på» Jeg så på Malin for å se om det var ok for henne før jeg la hånden min rundt halsen hennes og presset meg inn i henne. Øynene hennes skled bakover i nytelse. Hjerte mitt hamret hardt. Om jeg ikke var kåt fra før hadde jeg kommet til et nytt nivå nå. Det at Amanda så på oss tente meg mer enn jeg kunne forestilt meg. Det var feil på alle måter, men kåtheten hadde bundet oss fast i øyeblikket.

Jeg fortsatte å skyve meg hardt innover i Malin som nå simpeltent ikke lenger klarte å stønne lavt. Jeg la meg over henne, kysset hun, slikket og beit hun i øret. Plutselig merket jeg at Amanda satt ved siden av oss. Jeg kastet et blikk over på henne, øynene våre møttes et sekund, og jeg så hvor tungt hun hadde begynt å puste på puppene som beveget seg oppover brystet. Ingen sa et ord. Det var bare lyden av meg som slo pikken min inn i Malin, mens hun stønnet i takt med slagene.

Med ett så jeg Malin feste fingrene sine rundt toppen til Amanda før hun dro hun mot seg. Amanda falt over Malin som var klar til å kysse henne. Sånn lå de foran meg og klinte. Hendene til Malin begynte å bevege seg på puppene til Amanda. Jeg følte jeg ikke lenger kom til å klare å holde meg uten å komme. Så jeg ba Malin legge seg på alle fire, mens Amanda lå under henne. Jeg våget ikke ta på henne. Det hadde blitt for mye. Det var allerede for mye. Rumpen til Malin, fitten hennes strekt ut over pikken min. Det var det deiligste jeg hadde sett i mitt liv. Sånn knullet jeg henne i noen minutter, mens de lå under meg og kysset, før jeg visste at jeg ikke klarte å holde det inne lenger.

«Jeg kommer», sa jeg. Jeg kommer til å komme, fyfaen. «Kom inni» meg utbrøt Malin med det samme. Det var surrealistisk, min beste venninne og en jente jeg nettopp hadde møtt. Jeg så jentene begynte å hviske noe i ørene til hverandre mens de lo, mens jeg reiste meg opp for å hendte ett håndkle til Malin. Jeg dro derfra noen minutter senere. Malin sov over der, hun fortalte meg senere at hun hadde våknet opp midt på natten av lyden til Amanda som fingret seg selv, men hadde ikke sagt noe, selv om det hadde tent henne også.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,