BDSM for nybegynnere

BDSM er som alt annet man  skal prøve for første gang. Når man skal prøve noe for første gang, så kan det være litt vanskelig å vite hvor man skal begynne! Heldigvis, når det kommer til BDSM, så er det et hav av leketøy som vil hjelpe deg i gang. BDSM for nybegynnere er ofte forbundet med lett bondage, lek med smertegrenser og en dominant part som tar kontroll! Men det kan være så mye mer…

Leketøy for nybegynnere

Det finnes en mengde ulike leketøy som kan kan bruke når man utforsker bondage, både for nybegynnere og proffer. Men det kan være en god idé å se på pakkeløsningene satt sammen av de store selskapene! Da kan man få en god pekepinn på hvilke produkter som er enkelt å begynne med!

Fifty shades of Grey er et godt sted og starte! Basert på filmene har de produsert leketøy som gir deg BDSM-følelsen, uten å være skremmende.  Bondagesett fra Fifty Shades of Grey er et fint sett som lar deg prøve litt forskjellig innenfor BDSM. Greedy Girls Play Box er en superfrekk lekekasse med ulike bestselgere. Bruk de hver for seg, eller alene for å oppleve den overveldende FsoG-følelsen!

Start forsiktig med BDSM

Hvis du er helt i startfasen og bare ønsker en smakebit på hva verdenen av BDSM kan tilby, så er bondage, ulike bondage-pisker og undertøy noe som virkelig setter stemningen og som er verdt å utforske!

Steg nr. 2 vil for mange være å pirre hverandre med ulike følelser av berøring mens man har maske eller blindfold. På den måten vil følelsen bli forsterket og nervene vil jobbe på høygir! Kilefjær, pinwheel og ulike pisker vil føles helt annerledes og være mer spennende hvis man er bundet og bærer et blindfold.

Etterhvert vil det kanskje føles naturlig å prøve munnball, fetishutstyr og kanskje også elektrosex, men her er kommunikasjon viktig! Fortell hverandre hvor grensene går og hva som føles godt.

Hva er BDSM?

Det er ingen bestemt definisjon på hva som er «ekte BDSM». Her må hver enkelt prøve seg frem og leke med grenser slik at det føles best mulig for dem! La deg inspirere av de ulike definisjonene innenfor BDSM og finn den perfekte kombinasjonen for deg.

Her kan du se mer av hvilke definisjoner vi har innen BDSM:

Bondage

Restriksjonslek som innebærer bruk av tau, silkebånd, remmer, lenker eller andre ting man kan bruke til å binde hverandre. Her utforsker man frihetsfrarøvelse og bevegelseshemming i større eller mindre grad. Det kan være svært pirrende å ikke ha mulighet til å stryke hendene over partneren når man ønsker det og ikke minst overgi kontrollen til noen andre! Tillit og respekt er viktig, så snakk om hvor grensene går og avtal gjerne et «stopp-ord» hvis ting skulle gå for langt.

Disiplin

Her leker man med oppdragelse, lydighet og det å følge ordre som blir gitt.

Dominant

Den personen som har kontrollen og som tar ledelsen, er den dominante.
Personen har gjerne en streng fremtoning, ofte som et rollespill.

Underdanig

Den parten som ønsker å gi fra seg all kontrollen til den andre parten er den underdanige. Som underdanig adlyder du den dominante parten, men du skal ikke finne deg i hva som helst. Fortell om dine grenser på forhånd, så blir det lettere å leke med grensene som er satt!

Switch

Om du er switch liker du å bytte på roller, altså mellom dominant og underdanig.

Sadomasochisme (SM)

Sadomasochisme er rett og slett en seksuell legning som dreier seg i hovedsak om å dominere andre eller å bli dominert selv, det kan også være å påføre andre smerte eller bli påført smerte selv. Ikke alt innenfor SM trenger å gi noe som helst seksuell nytelse, men dette må foregå frivillig.

Masochisme

Masochisme er når mennesker opplever lyst eller tilfredsstillelse ved å bli ydmyket, undertrykt eller tilført smerte i større eller mindre grad. Underdanige kjenner seg ofte igjen i denne beskrivelsen.

Fetisjisme

Fetisjisme er seksualitet der konkrete gjenstander, handlinger eller idéer blir lagt til i seksuell tiltrekningskraft. Dette kan være for eksempel føtter, pupper, urinering, truser, lær, sko. Slike seksuelle særinteresser kalles for fetisj og er med på å tenne oss. For noen er dette helt nødvendig for å tennes, mens hos andre er dette mer for å få en størst mulig nytelse.

Christine (34) har forsiktig begynt å teste BDSM: 
«Sexlivet gikk fra døds, til helt fantastisk. Jeg får ikke nok, jeg vil prøve alt!»
Hun og partneren begynte i det små med håndjern og vibratorer, men det har etter hvert utviklet seg til noe litt mer vågalt.
» Jeg anbefaler å snakke ut om hva man vil prøve og hva man ser for seg. Da er det lettere å skape fantasier sammen og så utøve dem senere!»

Kilde:
kk.no
side2.no

 

 

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.