Uimotståelig kvinnekropp

Martin var singel og alenepappa. Allerede før han ble skilt la han merke til den litt eldre mammaen til en av guttene i klassen til sønnen. Første gangen var med idrettslaget på tur i skogen. Gro var annerledes enn de andre, hun var veldig sjarmerende og fin å se på med sin hippiestil. Martin hadde ikke bodd så lenge i byen, men ble etterhvert veldig god venn med henne og familien, og barna lekte ofte sammen.

Han datet mange, men det var ingen som klarte å vekke noen følelser i han og lysten på Gro ble bare sterkere og sterkere. Det boblet i kroppen hans hver gang hun var i nærheten. Han holdt det for seg selv for han ville ikke ødelegge vennskapet til Gro eller mannen hennes Tore som hadde blitt en god kamerat. En helg Tore skulle på hyttetur fikk Martin en melding, Gro spurte om han ville ta med barna dit på filmkveld og overnatting. Han tenkte det kunne bli veldig hyggelig for barna, og det var godt å komme seg ut å være litt sosial.

Da han kom hadde Gro ordnet med popkorn og kino på loftet til barna. Gro og Martin rigget seg godt til rette i sofaen med sin egen film og vin. Det ble etterhvert noen glass med vin, og på loftet hadde det blitt stille da barna var sovnet. Da filmen var ferdig var humøret på topp og Gro satte på musikk. Etter noen sanger med listepop kom Scorpions med Always Somewhere, og Gro dro Martin opp og ville danse. De gikk ut på gulvet, det var mørkt i rommet, de hadde bare lysene fra stearinlys. De startet og danse, det boblet i hele kroppen til Martin når han kjenner den varme kroppen til Gro tett inntil sin. Selv om hele kroppen nesten skjelver og lysten på Gro var på bristepunktet måtte han holde seg i skinnet, han ville ikke ødelegge vennskapet.

Han kjente hendene hennes stryke han forsiktig på ryggen og hun la hodet på skulderen hans. Det eneste han egentlig ville var å rive av alle klærne hennes og knulle henne. Når sangen begynte å nærme seg slutten kjente han leppene hennes på halsen og øret. Gro kysset han på halsen og han kjente den varme tungen hennes gli nedover. Hele kroppen bobler! Han klarte ikke å vente lenger, han kysset henne og han har aldri kjent så sterke følelser som når tungen hennes leke seg i munnen hans.

Martin tar av henne genseren og kysser henne på halsen, på leppene, på øret. Han fører henne til sofaen der hun setter seg oppå han i trange jeans. De kysser lidenskapelig før Martin legger henne ned og tar av henne buksen. Hun var så nydelig der hun lå med en sort silketruse. Han så den deilige munnen hennes og kysset henne en stund før han beveget tungen nedover halsen og brystene hennes.

Selv om hun er godt oppe i 40-årene har hun en fantastisk flott, solbrun kropp. Hun ser på han og sier forsiktig at han ikke må si dette til noen! Han nikket og beveget seg ned mot magen hvor han kysset henne rundt trusekanten før han tar den av. Han slikker henne forsiktig og putter inn 2 fingre. Han slikker og masserer henne til hun ligger og rister i orgasme. Hun setter seg over han og Martin kjenner den varme musen hennes på penisen. Hun gnikker forsiktig frem og tilbake.

Han har aldri kjent noen så våt før. Han har så lyst å kjenne på henne at han klarer ikke mer. Han tar tak i penisen, leker med den forsiktig rundt åpningen før han presser den sakte inn. Han har aldri kjent den så hard før, selv om han har hatt sex mange ganger. Penisen glir inn i henne og han presser den så dypt han kommer, Gro sitter øverst og rir han. Hun stønner i nytelse når hun kjenner hvor hard den er og presser seg ekstra hard på.

Martin kjenner han er i ferd med å komme. Han sier han må trekke seg ut, men Gro forsetter å ri, hun klarer ikke stoppe. Hun er i ferd med å få orgasme igjen! Han spruter dypt inni henne, når han var ferdig tar Gro beina rundt han og presset seg på, hun klarte å melke den enda mer og presser den enda dypere før hun eksploderer i orgasme og blir liggende over han og skjelve i hele kroppen. De ligger lenge sånn, Gro oppå Martin. Hun holder hardt rundt han, penisen er inne i henne og de sover sammen sånn noen timer.

I 5-tiden våkner Martin igjen. De ligger fortsatt i samme stilling, han ligger sånn en stund, drømmer at det skulle vert sånn for alltid. Varmen og huden til Gro mot kroppen vekket følelser han aldrig hadde opplevd. Han stryker Gro forsiktig på ryggen, beveger hånden mot analåpningen og leker med den, han kjenner han blir hard igjen inne i Gro. Hun våkner av nytelse og hun starter å ri han forsiktig mens han fortsetter å leke med fingeren i analen. Når han sier han kommer presser hun så hardt at den aldrig har vert dypere og begge eksploderer i orgasme.

De ligger på sofaen og prater en stund, begge nyter hudkontakten og nærheten til hverandre og drømmer om å ligge sånn hele tiden. De blir enige om at dette er deres hemmelighet og ingen kan noen gang få vite det. Gro var også litt redd for at hun kunne bli gravid siden hun ikke gikk på pillen, men hun klarte ikke stoppe. Da barna våknet på morgonen fikset Gro frokost og sendte de til lekeplassen på skolen. Martin kom etterhvert ned på kjøkkenet der Gro hadde en kopp kaffe klar. Hun holdt på å forberede middagen til senere på dagen. Martin drakk kaffe og nøt Gro der hun sto i trange, sorte jeans. Hun kuttet salat og han listet seg bak henne, tok hendene rundt og kneppet forsiktig opp buksen og dro den litt ned. Han kjente med hånden at hun var våt, la henne frem over kjøkkenbenken og presset penisen dypt inni henne.

Hele dagen fantaserte de mot kvelden, og barna ble lagt tidligere enn noen gang. De lå på sofaen og så en film tett inntil hverandre. Gro tok med Martin på soverommet, huden og varmen hennes kunne ikke forklares. Søndagen kom og Martin dro hjem tidlig med barna før Tore skulle komme hjem. På jobb i starten av uken kunne ikke Martin tenke på noe annet en den varme kroppen til Gro over seg. Han tenkte på Gro hele tiden, men var redd for å sende melding.

Onsdag kveld etter barna hadde sovnet satte han seg i stuen med dempet belysning og så på en serie. Etter en liten stund hørte han det banket forsiktig på verandadøren. Han gikk bort og åpnet, og der sto Gro i lilla treningstøy. Det var det nydeligste han hadde sett.

De kysset en stund før han tok av henne treningstøyet og masserte hele kroppen hennes med olje og kysset henne hvert sted på kroppen. De hadde sex en stund før Gro dusjet, kledde på seg og jogget videre. Det ble mange teltturer, hytteturer og besøk. En kveld sendte Gro melding om at Tore skulle på guttetur en uke til utlandet, det passet perfekt siden barna skulle til sin mor en uke. De ble enige at Gro skulle komme til Martin. Gro hadde kjøpt leketøy og oljer – dette ble med på soverommet hele uken. Det var fantastisk å våkne hver morgen tett inntil den varme kroppen til Gro.

Skal de ha en hemmelig affære eller skal de bli kjærester? Fremtiden blir spennende!

Skrevet av «Pingu».

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du