Fitte i karantene

Norge ble stengt ned og familien fikk hjemmeskole og hjemmekontor. En prøvende tid for mange, men av og til fikk man noen minutter alene. Hun satt på rommet ovenfor meg og snakket i telefonen med kunder. Hun var iført en trang mørk kjole som viste tydelig formene hennes, noe hun pleide å vite at jeg satte pris på. Damer skal ha former i mine øyne.

Jeg ble sittende å titte på henne fra mitt hjemme kontor. Så deilig hun er der hun sitter. Ruller på stolen frem og tilbake. Opptatt med sitt. Hun skulle bare visst. Jeg klarte ikke å konsentrere meg om mitt lenger etter at fantasiene har kommet opp i hodet. Så jeg tok med meg en kaffe og gikk over til henne. Det var en fin måte å få oppmerksomheten på. Jeg ble sittende på kne foran henne mens hun lente seg tilbake for å nyte kaffen. Vi snakket om løst og fast.

Jeg ga i fra meg et stønn idet jeg begynte å føle henne oppover lårene og over den deilige kroppen hennes. Hun visste hvor jeg var på vei. Hun gav meg blikket, DET blikket. «Du er kåt, du» hvisket jeg i det jeg løftet opp kjolen så jeg kunne komme bedre til. «Jeg, nei? Hvordan kan du se det?» svarer hun, med roser i kinnene. Jeg så den deilige fuktige musa glinse mot meg. Jeg la tunga over klitten og masserte den. Hun løftet underlivet mot meg og ba meg stoppe. «Stoppe»? Sa jeg spørrende, med et smil i munnviken. «Ja, vi kan ikke dette nå. Tenkt om ungene kommer!» Hun titter ut av vinduet og ser barna våre leke på trampolina. «De er på trampolina og koser seg!» sa jeg i det jeg fortsatte.

Hun stønnet lavt og elsket behandlingen jeg ga. Hun løftet kjolen videre opp slik at jeg skulle få se de store runde fine brystene. Hun hadde nok glemt frykten for å bli forstyrret. Det er dette som er så pirrende! Vi veit hva vi vil. Hun løftet beina og slang dem rundt nakken min i det hun ga meg blikket, igjen. Jeg kjente at hun begynte å bli utålmodig nå. Hun klemte lårene sine rundt hodet mitt og hendene hennes fant veien til de deilige brystene sine.

Jeg stønnet og nøt synet av henne. Det er så deilig å se hun tar på puppene sine mens jeg slikker den varme deilige fitta. «Liker du det»? Spurte hun gjennom sammenbitte tenner. «mmmm» stønnet jeg forsiktig til svar. «Sånn?» sier hun i det hun knar brystene enda hardere. Jeg kjente pikken var våt og at det rant fra det harde kukkhodet og nedover låret mitt. Jeg satte meg opp og tok fram litt glidemiddel fra kontorskuffen hennes, alltid beredt!

Jeg tok ut den stive pikken og lot glidemiddelet renne langs oversiden av skaftet. Hun stønnet og viste tydelig at hun var tent. Jeg begynte å føre pikken mot åpningen og klitten hennes. Dro den sakte opp og ned slik at hun skulle få kjenne kukkhode imot leppene hennes. Leppene delte seg og jeg skjønte fort at hun var klar for mer. Hun jokket seg langt frem på stolen slik at jeg skulle få komme bedre til. Hun hvisket «Ta meg, knull meg hardt!» Jeg tenner på disse ordene. Det er så pirrende.

Jeg trengte inn i den trange og bløte åpningen hennes. Jeg beundret formene hennes og de deilige puppene mens jeg forsiktig knullet henne prøvende. Jeg la hendene hennes på puppene hennes og hun knadde dem hardt av nytelse. Nå var hun der jeg ønsket aller mest! Jeg elsker når hun er så kåt at hun ikke bryr seg om noe rundt seg!

Jeg førte den ene hånda rundt hofta hennes slik at kontorstolen og hun ikke skulle gli i fra meg. Den andre hånda førte jeg bak mot den deilige rumpa hennes og lot saftene hennes smøre anus. Hun stønnet høyere og begynte å bli utålmodig. Hun ville bare komme! Jeg støtet inn i henne med faste tak, men skjønte at her måtte jeg øke tempoet! Jeg kjente at hun slappet mer av i anus og presset fingeren forsiktig inn i det trange hullet. Jeg elsker å ta henne i begge hullene samtidig! Hun himler med øynene og elsker tydeligvis at jeg presser fingeren enda litt lengre inn. Jeg kjente at nå har vi nådd toppen. Hun stønnet høyere og jeg kjente det bygge seg opp i for meg også. Vi rakk ikke knulle slik lenge, før hun kom i en voldsom orgasme! «Hardere!!» stønnet hun og klorte seg fast i meg. Jeg klarte ikke å holde igjen i det hun kom! Sæden sprutet inn i henne med en voldsom kraft og rant nedover rompa hennes. «Å herregud, det var deilig», sa hun mens hun kysset meg grådig og trakk meg nærmere kroppen sin. Jeg lot hodet hvile på brystene hennes noen sekunder og nøt følelsen som satt i kroppen..

 

Skrevet av TR.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du