Stor test: Erotiske julekalendere – dette er årets beste

Erotiske julekalendere selges som varmt hvetebrød lenge før jul, og salget er allerede doblet sammenlignet med fjoråret hos Nytelse.no.

Erotiske julekalendere har alltid vært populært hos oss, men i år har det virkelig tatt helt av, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

– Alle lekne par bør ha en erotisk julekalender, mener Ebbestad.

Stress ned med førjulssex

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir dopamin, oxtocin og endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

En erotisk julekalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

erotiske julekalendere
Eksklusiv julekalender:
Innholdet har en totalverdi på over 6000 kroner, og nå får du alt til en veldig hyggelig pris. (Bilde: Nytelse.no)

Test av erotiske julekalendere

I år har Nytelse.no gitt ett heldig par tre erotiske adventskalendere for at de skal teste produkter og avgjøre hvilket innhold som er det beste.

  • Dette gjør vi rett og slett for å bli enda bedre. Vårt fokus er fornøyde kunder og da er det viktig å lytte til tilbakemeldingene og ha fokus på god kundeservice om noe skulle oppstå, sier Ebbestad.

Lill-Ann Heier og Edvin Heier har fått teste advantkalenderne Luksus Limited Edition, Naughty and Nice, og Make Love..It’s Christmas. De har sammenlignet innhold, utseende og kaster terning på helhetsinntrykket.

  • Ved første øyekast er to av kalenderne penere rent estetisk, men inneholder mye «prøver» av ting. Og selv om alle tre kalenderne piffer opp sexlivet, så har vi en soleklar favoritt, sier Lill-Ann.

Paret har vurdert alt innhold i alle kalenderne og er enig i at alle bør ha en erotisk adventskalender for å senke stressnivået i jula, prøve noe nytt og gi gnist i sexlivet enten man er alene eller i forhold.

erotisk julekalender – luksusLuksus Limited Edition-julekalender 1990,-

Terningkast: 6 

Dette er en erotisk julekalender full av spennende produkter både for par og single.  Her får du ting du skjønner nå at du skulle hatt for lenge siden.

 Man får vanvittig mye for en lav pris, produkter du kan bruke mange ganger og ikke bli lei. Vi hadde fjorårets kalender også, og vi er begge enige om at årets kalender har mye mer for alle. Kalenderen har en del produkter du kanskje har lyst til å legge i handlekurven med ikke tør.

 Dette er en erotisk julekalender som får deg til å utvide ditt sexrepertoar, og lar deg utfolde deg i en reise av spenning. Kalenderen inneholder en god del leketøy som får deg til å nyte enhver del av kroppen, både deg selv og en eventuell partner. Vi er spesielt positivt overrasket over at Womanizer og We-vibe var i kalenderen.

 Vi ser i årets julekalender, at Nytelse har tatt til seg eventuelle tilbakemeldinger fra foregående år og har klart å sette sammen en kalender som treffer flere, enten du liker det rolig, hardt, litt kinky eller med andre…  Disse 24 deilige gullpakkene skal nytes i en litt hektisk tid, den ultimate avkoblingen.

Kjøp Luksus Limited Edition hos Nytelse.no!

 

erotisk julekalender – naughty and niceNaughty and nice-julekalender 1298,-

Terningkast: 5 

Lekker erotisk adventskalender som kan stå på hylla for så fin er den. Denne kalenderen starter litt forsiktig, og innholdet de første dagene er for å sette stemningen, men den overrasker etter hvert med noen deilige produkter som gir litt mer.

 Kalenderen passer til alle, men egner seg nok mest for par som ønsker å prøve ut noe nytt, men samtidig vil ta det noe rolig. Adventskalenderen inneholder noen overraskende produkter, med tanke prisen, som gir deg et stort smil om munn.

 Det følger med en brosjyre på alle produktene i denne erotiske adventskalenderen. Brosjyren er bra, men det skulle vært en liten spoiler alert på forsiden, så du ikke ser alt med engang. Ellers et godt alternativ om man ikke har så høyt budsjett.

Kjøp Naughty and Nice hos Nytelse.no! 

 

 

erotisk julekalender – it´s christmasMake love… it’s Christmas-julekalender

Terningkast: 4 

Denne erotiske julekalenderen roper julestemning når du åpner den, noe vi syns var en fin twist. Kalenderen gir også en noe roligere start, men det tar ikke lang tid før den erotiske julekalenderen byr på overraskelser du sent vil glemme.

 Innholdet i denne julekalenderen er ikke like stort som i de to andre, men denne og har produkter du skulle hatt i skuffen for lenge siden. Det er spesielt en pakke (Womanizer) vi mener enhver kvinne må eie, men den får du også i Luksus-kalenderen.

 Alt i alt en god julekalender, med noen twister underveis. I likhet med den andre kalenderen skulle det stått at alle produktene er avbildet i brosjyren som følger med. Informasjonen er bra, men det skulle vært en «spoiler alert» på forsiden, så du ikke ser alt med engang.

Kjøp Make Love, it’s Christmas hos Nytelse.no!

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,