Svigerinnens tunge

Storfamilien har leid et hus i Spania og i dag er det Maud og svigerinnen Janet sin tur til å slappe av ved bassenget mens barna og ektemennene er i badeland.
Hun har hatt på seg en bronsefarget bikini som hun kjøpte bare noen dager før de reiste. I korte perioder har hun ligget på magen toppløs for å prøve å få bukt med bikiniskillet.

Det kornblonde håret hennes har vært satt opp i en stram knute på toppen av hodet, for at håret ikke skulle legge seg over skuldrene eller nakken. Hun våkner og sjekker klokka. Hun har i hvert fall sovet i en time. Maud kjenner at hun må ha seg en pause fra solen og tenker seg en tur på badet for å dusje og skifte, før hele gjengen kommer hjem fra badelandet og alle skal bruke badet på likt.

Maud reiser seg opp og strekker på kroppen. Hun går inn i huset og inn på det store flislagte badet i første etasje og låser døra bak seg. Maud knepper opp bikinitoppen og kikker på seg selv i speilet. Hun har fått mye farge allerede på denne uke de har vært her. De melkehvite brystene hennes står i sterk kontrast til resten av den solbrune huden. Maud ergrer seg litt for at hun ikke har turt og solet seg mer toppløs tenker hun, men fnyser av tanken før hun har rukket å tenke den ferdig. Det er rett og slett ikke en sånn type ferie.

Mens Maud står der og inspiserer brunfargen så stikker Janet hodet frem bak dusjforhenget. Hun er ikledd et hvitt håndkle og har dryppende vått hår. «Pleier du ikke å banke før du går inn?” Sier Janet. Maud skvetter litt og dekker automatisk til de nakne brystene sine, men slipper taket i de så snart hun registrerer at det bare er Janet. “Jeg trodde badet var ledig. Dessuten var ikke døren låst” Svarer Maud spakt. Janet smiler.

Vanndråpene på huden hennes skinner i det skarpe lyset inne på badet. “Kanskje jeg glømte å låse, eller kanskje jeg lot den stå åpen med vilje” Svarer Janet og fniser, før hun griper etter et håndkle og begynner å tørke det tykke, lange, kastansjebrune håret. Janet kan ikke være stort over 160 høy og har en vanvittig smal midje. Alt den jenta fortærer er nødt til å feste seg på rumpa og hoftene hennes. Janet har en rumpe som selv Kardashian-jentene ville vært misunnelig på.

Det lille hvite håndklede sitter stramt rundt kroppen hennes og løfter de c-cup-brystene hennes opp under haken hennes. Maud ser på henne i speilet og ser at Håndkle er så kort at det er kun så vidt det dekker den svære rumpa hennes. Den nederste delen av rumpeballene synes i det hun skritter ut av badekaret. Maud begynner å børste bort noen sandkorn fra halsen og brystkassen.

“Lot den stå oppe med vilje?” Sier Maud spørrende. “I håp om hva da?” Janet bare fniser og kikker på den toppløse Maud via speilet. “Flotte pupper btw” sier Janet. Maud rødmer litt og vurderer om hun skal dekke seg til igjen. Det er noe med blikket til svigersøsteren. Janet stiller seg ved siden av henne og kikker på sitt eget ansikt i speilet. Janet lager trutmunn og strekker huden på kjakene og pannen og før Maud rekker og svarer på puppekommentaren, så sier Janet “Synes du jeg ser gammel ut. Burde jeg sette noen Botox-sprøyter” “Herre gud jente. Du er 29. Du er tre år yngre enn meg” Janet fortsetter med trutmunnen og det virker som hun ikke har hørt svaret fra svigersøsteren.

Øynene hennes vandrer over speilet tilbake til Mauds nakne bryster. Maud kjenner hun begynner å bli irritert og sier med en litt hissigere tone en det hun tenkte “Enten får du ta på dem og gjøre deg ferdig, ellers så får du gi faen” “Får jeg virkelig lov” Sier Janet og gynger opp og ned på tærne og fotsålen. Brystene hennes disser mens hun nesten hopper opp og ned. Hele ansiktet hennes lyser opp i et digert smil og de kritthvite tennene hennes lyser i det solbrune ansiktet. Maud blir tatt litt off guard og vet ikke helt hva hun skal svare svigersøsteren. Svigersøsteren som vanligvis er så dannet og stille. Hvem er denne nye jenta?

Maud stammer og stotrer litt, men svarer til slutt ja. Janet hviner som en fornøyd tenåringsgutt og klapper høyt i hendene. Maud sukker tungt og snur seg halvveis mot svigersøsteren. Janet varmer opp hendene sine og legger de varsomt over puppene til Maud. Klemmer de varsomt og løfter de for å kjenne på tyngden. De er ikke så store. Faktisk så har Maud bare en b-cup, men de har holdt seg godt gjennom to graviditeter. Svigersøsteren bruker god tid og Maud himler overdrevet med øynene. “Jeg vedder på at John elsker å leke med disse” Sier Janet og smiler. “Jeg vedder på at du knapt får ha dem for deg selv” “Tuller du” Sier Maud sarkastisk. “John har ikke tatt på meg på evigheter. Vi har ikke hatt sex på aldri så lenge. Dette er faktisk det nærmeste jeg har kommet sex på måneder”.

Janet står som forhekset og holder fire fingre under hver pupp, menns hun stryker niplene med tomlene. Med en litt barnslig stemme så spør hun “Kan jeg smake på dem? Please, please, please, please” Maud får øyekontakt med svigersøsteren og skjønner at hun ikke tuller, eller hun tror i hvert fall ikke det. Fingrene hennes kjennes så godt de følsomme niplene hennes. Man skulle nesten tror svigersøsteren hadde gjort noe lignende før. Hun kjentes i hvert fall ikke ut som de grove hendene til John. Det var ikke alltid lett å skille om han kjærtegnet brystene hennes eller om han prøvde å gni en magisk ånd ut av dem.

Litt usikker, men med en leken tone for å kunne ha en tillagt ironi eller sarkasme å gjemme seg bak hvis det skulle vise seg at Janet bare tøyser med henne, så svarer Maud “Ja da, masa” og utstøter et litt oppgitt stønn. Janet bruker ikke mange mikrosekundene på å kaste seg over dem. Hun kysser og slikker varsomt på Mauds venstre bryst mens hun forsiktig masserer det høyre. Det føltes langt bedre enn hva Maud hadde forestilt seg og hun begynner ufrivillig å puste litt høyere. Svigersøsteren veksler på hvilket bryst hun har i munnen og hun veksler på å leke pirrende med niplene med tungespissen sin.

Maud kikker ned på Janet og Janet kikker av og til opp på svigersøsteren sin og smiler med øynene. Tusen tanker går gjennom Mauds hode på en og samme gang. Har svigersøsteren gjort dette før, er svigersøsteren lesbisk og hvorfor i helvete føles det så godt. Janet begynner å kysse seg vei fra brystvorten og nedover puppen hennes. Maud lukker øynene et øyeblikk og bare kjenner på hvor godt det er. Hun kjenner Janets våte, myke lepper kysse seg nedover brystkassen og nedover magen hennes. Med øynene lukket kan Maud høre Janet fnise mens hendene hennes flytter seg fra puppene og ned på siden av magen hennes.

Svigersøsteren fortsetter å kysse henne med våte, varsomme kyss nedover magen. Hun kommer til navlen og lar tungen leke pirrende med den. Maud står der med øynene lukket og kjenner at hun faktisk blir opphisset av dette. Hun som aldri en gang har fantasert om jentesex, hun som har ansett seg som en heterofil kvinne hele livet. Hvorfor kjennes dette så godt ut. Hun hadde aldri i sitt liv sett for seg at hun og Janet noen gang skulle gjøre noe slikt og i hvert fall ikke edru. Janet kysser seg lengre nedover. Fingrene til Janet følger Mauds kropp og snart så er Janets lepper rett ved bikinilinningen. Svigersøsteren kikker opp på Maud og kikker tilbake med et sløret blikk mens hun puster tungt.

Uten at noen av jentene sier et ord, så bruker Janet tomlene til å trekke bikiniunderdelen noen centimeter nedover og blottlegger toppen av fitta til Maud. Et lite sekund etter kommer de våte leppene hennes med kyssene. Maud tenker hvor lettet hun er over at hun tok en full brasiliansk wax før turen. Maud klarer ikke å stoppe et stønn som unnslippe leppene. Hun griper tak i servanten og lener overkroppen bakover, mens hun subtilt skyver underlivet fremover. Janet trekker bikiniunderdelen til Maud helt ned på lårene og blottlegger hele kjønnet til Maud. Janet setter seg ned på kne på det flislagte baderomsgulvet. Det lille hvite håndkledet hun har hatt rund kroppen har løsnet i knyttingen og det faller av henne, så svigersøsteren blir sittende naken på gulvet fremfor henne.

Janet skiller Mauds fittelepper med tungen og Maud er mye våtere enn hun hadde trodd hun skulle være. Dette føles så galt, men likevel så utrolig deilig på en og samme gang. Tungespissen til Janet går i store sirkler rundt Mauds klitt og Maud stønner enda høyere. Hun griper hardere tak i servanten så knokene blir hvite. Maud sprer beina enda mer, så det skal bli lettere for Janet å komme til. Janet lar fingrene stryke over innsiden av Mauds lår, før hun lar to fingre finne veien inn i henne uten protester fra Maud. Svigersøsteren sitter der og slikker og kysser Mauds klitt mens hun av og til kikker smilende opp på henne. Forsiktig begynner hun å fingre Maud og ubevist setter Maud seg opp på vasken, så bare tåspissene når ned til gulvet.

Hun begynner å beføle sine egne pupper mens svigersøsteren fingrer og slikker henne. Herre gud, dette er en type behandling hun ikke kan huske sist hun har fått. Ektemannen hennes er ikke akkurat noen ekspert på oralsex og han er som de fleste mennene Maud har vært med, mer glad i å motta oralsex enn å gi. Janet fniser når hun skjønner hvor mye Maud nyter dette. Stønningen til Maud har blitt høyere, så høy at Maud er nødt til å bite seg selv i underleppen for å kontrollere lydene hun lager. Svigersøsteren veksler mellom å kysse, suge, slikke og nible på klitten hennes, mens to fingre taktfast knuller henne.

Maud vet ikke hvor lenge til hun klarer å holde ut. Hun kjenner noe er i ferd med å bygges opp. Bygges opp helt nede fra tærne. Hun ser ned på den tre år yngre svigersøsteren og ser hun er våt rundt kjakene av Mauds safter. Bank, bank, bank! “Er det noen der inne?” Det er Svigermoren som er på døren “Er det noen der inne?” Janet gjør ingenting for å stoppe, så det blir opp til Maud å svare. “Ja, Maja. Det er bare meg” Maud kunne sverget på at Janet fingret hende hardere og at lyden av fingrene hennes i Mauds våte fitte var så høy at den overdøvet alt annet. “Fort deg å bli ferdig. Guttene og barna er snart hjemme og jeg må bruke badet før det kommer. “Jada Maja, jeg skal bare gjøre meg ferdig. Jeg kommer så fort jeg er klar”.

Maud griper tak i svigersøsterens bakhode og presser henne hardt mot underlivet sitt og det tar ikke mange sekundene etter svigermorens banking på døren at hun eksploderer i en orgasme. Maud er nødt til å bite seg i knyttneven for å ikke skrike av ekstase. Orgasmen pulserer gjennom henne og når Janet er sikker på at Maud er i mål, så reiser hun seg opp og gir den rødmende svigersøsteren en stort vått kyss på munnen og sier “Takk for at jeg fikk lov”.

Skrevet av Pinguino Noir

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.