Vår lille hemmelighet

Etter vi ble 50 har meg og min kone begynt å se etter nye måter å friske opp sexlivet vårt. En kveld så vi på et TV-program hvor de testet en fjernstyrt vibrator for par, noe som gjorde min kone interessert.

Kvinnen i programmet fortalte om sine erfaringer. Hun brukte vibratoren til å få skjulte orgasmer når hun var ute på byen, hun elsket tydeligvis følelsen av å gjøre noe «tabu» med så mange mennesker rundt seg. Hun beskrev hvordan partneren hennes brukte fjernkontrollen på uventede tidspunkt, det gjorde det ekstra spennende å ikke vite når og hvor vibratoren i trusen hennes ville starte neste gang.

Ellen, min kone, hadde søkt på internett og funnet noe lignende den vibratoren vi så på TV. Det var en pen truse med en skjult vibrator på innsiden, selve fjernkontrollen var en diskré ring med en liten knapp på toppen.

Tanken på den lille vibratoren gjorde Ellen kåt og rastløs; pakken kunne ikke komme fort nok. Så fort jeg fikk hentet pakken hadde hun revet den opp og gjort alt klart for en liten test. Vibratoren hadde 10 forskjellige innstillinger, hvert klikk på fjernkontrollen byttet til neste innstilling. Den lille ringen hadde ingen indikator for hvilken innstilling man var på, så man måtte holde tellingen selv.

Den kvelden prøvde vi vibratoren så mye at batteriene døde, heldigvis fulgte det med et ekstra sett i pakken. Vi noterte ned batteritypen, det var tydelig at dette var noe vi måtte ha mer av.

Vi hadde planlagt en god middag med vår venn Bjørnar, en enkemann vi ofte inviterte ut så han ikke skulle sitte så mye alene hjemme. Jeg luftet tanken om at det kunne være en god anledning til å prøve vårt nye vidunder. Ellen var litt nølende, hun hadde egentlig lyst til å prøve den med bare oss to først, men hun syntes tanken var spennende. «Hvis vi blir oppdaget må vi stoppe med én gang,» sa hun til meg.

Hun ønsket ikke å gjøre Bjørnar forlegen, men tanken på å få en orgasme med noen hun kjente ved siden av seg gjorde henne tydelig opprømt. Hun måtte prøve å late som ingenting selv når vibratoren gikk for fullt, men det var en del av hennes fantasi.

Jeg måtte innrømme at tanken på å ha full kontroll over min kones nytelse var svært opphissende. Det at Bjørnar skulle være med dempet ikke stemningen, snarere tvert i mot. Jeg lurte på hvordan hun ville reagere når jeg aktiverte vibratoren hun hadde hvilende mot klitoris, det ville nok bli svært en interessant aften.

Ellen hadde valgt en tettsittende og svært kort kjole denne kvelden. Hun likte å vise frem de store brystene sine; selv ungguttene la ofte merke til henne når vi var ute. Hun tok på seg den sexy trusen og satte i vibratoren, så var vi klare for den store kvelden.

Vi plukket opp Bjørnar på veien før vi satte kursen mot restauranten. Bjørnar satt i baksetet og pratet løst med Ellen i forsetet. Jeg kunne ikke dy meg og satte i gang vibratoren med jevne mellomrom, helt til min kone ga meg «blikket». Hun var tydeligvis ikke klar for noe mer akkurat da.

Vel fremme fikk vi plass i et hyggelig lite avlukke bak i lokalet. Bjørnar og Ellen satte seg på den ene siden av bordet, jeg på den andre. Bjørnar er en stor og røsslig kar, Ellen med sine 162 centimeter forsvant nesten der hun satt inn mot veggen.

Noen få drinker senere satt praten løst, Bjørnar fortalte om sin tid på havet og vi delte opplevelser fra vår siste ferietur til Mallorca. Midtveis i en av Bjørnars historier klikket jeg på fjernkontrollen for å se om Ellen reagerte. Jeg kunne se øynene hennes bli større, og jeg fortsatte å klikke meg gjennom de forskjellige vibrasjonene mens hun prøvde å følge med på hva Bjørnar sa. Når jeg kom til klikk nummer 11 og vibratoren slo seg av fikk jeg et lite nikk fra Ellen.

Etter hovedretten og et par nye drinker startet jeg vibratoren igjen. Jeg klarte å miste tellingen på hvor jeg var i klikkene. Ellen sa ingenting, men jeg kunne se at hun smilte bredt og var litt ufokusert i blikket, så vibratoren var tydeligvis i gang. Jeg klikket et par gang til for å se om Ellen reagerte, da spurte Bjørnar meg om hva det var jeg gjorde. Jeg må ha klikket nok til å slå av vibratoren, for Ellen sukket mykt og smilte til meg.

Bjørnar kikket på oss begge, og jeg begynte å fortelle hele historien om TV-programmet og den fjernstyrte vibratoren. Ellen ba meg gi henne fjernkontrollen. Jeg føler meg som et lite barn som har fått yndlingsleken konfiskert av moren sin, men jeg gir den fra meg. Hun legger den ved siden av tallerkenen sin, rett ved Bjørnar.

Han overrasker oss begge ved å plukke opp ringen. Jeg tenkte han ville se hva det var, men han klikket bestemt på knappen mens han så på Ellen. «Jeg må bare prøve,» sa han og lo varmt. Ellen hoppet nesten i stolen når vibratoren startet igjen. Et lite stønn slapp ut av henne før hun tok seg litt sammen og prøvde å late som om ingenting hadde skjedd.

Bjørnar klikket et par ganger til mens han studerte ringen. «Det skjer jo ikke noe?» spurte han meg. Jeg smilte og nikket mot Ellen som hadde lagt hånden mellom bena som for å prøve å skjule lyden av vibratoren. Heldigvis var det mer enn nok støy i lokalet, det var ingen som hørte de forsiktige lydene som kom fra skrittet hennes. Hverken jeg eller Bjørnar kunne høre noe ihvertfall.

Bjørnar snudde seg mot Ellen før han spurte, «Virker den?»

Hun smilte tilbake, «Ja, det gjør den virkelig.»

Han virket ikke helt fornøyd med det svaret, så Ellen tok plutselig tak i hånda hans og førte den ned mellom bena hennes.

«Kjenner du det?» spurte hun. «Nei, jeg kjenner ingenting,» sa Bjørnar.

Bjørnar klikket på fjernkontrollen igjen og vibratoren begynte å pulsere. Ellen stønnet og begynte å vri seg på stolen. Hun dro kjolen opp og la hånden til Bjørnar på innsiden av trusen med sin egen hånd oppå. «Kjenner du det nå?» spurte hun. «Ja, så vidt,» sa Bjørnar og klikket en gang til. «Stoppet det?» spurte Bjørnar, «Ja, det var det tiende trinnet,» sa Ellen. Kinnene hennes var ekstra røde nå, og brystene hennes glødet nesten under det varme lyset.

Bjørnar la ringen tilbake hos Ellen og tok hånden sin ut av trusa hennes.

Kelneren kom tilbake til bordet og spurte om vi ville ha dessert, noe vi først takket nei til. Ellen spurte Bjørnar om han ville dele et stykke sjokoladekake med henne, og det var greit for ham. Jeg tok en kopp kaffe siden vi skulle bli sittende litt lenger.

Vi prøvde å se respektable ut for kelneren når han kom tilbake med kakestykket og kaffekoppen min. Når han hadde gått spurte Bjørnar, «Liker du vibratoren Ellen?» «Ja,» svarer hun, før hun forteller at dette er første gang vi prøver den ute, og den ser ut til å virke akkurat som vi hadde håpet. «Det er tanken på å få en orgasme ute blant alle andre, på en måte, som tenner meg.» Hun snur seg mot meg med et smil, «Det er fint å dele en sånn opplevelse.»

Bjørnar sa han skulle ønske han hadde fått oppleve noe sånt med sin kone. I det han har sagt det plukker han opp fjernkontrollen igjen og klikker én gang på den. Han fører hånden ned i trusa til Ellen igjen. Jeg kan såvidt se over bordet at hun er blitt våt, og hun protesterer ikke når Bjørnar koser med henne. Kanskje var det alkoholen, eller så var hun kåtere enn jeg trodde.

Han nikket til Ellen, «Nå kjenner jeg den,» som om det var hele grunnen til at hånden hans lå mot underlivet hennes.

Jeg visste ikke om han snakket om fitta hennes eller vibrasjonene. «10 trinn, så dette må være trinn 1?» spurte han. Ellen nikket. Han lot hånden ligge og hvile mot henne en stund. «Skal vi prøve nummer 2?» sa han og klikket en gang til. Ellen hadde grepet tak i stolen og nikket tilbake med et smil om munnen.

«Nå kjenner jeg den ikke lenger,» sa Bjørnar og lot hånden gli litt ned før han førte en finger inn i Ellen. Det så nesten ut som om Ellen ville stoppe ham, men Bjørnar smilte og sa «Der var den ja.»

Ellen hadde begynt å svette, hun vred seg på stolen og stønnet forsiktig mens hun prøvde å holde igjen enda høyere lyder. Etter en liten stund klikket Bjørnar på ringen igjen. «Nummer 3 ja, den kjente vi godt,» sa han og gliste. Ellen kunne ikke svare, hun prøvde å gjemme seg bak Bjørnar mens hun presset seg opp og ned på den store fingeren hans.

Jeg satt på min side og nøt synet av de to. Ellen så ut som hun kom til å eksplodere når som helst og Bjørnar hadde nok aldri hatt det så gøy før i sitt liv.

I samme stund kom kelneren tilbake for å sjekke om alt sto bra til, trengte jeg kanskje påfyll av kaffe? Bjørnar og Ellen var for opptatt til å legge merke til den stakkars kelneren, men han bare smilte og trakk seg tilbake. Jeg kunne se han hviske til noen av sine kollegaer som igjen så bort mot oss og smilte.

I mellomtiden hadde Bjørnar vært innom trinn 4, 5 og 6. Han var klar for Ellens orgasme, men hun skled opp og ned på fingeren hans som en trent rytter. Han legger tommelen sin mot vibratoren og presser den mot Ellen, da slipper hun ut et høyt «ÅÅÅÅH!» jeg tror alle i restauranten hørte. Flere av gjestene snur seg mot oss for å se hva som skjer.

Bjørnar gjorde tydeligvis noe Ellen likte, for tommelen som presset på vibratoren kombinert med trinn 7 får det til å gå for Ellen. Hun synker sammen på stolen med et fornøyd sukk mens Bjørnar trekker ut fingeren og sier «Er ikke moderne teknologi flott?»

Jeg hadde nesten forventet en runde med applaus fra de andre gjestene, eller i det minste fra vår uskyldige kelner, men Ellens fantastiske show måtte ta til takke med vår beundring.

Ellen smilte der hun satt. «Bjørnar, det der må ha vært en av de beste orgasmene jeg har hatt. Det var helt utrolig å vite at du gjorde alt dette bare for meg.» De satt tett inntil hverandre og spiste opp kakestykket sitt, før vi ble enige om å ta kvelden. Jeg passet på å gi kelneren skikkelig med driks. Han smilte og blunket til meg, tydelig fornøyd med kveldens underholdning. «Jeg håper dere er fornøyde,» sa han. «Å jo, det er vi absolutt,» sa Ellen.

Når kelneren hadde gått sa Bjørnar at det ikke ofte han blir så tent, før han tok hånden til Ellen og la den mot skrittet. Jeg kunne se bulen som gjemte seg under buksa hans, det var tydelig at han var klar for mer. «Ikke her,» sa Ellen, «vi fikser det i bilen.»

Vi spaserte ut av restauranten med flere misunnelige blikk på oss. Ellen og Bjørnar satte seg i baksetet i bilen, «Nå kan vi jobbe med problemet ditt,» sa Ellen. Hun spurte om Bjørnar hadde hatt det gøy i kveld, han slikket fingeren sin og sa «Jeg likte å se deg komme på denne her, hvis dere har lyst til å gjøre det igjen så vet jeg akkurat hvor vi kan dra.»

Ellen hadde begynt å gni hånden sin mot kuken til Bjørnar gjennom buksa. Etter en stund ba hun Bjørnar om å ta av seg buksa så hun kan få sugd ham. Etter det hørte jeg bare Bjørnars tunge pust blandet med våte slafs fra munnen til Ellen. Plutselig hører jeg et høylydt stønn, før Bjørnar setter seg opp igjen, tydelig fornøyd med kveldens opplevelser…

Ellens lille hemmelighet var Pantyrebel fjernstyrt trusevibrator en diskré vibrator med trådløs fjernkontroll du finner hos Nytelse.no.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.