Form din egen dildo med The Dodil!

The Dodil er noe så sjeldent som en helt ny type dildo! Den leveres i en søt liten termos, inni finner du en liten gummisnor og selve The Dodil. Dildoen kan minne om en liten pølse i starten, det er først når du varmer den opp at magien starter. Fyll termosen med varmt vann og la The Dodil ligge oppi vannet i 15 – 25 minutter. Hvis du bare vil endre litt på formen er kortere tid best, ellers blir den veldig slapp i fisken og du må forme den på nytt.

The Dodil - form din egen dildo!Kna, bøy, vri og klem The Dodil til du har formen du vil prøve. Her er det ikke mange grenser – du kan lage U-svinger, store kuler, en lang og tynn stav og mye, mye mer. Det eneste du må unngå er bruk av skarpe gjenstander når du former dildoen. Vi har laget alt fra den typiske G-punkt stimulatoren, en U-formet dildo for dobbelpenetrering til en fantastisk stav med mange små kuler. Det finnes tusenvis av ulike former du kan prøve, The Dodil kan formes om og om igjen slik at du aldri må ta til takke med én type dildo.

The Dodil har et mykt ytre skall av silikon. Silikon er et materiale som er mykere enn noe annet på markedet, og samtidig tåler det koking og såpevask for enklere vedlikehold. The Dodil blir effektivt sterilisert hver gang du former den! Innsiden består av et nedbrytbart, medisinsk polymer som er ekstremt lett å forme når det er varmt, men som stivner fort etter oppvarming og beholder formen du valgte lenge.

Alt dette er gøy nok, men er The Dodil verdt prisen? Absolutt! Selv om du tar bort muligheten til å forme dildoen etter eget ønske har du fortsatt en kjempeflott dildo i silikon. Ulikt alle andre dildoer kan du selv finne din perfekte lengde, tykkelse og form uten at du må ta sjansen på å kjøpe en spesifikk størrelse.

Kjøp din The Dodil nå hos Nytelse.no.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du