Kvinnen i nabobåten

Det brede smilet gjorde inntrykk. Hun sto ved rekka på cabincruiseren og så ned på meg der jeg manøvrerte den lilla snekka til onkelen min inntil brygga ved siden av henne. Det var ikke bare smilet jeg la merke til, hun hadde på seg et tettsittende antrekk som viste frem den flotte figuren hennes. En tynn genser med små hvite knapper i fronten satt stramt over de store brystene hennes, og buksa viste tydelig at hun hadde en flott rumpe.

«Heisann,» sa hun da jeg surret tauene til flytebrygga. Jeg hilste blidt tilbake. Kvinnen kunne nok være i midten av tredveåra, ganske lys i huden og med krøllet lyst hår som lå ned over skuldrene hennes. Jeg ble stående og prate med henne en stund. Jeg merket at hun hadde tatt seg en liten knert, hun spurte om jeg også hadde lyst på en drink. «Ja takk, gjerne det» svarte jeg. Da hun ba meg komme opp i båten til henne, var jeg ikke vanskelig å be. Hun presenterte seg som Mona og forklarte at hun og mannen holdt til der nede hele sommeren, men de skulle først ha ferie sammen uken etter. De bodde i båten mens mannen hennes var på arbeid.

Da klokken bare var elleve på formiddagen, forstod jeg at det ville ta en stund til han kom tilbake og begynte å interessere meg mer for henne. «Det er to ting som slår meg. Det ene er at jeg hadde aldri etterlatt ei snerten dame som deg alene. Det andre er at det må være helvetes ensomt i lengden,» sa jeg til henne etter at hun hadde fylt oppi glasset mitt for andre gang. Mona reiste seg, stilte seg framfor meg og strøk en hånd utenpå t-skjorta mi. «Du er da ikke farlig, er du vel?»

«Blir du med utpå en tur?» spurte hun og pekte utover fjorden. Jeg tenkte meg ikke om et sekund en gang før jeg nikket og begynte å løsne fortøyningen.

Smilet hennes ble om mulig enda finere. Hun holdt en stødig hånd på rattet og startet opp dieselmotoren. Vi bakket ut et stykke før hun la inn drevet, og vi seg sakte utover mens bryggene forsvant bak en odde. Vel fire hundre meter fra land slakket hun av og lot båten sige i den rolige sjøen. Jeg satt i solsetet på akterdekket, Mona kom bort og satte seg ned ved siden av meg. Hun snudde seg mot meg og strøk hånden over t-skjorta mi ennå en gang, men denne gangen ville hun også under den. «Du er litt av en bamse,» sa hun og lot fingrene gli over brysthåra mine.

Hun var farlig nær meg med ansiktet, og det forførende blikket hennes ga meg mot til å la hånden min gli utenpå den blomstrete genseren og over brystene hennes. BHen hadde hun lagt igjen under dekk, og hun stoppet meg heller ikke da jeg løsnet knapp for knapp og la hånden over det ene brystet hennes. «Skal vi gå nedenunder?» sa hun og trakk meg ned i kabinen hvor vi fint kunne stå oppreist. Mona rev av seg genseren før hun løsnet buksa og lot den falle til gulvet. Den rosa lille trusa hun hadde under var nok til at jeg satte fart i avkledningen selv. Da jeg skulle til å trekke av meg trusa stoppet hun meg. «La meg gjøre det,» sa hun og trakk trusa litt ned så strikken hvilte rett over ballene mine. Hun grep fatt i den stive kuken min og klemte om den.

«Jeg visste du var herlig nedentil,» sa hun mens hun kjærtegnet kuken min med samtlige fingre. «For å være ærlig så tror jeg vi begge er ganske herlige,» sa jeg til henne og lot hånden gli innafor trusa hennes. Jeg strøk henne over kjønnshårene og lot en finger gli mellom leppene. «Da tror jeg vi vil få det kjempeherlig sammen,» hvisket hun. Hun kysset meg og plasserte det ene beinet sitt opp på sengebenken mens hun gned seg inntil meg. Hun førte den stive kuken min frem mot fitta si og gned kukkhodet opp og ned langs sprekken før hun lot den ligge rett foran åpningen. Hun så på meg og ville ha meg til å trykke den inn. «Ah! Kom igjen vennen min!» gispet hun og jeg lot kuken gli ut og inn av henne.

Hun var drivende våt på noen få sekunder. Jeg la hendene på rumpa hennes og presset henne hardt mot meg, noe som fikk henne til å stønne voldsomt. Hun la armene rundt nakken min og trakk seg tettere inntil meg. Mona la plutselig begge beina rundt meg og strammet til så kroppen hennes hvilte på meg. Jeg fikk ikke mulighet til å bevege meg noe særlig, men det gjorde tydeligvis ikke noe. Plutselig skrek Mona høyt og fikk en kraftig orgasme med begge beina tullet rundt meg. Jeg la henne ned på benken, stilte meg på kne mellom beina hennes og førte kuken inn i det nå veldig våte hullet. Hun akte seg helt ut på kanten og trakk begge knærne opp og ut til siden. Fitta hennes glinset mot meg, jeg grep henne om livet og lot den stive kuken gli rolig inn i henne.

Mona beveget hoftene som om hun ville tre seg ennå lenger inn på den harde kuken. «Du har en deilig pikk! Åh, så deilig den er! Åååh!» skrek hun mens jeg presset meg inn så langt jeg kom. «Fitta di er jo som skapt for den!» lo jeg og holdt meg til samme ordbruk. «Jeg synes sex er jævlig deilig, spesielt når en treffer damer som deg,» sa jeg og smilte. Jeg lot kuken gli dypere i henne, så dypt at hun gispet høyt. «Vet du hva? Det er det jeg mener også, men jeg får faen ikke gubben til å gi meg det jeg vil haaaaa,» sa hun, med et ufrivillig stønn mot slutten.

Jeg så at det ble vått på setet under henne og gjorde henne oppmerksom på det. «Snu deg rundt så jeg får tatt deg bakfra!» kommanderte jeg. «Å ja, det er deilig!» utbrøt hun og nærmest hoppet rundt og løftet rumpa så langt hun kunne opp mot meg. Jeg lot kuken gli helt inn i henne og grep henne rundt livet for å få godt tak. Monas stønn gikk raskt over til hese og kåte skrik, jeg kunne kjenne fitta hennes stramme seg rundt kuken min i takt med klaskene fra rumpa hennes.

Jeg økte tempoet mens Mona begynte å blande skrik, stønn og hyl. Kuken føltes som om den skulle eksplodere, og mens jeg drev på som verst bak henne kom orgasmen som om en demning brast. «Jeg må la det gå nå, jeg klarer ikke å… Jeg kommer!» stønnet jeg. «Kom… kom… kom!» ropte hun og presset seg bakover mot meg. Sæden formelig eksploderte inne i henne. Jeg trakk meg ut og forbannet meg på at jeg skulle trene mer, for jeg følte meg totalt utslitt etter bare minutter med knulling. Mona reiste seg og la armene omkring meg.

«Vet du hva? Da gubben hadde reist i dag morges, lå jeg faktisk i sengen og fantaserte. Jeg gjør ofte det, det er sjelden jeg får et skikkelig knull nå for tiden. Da tenkte jeg at om det skulle dukke opp en kjekk mann i dag, så skulle jeg få ham til køys.» Jeg så på henne. Hun smilte, men jeg følte at hun også var en tanke flau over seg selv. «Jeg fantaserte om denne ukjente mannen mens jeg fingret meg selv, det var faktisk bare minutter før vi møttes.» Jeg tenkte tilbake, var det kanskje opphisselsen som hadde gjort henne litt rød i kinnene, ikke alkoholen?

«Når jeg så deg ble jeg litt skuffet fordi du kom akkurat for sent, men når vi snakket sammen så ble jeg plutselig kåt igjen. Resten av historien kjenner du…» sa hun med et lurt smil. «Er du ofte så åpen med ukjente menn?» spurte jeg og trakk henne inntil meg. «Nei, men jeg tror at du er en type som liker å høre det.» Vi reiste oss sammen og gikk nakne ut på dekket. Jeg tok den litt glorete sofaputen fra akterdekket og la den ned på dørken. Mona la seg ned på ryggen og ville ha meg over seg, noe jeg ikke hadde noe imot. Hun hadde en fin kropp og jeg ville utnytte tiden vi hadde sammen best mulig. Hun fikk orden på kuken igjen ved å bruke litt fingerferdighet og en veldig akrobatisk tunge, det ble noen hektiske minutter bak i båten før vi kom i hver vår eksplosive orgasme.

Mona reiste seg og fant fram to kalde pils fra kjøleskapet. Hun satte seg skrevs over meg, trakk hodet mitt opp og lot meg ta en deilig slurk av den kalde pilsen før hun satte flasken fra seg ved siden av meg. Hun gned seg mot kuken min, lot kjønnsleppene gli frem og tilbake oppå meg. Da jeg var halvstiv fikk hun den inn i fitta si igjen og fortsatte å gni seg frem og tilbake mens hun drakk av pilsflaska. Slik satt vi til vi hadde drukket tomt. Da var kuken så stiv igjen at Mona synes det var for ille å trekke seg av. I stedet begynte hun å gli sakte opp og ned mens hun brukte fingrene på fitta si.

Jeg klemte om brystene hennes, kløp de stive brystvortene og slikket rundt dem når hun innimellom lente seg ned mot meg. Hun fikk minst tre orgasmer til før hun roet seg litt ned. For min del regnet jeg med at det var slutt for enn stund. Mona likte å bruke kuken min til å stimulere seg selv, men da hun skjønte at jeg ikke ville få noen utløsning på en stund hoppet hun av meg og la munnen om kuken min. Hun sugde og slikket en liten stund, så snudde hun seg mot meg og sa jeg måtte gjøre det samme med henne.

Vi lå lenge og kjælte med hverandre på denne måten, det gikk bortimot en halv time før hun ville forsøke å få det til å komme for meg, denne gangen skulle hun bruke hånden. Det ble både hånd og munn og jeg spurte henne om hun ikke kunne la det gå i munnen sin. «Det er ikke mye som er igjen!» lo jeg. Hun lot leppene gli over kukkhodet mens hun runket, jo mer jeg stønnet dess mer runket hun. Hånden gled raskt opp og ned og da jeg følte utløsningen var på gang lot jeg hele spruten havne inne i munnen hennes. Som ventet var det ikke så mye som kom, og hun svelget hele greia med et smil om munnen.

Klokken var bortimot halv tre på ettermiddagen da vi tøffet innover mot brygga igjen. På veien inn la vi planer for resten av uken, hun ville nemlig ha så mye som mulig av meg før gubben fikk ferie…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du