Vår første trekant – Del 3

 

En annens hånd

Vi har kommet litt til hektene, så jeg begynner å kose litt med deg igjen. Nå er vi tryggere og vi ligger og koser. Du legger deg mot meg, og jeg holder deg i armene mine. Vi kysser og koser alle tre. Så plutselig kjenner jeg en hånd til på puppen din. WTF?

 

Hvem er det tenker jeg, inntil jeg kom på det. Jeg må kjenne en gang til, men den er der fortsatt. Så tar jeg på hoftene og forstår at vi ikke er to i sengen. Dette vil jeg ikke, tenker jeg! Men jeg kjenner gyngingen din. Plutselig er det fire hender på kroppen din igjen. Du gnir deg hardt inntil meg, så kjenner jeg en hånd rundt lårene dine. Du tar den og legger den mellom oss.

 

Du kysser på meg og holder rundt meg. Og ser på meg. Du legger pikkene våre på låret ditt så du kan kose med begge samtidig. Vi koser en stund, han forstår at vi to er glade i hverandre. Han begynner å kysse deg på brystene. Kysser min hånd også. Han går ned på deg og begynner å slikke oss under dyna. Vi ligger og holder rundt hverandre. Ser på hverandre. Jeg har aldri elsket noen høyere, og dette er så skummelt!

 

 

To kåte munner

Du vil plutselig være med så du stikker hodet under dyna og blir med å suge meg. Jeg føler meg trygg på en merkelig måte. Hender og kropper om hverandre. Jeg vil bare ha deg. Dere suger meg en stund. Jeg blir kåt igjen. Jeg ber deg sette deg oppå meg, men først blir vi smurt med glidemiddel begge to, og du setter deg oppå meg. Det er så godt! Vi ser på hverandre og glemmer alt!

 

Plutselig kjenner jeg glid og en hånd på ballene mine. Jeg kjenner at det kommer fuktighet fra deg. Han smører inn hendene mine med olje og ber meg stryke det over brystene dine. Jeg koser med puppene dine og vi kysser deg på hver side av halsen. Han tar meg ut av deg, og smører meg inn en gang til. Vi blir slikket begge to etter alle kunstens regler.

 

Pikken min blir tatt ut av deg, og så kjenner jeg at du plutselig har en pikk i deg. Den blir tatt ut, og så blir jeg ført tilbake inni deg. Han spør om han kan være inni meg, men jeg tør ikke akkurat nå. Du setter deg oppå meg, og jeg har bare lyst til å komme inni deg, det er så deilig! Jeg er inni deg, og vi kysser og koser. Jeg spør han om han vil ta deg bak samtidig. Dette blir for drøyt! Men du sitter fremdeles over meg.

 

 

Suger meg og slikker deg

Men han har kontroll, og tar meg ut av deg. Suger meg, og kjenner og slikker deg. Han bruker hendene og fører meg inn i deg igjen, og dette gjør han flere ganger. Det er stille litt, så kjenner jeg hendene som sprer deg, jeg kjenner pikken hans mot min. Nå vet jeg at han er på vei inn i deg. Jeg kjenner alle beina våre sammen. Han sprer mine ut så han får plass. Han finner deg bak, og er meget forsiktig.

 

Han treffer hullet, og jeg jeg kjenner at han er på vei inni deg bak. Det er seks bein, så jeg ber deg samle beina litt, nå er jo begge på plass. Det er så deilig å se på deg, være inni deg. Så kjenner jeg den merkelige følelsen bak. Jeg kjenner det gjennom deg. Du ser på meg. Nå er du i midten igjen, og kommer ingen vei. En under og en bak, nå er du låst.

 

Dobbel penetrering

Så kjenner jeg at du sakte begynner med en forsiktig rytme, og presser deg litt nedover pikken min, samtidig kjenner jeg at du presser deg bakover. Nå er du fylt helt opp. Vi kommer i en rolig flyt, og holder rundt deg. Du ser på meg, og smiler lekent. Du kysser meg, og legger deg inntil meg. Jeg hører pusten din mot meg, den varme kåte pusten. Nå blir du tatt hardere bakfra, jeg kjenner pikken godt mot min gjennom den tynne veggen.

 

Jeg ber om en pute under så jeg kommer høyere. Nå er jeg så dypt inni deg som jeg kan komme. Jeg kjenner den andre inni deg, vi presser oss mot hverandre. Og jeg kjenner det varmer inni deg. Nå kjører vi hardere, og nå er du kåt, virkelig. Nå er vi ivrigere. Når vi kjenner at du nærmer deg toppen, så vi gjør så godt vi kan i en samtidig rytme.

 

Vi kjenner at det det går for deg. Nå kjenner jeg at jeg er i ferd med å komme også. Jeg strekker hånden ned for å kjenne på Ballene hans.  Når jeg tar på dem, kjenner jeg at han liker det. De strammer seg, når jeg kjenner forsiktig. Jeg kjenner på deg og kjenner at du er våt. Jeg presser en finger inn i deg samtidig.

 

 

En finger og to harde pikker

Du er våt og varm. En finger og to harde pikker. Det er deilig med pusten din, og se ansiktet ditt. Nå er alle tre i ekstase. Du ser på meg, når jeg holder rundt deg. Hendene hans er på puppene dine, og han reiser deg oppover. Du kjenner at du er fylt av varme harde pikker, du kjenner at vi møter hverandre inni deg. Jeg drar deg mot meg forsiktig, jeg kjenner pusten din igjen mot meg.

 

Du ser på meg, og kysser meg. Nå er alle meget kåte, og det lukter sex i hele rommet. Jeg kjenner du fortsatt er våt og kåt. Jeg reiser deg opp så jeg kan kysse puppene dine, jeg tar hendene mine bak deg. Og kjenner på deg. Nå er du våt igjen! Jeg tar tak i deg og ser deg rett i øynene, nå øker vi farten. Jeg ser du begynner å nærme deg igjen. Nå har jeg holdt tilbake, men klarer ikke mer.

 

Vi ser hverandre i øynene, og jeg kommer inni deg. Og det går for alle tre samtidig! Jeg ligger rolig litt, og kjenner sæden hans renner nedover pikken min. Og ut av deg. Vi legger oss ned, fullstendig utmattet. Nå er det bra for i dag. Og så ble vi jaget i dusjen igjen. For en natt!

 

Fikk du ikke med deg starten? Les DEL 1 og DEL 2 her!

 

Vinnernovelle i konkurranse
Skrevet og innsendt av leser

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og