Vår første trekant – Del 1

En fremmed

Vi har invitert en mann hjem til oss. Vi sitter og prater, og tar noen drinker, og det er god stemning. Praten går løst og det blir latter og mer avslappet etter hvert. Du har sminket og pyntet deg, og ser ut som en million dollar. Du har nettingbodyen under en sort trang bukse, og sorte høye sko med en sort blazer over. Og er meget sexy, uten å vise frem for mye!

 

Vi vet ikke hva som kommer til å skje, det er skummelt og pirrende på samme tid. Blir det noe mer, eller blir det med drinker og hyggelig prat. Skummelt! Etter hvert må han på toalettet, og jeg benytter anledningen til å kjenne på deg. Jeg kysser deg på halsen og kjenner med hånden mellom bena dine at du er varm og våt.

 

Hard allerede

Jeg må sette meg før han kommer tilbake. Du kjenner at jeg er hard utenpå buksen og det vil jeg ikke vise frem nå. Jeg vet fremdeles ikke utfallet av dette, men jeg kjenner på pusten din når jeg kysser deg i nakken, og det er den varme kåte pusten som er så god. Vi spiller 80-tallsmusikk og praten blir litt høyere. Du vil danse så du tar tak i meg og vi danser. Han spør meg etter hvert om han får lov til å danse med deg og jeg sier ja. Dere danser først et par sanger med driv i før det kommer en ballade. Du ser på meg og blunker, han er tydelig interessert i deg nå. Og nå ser jeg kulen i buksen hans.

 

Dere setter dere igjen og etter et par sanger tar jeg tak i deg for en dans til. Nå kjenner jeg varmen din. Jeg sier til deg at du skal gå på badet og ta den lilla under buksene. Du reagerer litt og virker usikker, men jeg sier at jeg setter på appen på telefonen på lav hastighet. Det virker det som du stoler på. Jeg setter på appen på telefonen på med meget lav vibrasjon, så det ikke skal være så avslørende med en gang. Jeg vet ikke om du har satt den på. Og jeg er fremdeles særdeles usikker.

 

Du kommer tilbake og setter deg, og jeg ser på telefonen og ser at den lilla vibratoren er på. Jeg håper du er litt kåt og spent. Jeg synes fremdeles det er skummelt. Om dette er noe jeg tør å gå videre med eller stoppe. Jeg vet ikke. Det kommer en ny sang til og du går bak han og stryker han på skuldrene, og trekker ham opp til dans.

 

 

Dansen

Dere begynner å danse. Jeg tenker et øyeblikk at dette er galt med den kvinnen jeg elsker så høyt. Dere danser tettere. Så kommer det en ballade, og dere setter dere ikke. Jeg tenker at nå får det briste eller bære. Han holder rundt deg, og du rundt han. Jeg setter opp hastigheten på den lilla trusevibratoren. Jeg reiser meg og går bak deg. Jeg faller inn i rytmen, og vi danser tett alle tre. Du er nå omtrent låst mellom oss som i en skrustikke, med en mann foran og en bak. Du vugger sexy mot meg og jeg tar håret ditt til side så jeg kan kysse deg i nakken.

 

Balladen er rolig og lav, og plutselig reagerer han på den vibrerende lyden. Han skjønner ikke og spør hva det er som lager lyd. Jeg ber deg knipe lårene dine mot hans ene lår. Du gjør det, og han kjenner vibrasjonen. Han forstår, og jeg forteller hva det er. Vi fortsetter å danse. Du kjenner jeg er hard mot deg bakfra. Du knepper opp et par knapper i skjorten hans og du stryker ham lett. Du bytter på å knipe rundt låret hans, og presse deg mot meg. Jeg hører pusten din når jeg har ansiktet mot halsen din. Den er blitt litt tyngre. Du tar hendene bakover og kjenner på kulen i buksen min. Den er knallhard.

 

Kjenner på deg

Du tar ned glidelåsen litt og smyger en hånd på innsiden. Da kjenner du at jeg ikke har boxer på. Så kjenner jeg en varm hånd rundt pikken min. Du holder den på innsiden. Jeg smyger hånden inn under blazeren og kjenner på deg. Nå er det hans pikk og min hånd mellom kjønnet ditt. Jeg kjenner han har en knallhard pikk mot deg, og vibrasjonen fra den lilla. Dette er utrolig opphissende!

 

Det eneste som skiller mellom en knallhard pikk og fitta di er hånden min! Jeg tenker at nå kommer syretesten! Enten blir du sint og skyver oss unna, eller så går vi videre. Dette er kjempeskummelt! Jeg tar tak øverst på buksen din for å kjenne, det går fint så langt.

 

 

Skjelvende hender

Med skjelvende hender åpner jeg knappen i buksa di, men du fortsetter å danse. Jeg tar tak i glidelåsen og drar den ned et par centimeter. Du holder fremdeles tak i pikken min, så jeg forsøker litt til. Jeg tar glidelåsen helt ned, vi danser fremdeles sakte sammen alle tre. Jeg tar hånden inn mot kjønnet ditt og klemmer litt på den lilla vibratoren. Jeg kjenner fremdeles pikken hans på utsiden av buksen din.

 

Jeg kjenner at du er varm og pusten din går litt fortere. Så jeg forsøker meg på å dra buksen din litt nedover. Jeg får den et stykke ned, men er fremdeles forsiktig. Jeg tar tak i hendene hans og legger de på rumpa di. Nå gnir han seg hardere mot deg.

 

Nettingben

Jeg tar en sjanse og drar buksa nedover. Nå er den helt nede. Jeg reiser meg og sier at vi fortsetter å danse, og at jeg kommer til å bøye meg ned slik at jeg kan ta av deg buksene. Du nikker. Jeg går ned og tar buksene over støvlettene dine. Jeg ser på de sexy bena i netting, og ser under blazeren at kjønnet ditt er nakent med den lilla inni. Jeg reiser meg igjen, og ser kåtheten hans lyse når han presser seg mot deg igjen. Jeg fortsetter å kysse deg i nakken.

 

Jeg holder en hånd mot kjønnet ditt og kjenner han presser seg på igjen. Nå faller vi inn i en takt hvor vi presser oss mot deg samtidig. Han er også nysgjerrig, så plutselig kjenner jeg hånd oppå min. Jeg gir han plass så han kan kjenne på deg nedentil, han vet bare at det er noe som vibrerer men ikke hva.

 

Bulen hans

Når hånden min er fri kjenner jeg på bulen hans, det er hardt. Jeg sier til deg at pikken hans kanskje bør få litt friluft. Du legger hånden din oppå min, og samtidig kjenner vi på den harde pikken. Jeg hvisker i øret ditt om å åpne knappen i buksen hans, ogdet gjør du, nå med begge hender. Du åpner buksen helt, og tar ut den harde pikken hans. Du koser og ronker han lett, og jeg kjenner hånden din.

 

Jeg ber deg gjøre det samme med meg. Du slipper han og tar hendene bak ryggen og åpner min bukse. Vi fortsetter å vugge sammen i dans. Du ronker meg lett, og det er så deilig å kjenne den varme hånden din. Du tar vekk den ene hånden og jeg kjenner at du legger den rundt pikken hans.

 

Ronke i takt

Jeg kjenner at du ronker han i samme takt som meg. Nå er alle tre veldig kåte. Jeg slapper av litt mer og kjenner på deg at du er kåt. Vi er kåte alle sammen! Jeg tar den lilla vibratoren ut av deg og viser den frem, han ler og synes den er fin. Jeg tar buksen min litt ned og presser meg mot deg, han skjønner hva jeg driver med og gjør det samme. Jeg ber han legge pikken under deg og vi gjør det sammen, med meg bakfra. Vi møtes under deg, på midten.

 

Og jeg kjenner pikken hans når vi møtes. Nå kjenner begge at du er skikkelig kåt. Vi beveger oss frem og tilbake, du kjenner to pikker som møtes under deg. Jeg åpner blazeren din, og tar den sakte av deg. Men før vi får gå videre forlanger du at vi tar av bukser og sokker.

 

 

Fire hender

Vi tar av oss og fortsetter, nå er det fire hender på kroppen din. Jeg er fremdeles bak deg, og presser meg mot deg. Nå har jeg bare lyst til å være inni deg, men vi er visst to som vil det samme. Nå vil jeg kjenne hvor våt du er. Jeg hvisker til deg at du kan bruke begge hendene på han. Jeg vil ha fingrene mine inni deg. Du er så våt. Nå kjenner du fingrene mine inni deg. Du ronker han med begge hender.

 

Jeg øker hastigheten og du presser deg bakover. Du lener deg mot han, og vi kysser deg begge på hver side av halsen. Du blir tyngre og tyngre i pusten. Jeg sier at jeg må bare hente et håndkle, mens du fortsetter å ronke ham. Nå har han full tilgang til de deilige puppene dine.

 

Bakfra

Når jeg kommer tilbake ber jeg han om å kose med puppene dine og kysse deg på halsen. Jeg vil bare være inni deg, så jeg tar deg bakfra. Nå har du fire hender på deg. Plutselig kjenner jeg hånden hans når jeg tar deg bakfra. Han veksler med å kjenne på deg og kjenne på ballene mine. Det er en deilig følelse. Jeg kjenner jeg nærmer meg, men det er for tidlig. Jeg går ut av deg, og ber deg lene deg mot ham. Du bøyer deg litt lenger enn tenkt, for du tar han i munnen.

 

Det passer fint, for da kan jeg bruke fingrene på deg. Jeg steller meg litt på skrå, og ser pikken hans i munnen din. Jeg begynner å bruke fingrene på deg. Du er så vått! Jeg sier til han at du spruter innimellom, men han sier han liker det.

 

 

Øker tempoet

Jeg øker tempoet litt. Jeg ser at du suger han rolig i starten. Jeg øker tempoet med fingrene, og kjenner på deg at noe skjer. Du puster tyngre og tyngre. Jeg ber deg se på meg, og jeg ser kåtheten i blikket ditt. Jeg sier til han at jeg vil bare ha deg over toppen før vi fortsetter, han nikker til meg. Jeg bruker fingrene så godt jeg kan. Det er sexy å se på deg, helt utrolig. Jeg er kjempehard og tenker at nå har jeg lyst til å se deg med pikk inni deg. Men ikke ennå. Jeg bruker fingrene mer og mer, og så kjenner jeg det velkjente. Men mer enn vanlig. Du kjenner fingrene inni deg, med en pikk i munnen. Og nå suger du langt hardere. Han kjenner at du er skikkelig kåt, og den varme munnen rundt pikken.

 

Jeg ber han holde seg når jeg kjenner at ballene hans strammer seg, han kiler på mine også når jeg står ved siden av deg. Så går det for deg! Du spruter og spruter, og det så deilig å se på deg. Vi setter oss litt og prater litt, men på hver side av deg. Vi har ikke kommet ennå, så du koser med oss, og koser med deg. Beføler deg på en varm måte med hender overalt. Vi sitter i spisestuen og du sitter med en pikk i hver hånd. Jeg sier at vi kan gå på soverommet.

 

Vi legger oss på hver side av deg og koser med kroppen din. Nå har jeg lyst til å være inni deg igjen. Men jeg begynner med å slikke deg. Jeg ber deg ta han i munnen. Så henter jeg frem den sorte, samtidig som jeg slikker deg. Det er deilig å se på deg. du ber meg stoppe, og ser på meg med de nydelige grønne øynene. Så ber du meg fortsette. Nå er han nærme å komme, men jeg vil være inni deg når det går, og dele med deg.

 

Vått og varmt

Jeg er forsiktig på vei inni deg, og du er så våt. Det er så vått og varmt. Jeg legger ansiktet mitt inntil deg når du suger pikken. Han legger pikken mellom ansiktene våre og vi suger samtidig. Bytter om på skaftet opp og ned å suge. Du lærer meg. Pikken min er inni deg og er knallhard. Jeg kjenner pikken hans inni munnene våre samtidig. Han koser med den ene puppen din og har hånden mellom kjønnene våre og koser med oss samtidig. Du har hånden din under rompa hans og klemmer samtidig.

 

Jeg er så kåt og kjenner det nærme seg. Jeg kjenner det samme med deg. Vi nærmer oss orgasme, og så eksploderer vi samtidig. Han fyller ansiktene våre med sæd. Jeg kjenner at det går for deg, og du ser på meg med sæd over ansiktet og puppene når det går for meg. Jeg ser på deg med kjærlighet og kåthet når det går hardt for oss alle tre.

Vi får marsj ordre i dusjen fra deg. Lydige som vi er, følger vi ordre! Kødder ikke med en myndig dame. Du har nettopp tatt en dusj og vi sitter og prater, og koser oss etterpå. Vi sitter på hver side av deg og koser med deg igjen. Det nærmer seg natt. Men vi koser såpass mye med deg at vi blir kåte igjen.

 

Den spennende kvelden fortsetter i DEL 2 …

 

Vinnernovelle i konkurranse
Skrevet og innsendt av leser

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.