Slik gir du henne g-punktsorgasme

G-punktsorgasmer er noe alle har hørt om, mange har drømt om, men få har opplevd. Det skal være noe av det mest intense en kvinne kan oppleve, men hvordan oppnår man denne orgasmen? Sexologen gir deg svarene.

G-punktet ligger i området rundt skjedens fremre vegg og er et område det lønner seg å utforske.

– G-punktet består av nerveender og kjertler, og er et enormt følsomt punkt. For å treffe og å stimulere g-punktet må man stikke fingrene cirka 5 centimeter inn i skjeden og gjøre en «kom hit»-bevegelse med fingrene. Nøyaktig hvor dypt g-punktet sitter er litt forskjellig fra kvinne til kvinne, så her må man føle seg fram.

 

– Det er ikke normalt å finne g-punktet med en gang, så bruk god tid og ikke bli skuffet hvis du ikke finner fram umiddelbart, forklarer sexolog i Nytelse.no Maria K. Ebbestad.

 

Det er altså ikke lett å oppnå en g-punktsorgasme, men heldigvis er det laget gode verktøy som hjelper det å stimulere g-punktet slik proffene gjør det!

VELG RIKTIG VERKTØY: Dua er designet spesielt for par og er perfekt til forspill. Dette er uten tvil det beste sexleketøyet for den villeste orgasmen hun noen gang vil oppleve, sier sexolog Maria K. Ebbestad.
VELG RIKTIG VERKTØY: Dua er designet spesielt for par og er perfekt til forspill. Dette er uten tvil det beste sexleketøyet for den villeste orgasmen hun noen gang vil oppleve, sier sexolog Maria K. Ebbestad.

Sexologen anbefaler disse produktene for best orgasmer

Det finnes mange gode sexleketøy for å oppnå g-punktorgasme. For å best mulig komme til, trenger man et leketøy med bøyd tupp som presses opp i retning magen. Det er viktig å ta seg god tid, for en slik orgasme er vanskelig å oppnå for de fleste selv med riktig teknikk.

 

– Selv om man streber etter den sagnomsuste orgasmen, så må man ikke glemme klitoris. De aller fleste kvinner vil ikke kunne oppnå orgasme uten at klitoris stimuleres, sier Ebbestad.

 

– Faktisk trenger hele ni av ti kvinner klitorisstimuli for å oppnå orgasme.

Men hvordan skal man klare å stimulere to steder samtidig?

– Med riktig verktøy! Je Joue Dua gir deg deilige orgasmer med et lite tastetrykk. Den stimulerer både G-punktet og klitoris med et ergonomisk design som kan formes etter kroppen din for perfekt passform, forteller Ebbestad

La partneren ta kontroll over nytelsen med Je Joue sin app for en ekstra pirrende opplevelse.

 

– Dua er designet spesielt for par og er perfekt til forspill. Dette er uten tvil det beste sexleketøyet for den villeste orgasmen hun noen gang vil oppleve, smiler Ebbestad.

 

Om man ikke ønsker innvendig stimuli, men fortsatt vil sende henne til himmels, er en klitorisvibrator et must i nattbordskuffen.

– Mimi Soft fra Je Joue er den perfekte klitorisvibratoren. Den rumlende motoren gir dype og utrolige vibrasjoner som videreføres til alle de skjulte nervene i klitoris, sier sexologen.

 

Disse stillingene gir g-punktsorgasme

Send henne til himmels: G-punktsorgasme skal være noe av det mest intense en kvinne kan oppleve. Foto: Shutterstock
Send henne til himmels: G-punktsorgasme skal være noe av det mest intense en kvinne kan oppleve. Foto: Shutterstock

G-punktsorgasme ved samleie er nesten umulig for nybegynnere. Men når hun har blitt kjent med egen kropp, vet hvor punktet er og hvordan det skal stimuleres best mulig, kan man begynne å eksperimentere med ulike stillinger hvor penis masserer punktet.

 

  • Cowgirl: Hun setter seg over sin partner og istedenfor å bevege seg opp og ned på penis, beveger hun seg fram og tilbake langs hans kropp. På denne måten vil penis presse mot g-punktet for hvert støt. Dette kan oppleves ubehagelig for noen menn, så føl dere fram.
  • Opp med rumpa: Ta utgangspunkt i vanlig misjonærstilling, men legg puter under rumpa hennes. På denne måten vil rumpa løftes og det blir lettere for penis å treffe g-punktet.

 

 

Slik får du henne til å squirte:

Velg riktig stilling: Valg av stilling er avgjørende for om kvinnen skal oppnå g-punktsorgasme. Foto: Shutterstock
Velg riktig stilling: Valg av stilling er avgjørende for om kvinnen skal oppnå g-punktsorgasme. Foto: Shutterstock

1. Sørg for riktig stemning

For å oppnå sprut-orgasme er det viktig at kvinnen slapper godt av og føler seg helt trygg. Oppvarming er alltid viktig, men spesielt viktig om hun skal sprute. Tankene hennes må nemlig ikke være på usikkerhet rundt egen kropp, stress eller andre forstyrrende tanker. Så gi henne trygghet til å slappe helt av, ellers vil kroppen automatisk holde igjen væsken, selv om hun får orgasme.

 

2. Velg riktig stilling

Etter et langt forspill der hun har blitt skikkelig opphisset og våt, er det tid for å utforske kroppen hennes ytterligere. Hun bør helst ligge på ryggen, i en komfortabel stilling som gjør at hun slapper godt av. Første gang gjøres liggende for å finne riktig teknikk og øke sjansen for å faktisk få det til.

 

PRØV SELV: Bruk god tid på å bli kjent med egenkropp og hvilke punkter som er deilig. Foto: Shutterstock

PRØV SELV: Bruk god tid på å bli kjent med egenkropp og hvilke punkter som er deilig. Foto: Shutterstock

3. Stimuler G-punktet

For å oppnå sprutorgasme må man stimulere g-punktet. Dette punktet ligger noen centimeter innenfor skjedeåpningen mot magen og består av følsomme nerver og kjertler, også kalt skenes-kjertler. Du vil kjenne det med fingertuppene om du fører inn en eller to fingre. Ikke alle kvinner har like framtredende kjertler og kan derfor oppleve at det er vanskelig, eller i noen tilfeller umulig å oppnå sprutorgasme.

 

4. Bruk fingrene aktivt

Første gang bør det brukes to fingre til å stimulere skjedeveggen mot magen. Punktet du skal finne kjennes ruglete og ligger mot magen. Lag gjerne “svømmebevegelser” med fingrene som gir press med annenhver finger mot g-punktet. Lytt til kroppen hennes for å finne riktig hastighet. Kjenn på hoftebevegelsene, kroppsspråket og lytt til stønningen. Hold deretter jevn rytme.

 

BLI KJENT MED EGEN KROPP: Det er viktig at kvinnen selv blir kjent med egen kropp slik at hun vet hva som må til for å oppnå orgasme. Gi henne derfor en vibrator slik at hun kan utforske, råder sexologen. (Bilde: Produsenten)
BLI KJENT MED EGEN KROPP: Det er viktig at kvinnen selv blir kjent med egen kropp slik at hun vet hva som må til for å oppnå orgasme. Gi henne derfor en vibrator slik at hun kan utforske, råder sexologen. (Bilde: Produsenten)

5. Legg ei hånd på magen

Skjeden vil etter hvert svulme opp og du bør da presse enda hardere mot g-punktet. For noen vil det også hjelpe om du samtidig legger den andre hånda på magen for å presse lett mot g-punktet fra utsida. Når man har blitt godt kjent med kroppen hennes gjennom fingrene kan man prøve en g-punktsvibrator. Den er spesialdesignet for å nå kvinnens G-punkt, og perfekt om hun vil øve seg alene.

 

6. Gi rom for squirting og eksplosjon

Slapp helt av. Jo, mer hun slapper av, jo større er sjansen for utløsning. Under stimuleringen kan det kjennes ut som hun må tisse og når hun nærmer seg er det svært viktig å slappe fullstendig av i kroppen. Mange kvinner spenner seg av frykt for å urinere, noe som kan og vil hindre utløsning. La det som kommer komme når kroppen eksploderer i orgasme.

 

7. Øvelse gjør mester i squirting

Alle kvinner må selv øve på hva som skal til for nettopp de. På den måten blir det lettere å guide en eventuell partner. Noen kvinner spruter enkelt og andre trenger en del øvelse for å lære det. Når du vet hvor G-punktet er, fortsett å øve til du er i stand til å sprute. Deretter er det tid for å utforske med partner, stillinger og hva enn man måtte ønske.

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du