Gangbang med nabokona

Endelig landet jeg i sengen etter en lang dag med jobb og møter. Jeg kjente kroppen synke ned i madrassen, og blikket bort på nattbordskuffen med sexleketøy. Jeg trengte en orgasme før jeg skulle falle til søvn. Man sover jo enda bedre etter en orgasme, og etter denne dagen var det virkelig etterlengtet. Det tok ikke lang tid før Womanizeren sugde deilig på klitorisen min og øyene forsvant inn i drømmeland. Plutselig blir jeg avbrutt av høy bass fra nabohuset. Jeg prøver å stenge lyden ute, men den dundrende musikken borer seg inn i meg, og forstyrrer alt av fantasier jeg har gående i hodet.

 

Faen, at de gutta skal ha fest akkurat nå. Jeg må ha en orgasme, og uansett vil jeg ikke få sove i dette bråket. Naken, irritert og kåt hiver jeg meg opp av sengen og slenger på meg silkemorgenkåpen som henger ved soveromsdøren. Tramper ned trappen og ut i gangen for å ta på pumpsene jeg akkurat hadde vært så glad for å ta av. På vei inn innkjørselen deres tar jeg meg i å ikke ha på så mye, men morgenkåpen kan jo se ut som en kjole, og ingen vet at jeg er naken under. De hører selvsagt ikke ringeklokken, så jeg lukker opp, og går inn. Musikken slår mot meg sammen med lukten av alkohol og en deilig blanding av herreparfyme. I det jeg tråkker inn i stuen plystrer en av gutta høyt og peker mot meg. Alle snur seg i min retning. Og der sitter de, 10-12 nystriglete unggutter, klare for bytur. De er sikkert 15 år yngre enn meg og jeg kjenner meg plutselig veldig naken, mens jeg peker mot høyttaleren for å symbolisere at jeg vil ha ned lyden.

 

En av de senker lydnivået mens han beklager seg. Jeg forklarer at det hadde vært fint om de holdt lydnivået litt nede, for jeg har hatt en veldig lang dag. En annen reiser seg fra sofaen knepper igjen en knapp i blazeren sin og strekker et champagneglass mot meg. – Da trenger du denne, sier han og smiler. Han var høy og mørk, med snille øyne og det fineste smilet man kan tenke seg, men jeg er bare her for å si ifra og er på vei i seng, forklarer jeg. De andre hiver seg på, ett glass klarer du. Og jeg gjør jo det, etter denne dagen hadde jeg egentlig trengt en flaske. Jeg tar imot glasset og svelger en slurk. Dette trengte jeg faktisk. Jeg som bare skulle raskt bortom for å dempe lyden, og her står jeg i silkemorgenkåpe og drikker champagne med en gjeng unge kjekkaser. Det tar ikke lang tid før boblene bruser i blodet mitt og jeg kjenner jeg slapper av i hele kroppen. Det er deilig å bli vartet opp og prate bekymringsløst med de flørtete unge herrene som oser lekenhet.

 

 

Plutselig kjenner jeg womanizeren gjorde sitt før jeg kom, for det renner ut av meg på innsiden av låret. Så flaut, jeg blir jo så fort våt. En av gutta legger merke til det, bøyer seg ned og drar to fingre oppover mot dråpene, mens han ser opp på meg og putter fingrene i munnen. Jeg ser han nyter smaken av meg mens alle ser på. Herregud, så kåt jeg blir. Jeg kjenner det kommer mer, og en av de andre setter seg med på kne bak meg og lar tungen gli fra leggen og opp på innsiden av låret. En tredje kommer nærmere, kysser meg deilig, mens han fører to fingre inn meg. Jeg spenner meg i kåtskap, skjer dette virkelig? De kysser og stryker på meg mens de løsner knytingen i livet. Silkekjolen faller mot gulvet, og jeg er splitter naken og våt, i pumps, på vors med en gjeng sultne gutter.

 

Vi går ut på kjøkkenet og en av guttene løfter meg opp på kjøkkenøyen, sprer bena mine og slikker meg, mens de andre står rundt. Jeg legger meg bakover på ryggen og kjenner hender kjærtegne hele kroppen min. Jeg ser de knepper opp buksene sine og jeg legger armene ut til siden og tar tak i en penis på hver side, og begynner å runke de. De andre guttene runker mens de ser på og tar på meg. En av de krabber opp på benken og legger seg ved siden av meg for så å dra meg over seg. Jeg ligger med ryggen mot han og kjenner han presser seg inn i rumpen min, mens jeg fortsatt blir slikket av en annen. Herregud, så deilig. Jeg legger hode bakover og ser rett mot en hard penis og gaper høyt. Han kjører den inn i munn min så langt innover at jeg nesten brekker meg. Han støter et par ganger før han lar nestemann få plass. Sikkelet henger fortsatt fra munnen min til penisen hans i det nestemann fyller munnen min. Samtidig har han som slikket stoppet og presser deg inn i fitta mi. Nå har jeg en i munn, en i rumpa, en i fitta og en i hver hånd. Samtidig setter en av guttene seg skrevs over meg og tit-fucker meg. Kroppen min er helt i ekstase og jeg lar de bytte og bruke meg som de vil. De som ser på runker og jeg kjenner noen av de spruter på meg når den første orgasmen min slår over meg.

 

Flere kommer opp på benken og står på kne og runger mot meg. Synet av de kåte, unge guttene gjør meg dryppende våt. En av de mer erfarende trekker seg ut av meg og fingrer meg mens han holder ansiktet så nært at jeg kjenner pusten hans mot fitta mi. Jeg klarer ikke å holde igjen mer, og spruter utover ansiktet hans. Han slikker det i seg, full av kåtskap i blikket. Samtidig kjenner jeg varm deilig sæd fylle munnen min. Guttene kommer en etter en og jeg bader i sperm på kjøkkenbenken. Sistemann tar hardt tak i hoftene mine, og drar meg bort fra han som akkurat fylte rumpen min. Jeg glir lett mot han i all spermen. Så knuller han meg hardt mens han holder tak i hestehalen min. Den stive pikken hans er stor, og jeg kjenner han bunner meg før han fyller meg så det drypper ut av fitta mi. Jeg kjenner med fingrene når han trekker seg ut, og lar alle se meg slikke på fingrene mens jeg nyter smaken av han.

 

 

Dagen etter, mens jeg står ute og henger opp klesvasken, ropes det fra andre siden av hekken. – Vi skal ha fest neste helg også, si ifra hvis lyden blir for høy da. Jeg smiler lurt til han, mens jeg tenker med meg selv at den helgen er jeg alene, og at jeg håper på guttastemning og at de spiller så høyt at det rister i sengen min…

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og