Vår første trekant – Del 2

 

Kåte igjen

Sittende i spisestuen begynner all kosingen å få oss stive igjen. Denne gangen sitter du og suger oss annenhver gang, mens vi koser med hverandre. Vi åpner badekåpen din og begynner å beføle deg i nakken, over bryster, lår og varme steder. Nå er det fire hender som koser med deg igjen.

 

Du liker det. Jeg tar deg lett over fitta, og spør om jeg kan slikke deg. Du lener deg litt tilbake, slik at jeg kommer til. Da begynner du å suge samtidig. Det er merkelig å se på ansiktet ditt med en pikk i munnen, samtidig som jeg slikker deg. Jeg tar den sorte dildoen og smører den inn med glidemiddel og fører den inn i deg. Så begynner jeg å slikke deg igjen. Det er så sexy å se på!

 

Streng

Du stryker meg over hodet samtidig, og det er så godt å føle varmen din. Jeg kjenner du begynner å nærme deg, så jeg sier at vi må på soverommet igjen. Du vil ha på nettingbodyen din igjen. Nå er du strengere med meg, og sier at jeg ikke får røre før du sier fra. Yeah right!

 

Nå er du frekkere. Du sier at du skal bli tatt bakfra, men jeg får ikke lov å røre deg før du sier fra. Du stiller deg på alle fire i nettingbodyen. Nå er du mer myndig og sier han skal ta deg bakfra! Han beveger seg mot deg og jeg ser han penetrer deg. Jeg ser pikken som går rolig ut og inn ,i deg. Du ber meg komme nærmere ansiktet ditt. Jeg kommer nærmere, men får ikke lov å røre.

 

Så ber du meg om å kose med puppene dine samtidig. Og du ser på meg med et kåt blikk. Jeg sier jeg har lyst til å være inni deg. Nå er jeg så kåt. Men jeg får ikke lov ennå! Så sier du at jeg skal se på, men ikke røre. Du ber han legge seg på rygg, du setter deg først oppå, og sier at jeg kan se og røre med hendene. Du setter deg opp pikken, med ryggen til.

 

 

Penisbytte

Du ber meg berøre pikken hans, når den går ut og inn. Og bruke hånden. Du ber meg om å ta glid på den ene hånden. Jeg gjør det og hånden blir deilig glatt. Jeg holder på pikken for hver gang den går ut og inn av deg. Han liker det tydeligvis, og han tar den ut innimellom så jeg kan ronke ham. For så å være inni deg igjen. Det blir en rytme av det. Et par ronkegrep før jeg fører han inni deg igjen. Nå har jeg lyst til å se deg igjen, så jeg ber deg snu deg. Nå vil jeg bestemme!

 

Du snur deg og setter deg på magen hans. Du er så sexy, og han holder på brystene dine. Du ser på meg og nikker. Jeg ber deg ake litt lenger ned, og det gjør du. Han holder rundt brystene dine bakfra. Jeg ber deg lene deg litt bakover, men bare litt. Jeg tar tak i pikken og leker med den mot magen din. Du ser på meg når jeg tar pikken hans i munnen. Jeg vet ikke om jeg liker det, så det må jeg finne ut av.

 

Jeg ser at du blir kåt når jeg har en pikk i munnen, munnen din åpner seg når du er kåt. Jeg holder i pikken og begynner å slikke deg samtidig. Du sitter og ser på meg, med en blanding av nysgjerrighet og kåthet. Jeg finner frem litt olje, og smører deg inn. Deretter har jeg olje på pikken. Jeg ber deg ake deg fremover. Jeg leker med pikken mot klitoris og fitta di, samtidig som begge kjenner tungen min.

 

Liker det hardt

Jeg ber deg reise deg litt og lene deg bakover. Jeg ser på åpningen din at det har vært pikk der tidligere i kveld. Sakte og forsiktig, samtidig som du ser på meg, ser du at jeg fortsatt leker med den mot fitta. Jeg holder rundt pikken, og ber deg ake deg ned på den. Du får den så vidt innenfor, og jeg ber deg stoppe. Jeg har lyst til å ronke pikken hans samtidig som jeg kan slikke deg. Jeg ronker han og slikker deg samtidig! Jeg vet du liker det litt hardt, så jeg ber deg sette deg helt ned.

 

Jeg ser at hele pikken hans er inni deg, jeg ber deg om et par raske tak før du setter deg i ro. Nå sitter du helt i ro, og holder rundt hodet mitt. Så begynner du å bevege deg litt, frem og tilbake. Du ser på meg og holder meg fast med begge hender. Du rir han, samtidig som du øker hastigheten, jeg reiser meg opp og kysser deg på munnen når du er bakoverlent. Jeg koser med puppene dine samtidig.

 

Jeg reiser meg så du kan suge meg, og når jeg er oppe så kjenner jeg fire varme hender rundt pikken og ballene mine. En veldig annerledes og merkelig følelse. Men du rir og suger meg samtidig, og det er utrolig sexy å se på deg. Jeg går ned på deg igjen og ber deg lene deg bakover så jeg kan slikke deg samtidig. Nå kjenner jeg det varme og våte kjønnet ditt mot ansiktet mitt, og ser en fremmed pikk som er inni deg.

 

Skaftet hans

Jeg slikker på skaftet hans på vei ut og inn, så nærme kjønnet ditt at jeg slikker deg samtidig. Det er så heftig at hodet ikke følger med. Jeg blir svimmel av det som foregår. Jeg vil ha deg over toppen! Så jeg slikker hardere og fortere, og kjenner at du nærmer deg orgasme. Det kjenner jeg på hans baller også. Jeg suger han og slikker deg enda hardere og nå kjenner jeg at det er nære for deg. Men jeg vil være med.

 

 

Jeg ber deg gå av pikken, og bare lene deg bakover. Jeg har lagt et håndkle under oss. Jeg ser den stive pikken mot magen din. Jeg ronker ham litt og leker med den utvendig mot kjønnet, ditt, og er forsiktig mot klitoris og kjønnsleppene. Først mykt så litt hardere. Nå tenker jeg! Jeg begynner med fingrene på deg. Du blir tyngre i pusten. Jeg ber deg holde rundt meg, og det gjør du. Du holder hardt.

 

Jeg kjenner du blir våtere og våtere, og nå nærmer det seg. Jeg kjenner pikken mot hånda mi. Og så kommer det… Du spruter over hånda mi, over pikken og lårene hans. Han bare smiler. Det er så vått og deilig. Jeg tørker litt, men ikke kjønnet ditt. Jeg fører pikken hans tilbake inn i deg igjen, og jeg slikker deg på nytt. Han stønner av vellyst, når jeg slikker dere begge. Og du holder igjen rundt hodet mitt og ser på meg.

 

Min tur

Nå er det MIN tur! Nå vil jeg være inni deg! Våt og deilig! Jeg fører pikken min sakte inn i deg, for å kjenne verdens beste sted. Og det er så deilig. Du ligger på rygg på brystet hans, med meg inni deg. Jeg kjenner hans baller mot mine. Ser på deg, og ser nytelsen i ansiktet ditt. Han koser med meg og deg samtidig. Han koser med puppene dine når du er på rygg.

 

Jeg ber han stimulere deg med en hånd samtidig som jeg er inni deg. Det er så deilig! Men så sier du at vil ha begge samtidig. Jeg vil helst se på deg, så jeg spør om det er ok om han tar deg bak. Det vil han gjerne. Du setter deg oppå meg, du er så sexy og nydelig. Jeg koser med deg. Det er så utrolig deilig. Jeg ser inn i øynene dine. Han finner frem glidemiddel, og jeg kjenner han smører oss inn. Han tar pikken ut av deg, og smører den inn, plutselig kjenner jeg ikke en hånd, men en varm munn!

 

Jeg kjenner han smører deg inn, det drypper glid ned. Han hjelper å føre meg inn i deg, og begynner å slikke oss samtidig. Tar meg ut av deg og suger meg. Så fører han meg inn i deg igjen. Han begynner å kose med meg bak, og tar en finger inni meg. Du sitter fremdeles oppå. Du skjønner hva som foregår, og sier at dette vil du se på. Han fortsetter, med en finger i meg.

 

Suger samtidig

Du snur deg, og ser på han, så plutselig begynner dere å suge meg samtidig. Du ber han fortsette med en finger på meg. Dere suger og slikker meg begge to. Nå er jeg langt utenfor komfortsonen min, tenker jeg!

 

Men dere fortsetter bare, jævla ramper! Du sier at han skal fortsette med meg. Det var ikke planen! Du kjenner jeg er ukomfortabel og usikker, så du sier at jeg er trygg med deg. Du setter deg over ansiktet mitt i en 69-stilling, for du har lyst til å se at han suger meg. Så begynner dere å suge sammen. Det letter på trykket. Nå vil jeg bare være inni deg, men du vil det annerledes.

 

Du sitter over ansiktet mitt, så jeg kan ikke se hva dere holder på med. Du hjelper til. Nå skjønner jeg ingenting. Jeg kjenner glidemiddelet som renner. Så kjenner jeg fire varme hender. Jeg blir massert i skrittet og under, mot baken. Så kjenner jeg noe som presser mot baken min. Jeg tenker at det er leketøy. Jeg kjenner at jeg blir ronket og sugd, men det presses bak.

 

 

Penis i rumpa

Jeg får litt hetta, jeg vet ikke hva det er. Den blå dildoen kanskje, jeg vet ikke. Jeg forsøker å puste rolig. Så kjenner jeg det presse på. Vondt først, men innafor er det faktisk deilig. Jeg tenker, hva faen driver hun med nå. Så ramler polletten ned. Jeg kjenner begge hendene dine, og at du suger meg, for du har din egen måte å gjøre det på. Det jeg har bak er ikke leketøy! Og du ser på!

 

Du suger meg samtidig, og ser en pikk gå inn og ut av meg. Det var ikke sånn jeg hadde tenkt… Du sitter over meg, så jeg kan like gjerne bruke den sorte mens jeg slikker deg. Dette blir for meget. Det går for ham, og han trekker seg ut av meg og kommer over ansiktet og puppene dine. Det går samtidig for meg også, og du får to ladninger over ansiktet og puppene dine. Jeg koser med deg, og kysser på deg. Du holder rundt meg, og stryker på meg.

 

Etter enda en dusj og hvile er det leggetid. Men vi begynte å fikle med hverandre litt igjen …

 

Den spennende kvelden fortsetter i DEL 3

Fikk du ikke med deg starten? Les DEL 1 her.

 

Vinnernovelle i konkurranse
Skrevet og innsendt av leser

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette