VALENTINES WEEKS: Nytelse.no dumper prisene på sexleketøy!

Lyst på noe godt til deg selv eller din kjære? Nytelse dumper prisene på sexleketøy. Nå får du opptil 70% rabatt hos Nytelse.no.

Valentines Weeks er i gang hos Nytelse.no. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

– Denne uken dumper vi prisen på over 300 varer. Målet vårt er å gi nordmenn er bedre og mer lekent sexliv, og i tillegg ha bransjens beste salg, og det har vi klart, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

Sexolog: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

 

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme. Og akkurat nå er det oralsex-produkter det selges absolutt mest av hos Nytelse.no.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle. En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

Produktekspert: Sexolog Maria K. Ebbestad og produktekspert Tonje Olsen har samlet sine favoritter fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

 

To favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. The Oris – Sugemaskin

200 norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris!

The Oris er et heftig leketøy for penis med vakumeffekt, dype vibrasjoner og en sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt.

– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddeli tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP SUGEMASKIN HER!

2. Max Impact penispumpe

En penispumpe kan hjelpe deg med å oppnå større og hardere ereksjoner ved å øke blodstrømmen til penis slik at du får maks ut av det du har. Det er også det produktet flest norske menn ønsker seg ifølge en sexundersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner.

– Det er ingen tvil om at du har bedre sex når du bruker penispumpe. Du får maks ut av det du har. En god penispumpe gir en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex, forklarer sexologen.

KJØP PENISPUMPE HER!

To favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

1. Slikkevibrator

Eat You Tungevibrator slikker, suger og vibrerer og utfører oralsex som en proff. Ved hjelp av vakuum trekker den blod til vulva, noe som gjør henne mer sensitiv for berøring, og den silkemyke tungen slikker henne slik hun selv ønsker det.

– Slikkevibratorer har blitt utrolig populært, og det er ikke uten grunn. Denne lille saken er en slikkemester som gir deg deilig oralsex. Silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du selv ønsker. Jeg anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse.

Maria K. Ebbestad i Nytelse.no

KJØP SLIKKEVIBRATOR HER!

2. FEMMEGAM

Femmegasm tapper, kiler og kjærtegner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange ulike moduser for vibrasjon og pulseringer. Hvis du har prøvd og liker luftvibratorer, bør du absolutt prøve denne! Den er annerledes og vil gi deg en helt ny type stimuli!

Femmegasm er kvinnenes nye favorittleke. Her har man muligheten til å bli sendt til himmels på noen minutter, sier sexolog Maria Ebbestad.

KJØP FEMMEGASM HER!

Bruker du sexlektøy med kjæresten?

– Alle lekne par bør ha et sexleketøy, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad. 

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)

 Favoritter til par

1.   Flere orgasmer med massasjestav

– Alle bør eie en deilig massasjestav og dette er min favoritt! Enten du vil massere klitoris eller stive muskler er denne fantastisk. Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør at du enkelt finner det rette punktet med akkurat riktig vinkel. Gi eller få en deilig massasje, eller send partner til himmels med orgasme etter pirrende dønninger som kjennes gjennom hele kroppen.

Den lange strømkabelen gir deg ekstra spillerom i sengen til orgasmelek, og det store massasjehodet føles fantastisk mot kroppen.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

KJØP MASSASJESTAV HER!

 Alle bør eie en massasjestav: Sexolog Maria K. Ebbestad mener alle bør eie en massasjestav. – Den er god på ømme muskler, men enda deiligere intimt, sier hun. (Bilde: Nytelse.no)

2. Teazer parvibrator

Er du ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere?

Teazers er et allsidig leketøy med kraftige vibratorer i begge ender, noe som betyr at du får 8 ulike leketøy i én!

Teazers parvibrator har «armer» i den ene enden, som egner seg spesielt godt til å gi han en runk eller stimulere klitoris. Den andre siden av leketøyet er spesielt egnet for penetrasjon, både anal og vaginal. Skaftet er utstyrt med riller og har et buet design, slik at den også kan skjemme bort G-punktet eller prostata

KJØP PARVIBRATOR HER!

Se alle tilbudene her – opptil 70% avslag!

 

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,