Tid for intimitet!

Valentinsdagen er en tid dedikert til kjærlighet, lidenskap og intimitet. Dropp klassiske gaver som blomster, sjokolade og kjærlighetsbrev, nå kjøper nordmenn sexleketøy i gave.

 

1. Økt intimitet:

Valentinsdagen handler om å forsterke båndet mellom partnere. Å introdusere sexleketøy i forholdet ditt kan være en spennende måte å øke intimiteten, samtidig vet vi at par som bruker sexleketøy er flinkere til å kommunisere.Velg mellom alt fra vibrerende massasjestaver og parvibratorer, til sexmøbler og slikkevibratorer som lar deg og partneren din med å utforske hverandre på nye og spennende måter.

 

2. Kommunikasjon og åpenhet:

Å ta skrittet for å inkludere sexleketøy i forholdet ditt krever åpen kommunikasjon og tillit. Valentinsdagen gir deg en flott anledning til å snakke om dine ønsker og fantasier. Det å snakke om hva dere begge ønsker å prøve, kan føre til en dypere forståelse for hverandre og styrke forholdet.

3. Personlig glede:

Selv om Valentinsdagen ofte fokuserer på å glede partneren din, er det også viktig å verdsette din egen glede. Å utforske sexleketøy kan hjelpe deg med å oppdage nye sider ved deg selv, kanskje får du orgasme på en ny måte, og dermed berike ditt personlige sexliv.

 

4. Variasjon og kreativitet:

Sexleketøy kommer i alle former og størrelser, og det er et bredt utvalg å velge mellom. Fra lekne spill og massasjelys til mer avanserte gadgets, felles for de alle er at sexleketøy gir dere muligheten til å legge til variasjon og kreativitet i samlivet så du og dere får enda flere intime stunder. Perfekt om du vil øke spenningen og skape mer gnist i forholdet.

 

5. Trygg og respektfull utforskning:

Det er viktig å huske på at ikke alle er komfortable med ideen om sexleketøy. Å respektere partnerens grenser og diskutere deres komfortnivå er avgjørende for å skape en trygg og positiv opplevelse. Valentinsdagen er en flott tid til å starte denne samtalen og åpne opp for muligheten for utforskning sammen.

 

Husk at Valentinsdagen handler om å feire kjærlighet og forbindelse. Å inkludere sexleketøy i denne feiringen kan være en spennende måte å utforske intimitet på og fornye gnisten i forholdet ditt. Gjennom åpen kommunikasjon, respekt og tillit kan du og partneren din oppleve en dypere forbindelse og glede ved å dele denne intime reisen sammen.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,