Freaky Friday – planlegg frekk Valentine!

Det er veldig ofte lagt opp til at Valentine´s Day  skal være romantisk, men hvorfor ikke gjøre den frekk i år?

8 av 10 Nordmenn tenner på dirty talk, og det norske folk fantaserer om BDSM som aldri før, så hvorfor ikke gjøre noe med det på selveste Valentine´s Day. Snakk med hverandre om fantasiene deres og finn ut hvilken fantasi dere ønsker å utspille. Drømmer du om å bli dominert, prøve ut bondage eller kanskje rollespill. Nå har du muligheten. Vi guider deg til en frekk helaften med din kjære.

Slik planlegger du en frekk feiring

  1. Snakk med partneren din om drømmer å fantasier. Har dere en felles fantasi dere vil gjennomføre, eller har en av dere kanskje en fantasi den andre vil oppfylle?
  2. Kjøp det dere trenger for en frekk helaften. Vi kan anbefale den lekre bondage serien fra Taboom. Her finner du alt du trenger for en sexy og frekk feiring.
  3. Sprit opp med Dirty Talk. Husk at det ikke bare er hva du sier, men også hvordan, som avgjør om det tenner, både når det kommer til volum, lyder og tempo. Det er ofte lurt å starte litt rolig med litt lavere stemme enn vanlig. Men prøv deg frem med alt fra å hviske forsiktig inn i øret at du vil ha mer, at vedkommende tenner deg. Du kan også se dypt inn i øyene å si «ååå, det er så deilig å ha deg inni meg/være inni deg» eller rope knull meg mens du stønner høyt.
  4. Utkledning, rollespill og sexy undertøy. Ingenting setter fantasien mer i sving enn dette. Start dagen med å sende noen sexy snap-bilder som du har lagret på telefonen. Partneren din vil være tent helt fra de kommer hjem.
  5. Vær forberedt på litt kløning om dette er første gang, men det gjør ikke noe for dere skal bare leke og nyte.

 

Det lille, frekke, ekstra!

Harness er ikke bare sexy, det blomstrer også i trendbildet! Nytelse.no har lansert sin egen kolleksjon med harnesser og allerede har produktene blitt en bestselger.
Harness kan både brukes over klær og undertøy, men selvsagt også uten en tråd under. Våre harnesser kan tilpasses flere størrelser, da reimer kommer med flere justeringsmuligheter.

Se alle harnesser fra SHIVER her!

Ekstra kinky Valentinsdag?

Helt siden vi så Mr.Grey sitt sexrom har nordmenn vært fysen på sitt eget sexrom. Faktisk er det hele 29% som ønsker seg dette! Nytelse.no har en mengde sexmøbler, både store og små, som passer perfekt for deg som drømmer om ditt eget sexunivers bak lukkede dører.

I en undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no, kommer det frem at hele 29% av Norges befolkning over 18 år, ønsker seg et sexrom, og i dag er dagen drømmen skal realiseres.

Slik gjør du:

  • Finn en passende plass. Enten du har et hjørne på soverommet eller et helt rom i kjelleren så skal vi klare å skape en sexy atmosfære.
  • Kartlegg hvilke kinks eller fantasier dere har slik at dere kan leve ut drømmene.
  • Hvis dere har barn eller er redd for at andre skal se forandringene finnes det mange snedige løsninger som ingen vil legge merke til. En krok i taket til sexhuske kan for eksempel enkelt bortforklares med et oppheng til en lampe.
  • For å sette stemningen på et rom må du tenke på alle sansene. Lukt, belysning og lyd. Duflys som også er massasjeolje, dempet belysning eller stearinlys og passende musikk til deres helt egen sexfest.

SE ALLE VÅRE SEXMØBLER HER!

Happy Valentine!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,