Freaky Friday – Sex på avstand

Tenk å få deilige orgasmer sammen med partneren din uten å være i nærheten av hverandre. App-styrte leketøy gir deg muligheten til nettopp det.

 

Enten dere er hjemme i forskjellige rom, i fruktdisken på Kiwi, i avstandsforhold eller på reise gir app-styrte leketøy dere muligheten til å nyte sex sammen selv på avstand. Det piffer opp forholdet og gir ekstra gnist selv om man ser hverandre hver dag, og holder liv og nærhet i forholdet om dere bor eller er langt fra hverandre.

Men andre ord, appstyrte leketøy passer for absolutt alle. Selv du som er singel, for tenk så spennende i en datingsituasjon og sende link til appen som styrer leketøyet ditt?

App-styrte leketøy passer for deg som:

  • Har avstandsforhold
  • Er glad i spenning
  • Trenger å piffe opp sexlivet
  • Er singel og eventyrlysten

 

«App-styrte leketøy er perfekt når man skal ha sex uten å være nær hverandre. Det å la andre bestemme takt og tempo er også veldig pirrende. Lukk øynene og la fantasier spinne. Enten man jobber i Nordsjøen, holder på med noen man ikke bor med, studerer i ulike byer eller rett og slett bare er i hvert sitt rom, er dette en pirrende måte å komme nær partneren uten at man tar på hverandre. Hvis du vil se den andre nyter er FaceTime fin måte å få til dette på. Det er også veldig pirrende å fortelle hva du ville gjort hvis dere var nær hverandre, eller hva som tenner deg ved den andre vil pirre ekstra. Vær leken, så vil ikke avstanden føles så stor. I tillegg er det en fin måte å bygge opp spenningen før dere treffes igjen».
– MAria K. Ebbestad, sexolgo

Det finnes et stort utvalg sexleketøy du kan styre via telefonen, men Nytelse.no har noen klare favoritter som er elsket av sexologer, kunder og testpersoner:

Lush 3 by Lovense – Fjernstyrt Vibrerende Egg

Lush er det kraftigste vibrerende egget på markedet og det kan styres av hvem som helst, hvor som helst. Alt du trenger å gjøre er å sende en invitasjon! Perfekt for avstandsforhold.

Illustrasjon av Lush 2 by Lovense - Fjernstyrt Vibrerende Egg

Lush har en ekstra kraftig, men svært stillegående motor dekket av fløyelsmyk silikon. Det vibrerende egget har en ergonomisk form som sitter godt på plass, selv ved heftig lek. Vibrasjonene trenger dypt inn i kroppen og stimulerer både G-punktet og andre sensitive punkter i underlivet. Antennen kan også vinkles fremover, slik at klitoris stimuleres av de utrolige vibrasjonene. Ekstra lang batteritid og de kraftige vibrasjonene er gode nok grunner til å elske Lush , med mulighetene du får med appstyring i tillegg kan vi trygt anbefale Lush til deg som vil ha noe utenom det vanlige!

Les en pirrende test av Lush ! 

We-Vibe Vector Prostatavibrator

Vector fra We-Vibe er designet spesielt for prostatastimulering – to kraftige motorer stimulerer prostata og perineum, mens det ergonomiske designet sørger for at vibratoren tilpasser seg akkurat din kropp. Vector gir deg nytelse du aldri hadde trodd var mulig!
Produktbilde av We-Vibe Vector Prostatavibrator

For mange menn er stimulering av prostata en ny opplevelse og hva er vel mer spennende enn å utforske noe nytt? Prostataorgasme er en intens, langvarig orgasme og er uten tvil den beste orgasmen en mann kan ha! Prostataleketøy er en stor trend og flere menn enn tidlige ønsker å utforske anale gleder. En perfekt start er We-vibe Vector, som er uvanlig kraftig, har en fin størrelse og kan styres av mannen selv eller over Internett!

We-Vibe Sync O Parvibrator

Verdens mest solgte parvibrator er blitt enda bedre! Og den kan også brukes i avstandsforhold. Passformen har aldri vært bedre! We-Vibe samlet sine eksperter for å skape en parvibrator som lar par nyte hverandre maksimalt, uten å måtte bekymre seg over at leketøyet ikke presterte slik det burde. We-Vibe Sync O har en unik passform og vil holde seg på plass, selv under heftig lek.

 

En parvibrator som gir deg en mengde muligheter!
Hun kan bruke den alene og kontrollere We-Vibe Sync O selv, eller sende en invitasjon til en partner som kan kontrollere den over nettet.
Han og henne kan bruke den under samleie, We-Vibe Sync vil da stimulere klitoris, g-punkt og penis samtidig! Kanskje dere skal invitere en tredje person til å kontrollere leketøyet over nett?
To kvinner kan bruke den sammen, den plasseres da som vanlig på den ene parten og den andre kan da presse klitoris på den delen av We-vibe Sync som ligger utenfor partneren!

Sjekk ut alle våre app-styrte leketøy her!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du